Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
drgery
csendes tag
Szia! HP 15 d001 sh amd proci a4-5000. Bekapcsolás fekete képernyő wifi led narancssárga F12 es gomb. Kiveszem a wifi kártyát ugyanezt produkálja tehát nem a wifi /bt kártya akasztja meg a rendszert ezt írta a HP az a hibás, de kivéve ua sárga led. Ha fürge vagyok és gyorsan nyomok esc gombot fehérrel írja belépne a biosba de nem megy tovább a lista sem jelenik meg szintén fehérrel hogy diagnosztika betöltés folytatása recovery stb. HP bios letöltöttem pendrive ra 2 féle is volt win+b billre jön elő a menü
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
már két hete ezzel küzdök
nem eszek nem alszok kicsit zilált vagyok
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Pyttawrx