- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniMOV
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan ide tartozik de azért megkérdezem. Egy ismerősömnek van egy GATEWAY 6020GZ típusú laptopja és volna egy kis gond vele. Elmondása szerint rosszul húzta le vagy dugta fel a hálózatra és a lényeg az hogy most nem látja a rendszer az USB portokat. Vagyis a portokat látja csak hiába dug rá bármit is a rendszer nem reagál semmit. Én rádugtam a kártyaolvasómat és égett a lámpája. Tehát ebből arra következtettem hogy táp az van rajta. Mivel nem foglalkoztam soha laptoppal nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha valaki tudna segítenmi a diagnózisban azt nagyon megköszönném. Egyátalán mitől lehet ez és meg lehet-e javítani. Próbáltam azt is hogy rádugtam egy USB kulcsot amiről bootolni is lehet és újraindítottam úgy is. Ekkor sem ismerte fel. Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Ja és elég sűrgős lenne mert csak hétvégére van nálam a gép és utánna a tulaj meg megy külföldre szóval jó volna ha addig meg tudnám oldani a problémáját.
Előre is köszönöm a segítséget;
JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest