- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T500
aktív tag
Bocs melyik HP-re gondoltál mert, mert ha ennyire gagyi a HP. Na látod ezt tényleg nem tudják, az emberek. Biztos nem véletlenül van ez így.
De szerintem nem véletlenül van az sem, hogy itt ahogy elnézegetem ,nem túl sok HP szerepel, inkább Acer a FSC és nem LifeBOOK, hanem a nem japánban tervezett és gyártott tömegtermékek szerepelnek az eladó termékek között. Gagyi Satellite?
Meg jobb mint az ilyen árban lévő cuccok, mire gondoltál egy Lenovo N200-ra, vagy egy R61-re?Szóval ne túlozzunk, vannak kivételek, de hogy az FSC Amilo sorozat, meg Esprimo jó felül múlná az akár átlak olcsó HP-t azt nem adod be.
Bocsánat a merész megfogalmazásért.
Egy dolog szól az FSC mellett a tényleg jó szervízháttér, ami tényleg eléri mondjuk a HP szintet, meg a kedvező ár, ezen felül semmi.
Az emberek, meg szerintem azért adnak kevesebb pénzt az ilyen gépekért, mert elterjedt, hogy ezek a gépek nem igazán megbízhatók, ha még ez az Esprimo az is, ezt már nem túl sokan hiszik el én sem.
És bocs mindenkitől akinek ilyen gépe van!
-
(Darkwood)
őstag
80K simán megér? Nos, kételkedem! Újonnan egy Satellite L40-17R-t kapok 84K-ért vagy akár Asus-t F5RL-AP203-at 104K-ért. Azért ezeket mondom, mert hasonlók a paraméterek! Sőt!
Ja, hogy a Siemens-ek mennyire jók: [link]. Majd oldalt a "Meghibásodási mutató"-t és nézd meg. Persze ez csak egy példa a sok közül! Senkit nem akarok megbántani, de a Siemens-ek nem tartoznak a legjobb laptop-ok közé.
Gondolom most sokan egy tonna sarat dobnátok rám legszívesebben, de én így gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest