- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
SpenceR
tag
[link]
esetleg
egy új akksival is kijössz a keretből
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
A jó állapotú akkut nem úgy értettem, hogy újszerű. Használt gépnél természetes, hogy gyengébb az akku, Én csak azt szeretném, hogy azért ne csak hálózatról lehessen használni.
Szóval attól függ, hogy most mennyit bír az akkud teljesen feltöltve.
Aztán abból kiderül, hogy fel kell-e újítani.
Illetve írd le a konfig specifikációját.
[Szerkesztve] -
sergio_
aktív tag
üdv!
ha azt az akkufelújításra szánt 15k-t hozzáteszed a 80k-hoz, akkor nekem is lenne 1 ajánlatom
Dell c610, 1ghz, 512, 20, dvd v cd-rw,fdd stb 3ó+ akku stb....1hó gar -94k -
Ha nem kellene akku, vagy van 15e HUFod az akkufelújításra, lenne ajánlatom...
-
Zoltán
őstag
Szóval kellene nekem egy notebook, max. 80.000-t adnék érte. Persze legyen jó állapotban, de a teljesítmény nem olyan fontos, nem játékra kell. Mondjuk minimum 1 Ghz-es legyen és 256 mega ram. Meg persze használható aksi, mert ugye nem csak hálózatról lenne használva, azért notebook. És ne legyen a kijelzője pixelhibás.
Budapest.
Meg alaposan át is nézném mielőtt kifizetem, a használtaknál szokásos 3 nap garit kérek rá, ha adsz többet az előny. Mintahogy az Intel/VIA chipset is előny a SIS/ATI-val szemben.
Várom az ajánlatokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest