- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
delta9
senior tag
bementem egy boltba, és NAV update-et rendeltem, ők meg lehozták nekem.
Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a leggyorsabb:
Technikai kérdések
vállalati termékek
Kiss Szabolcs
skiss@symantec.com
Tel.: (+36)-1-452 8003
Gombás László
lgombas@symantec.com
Tel.: (+36)-1-452 8001
Symantec Magyarország
[L]http://www.symantec.com/region/hu/resources/PromotionPage.html#Hungary%20Office%20Details[/L] -
hezzo
tag
Hú, de sokak szenvednek ettől... Van egy megoldás, azt akartam elküldeni Zoltánkának, meghosszabbítja a subscriptiont 2041-ig... De persze én sosem próbáltam, meg nem is használom, meg hát persze súlyos pénzeket öltem a legális változatba, ésatöbbi, ésatöbbi... Nem is én fogom elküldeni még egyszer Zoltánka emilcímére, hanem az UFO-k (akik a PC-t is alkották ;] )...
-
Zoltánka
tag
válasz
.:InnoMan:. #31 üzenetére
Hogyhogyhogy ilyen sokáig van neked?
-
Zoltánka
tag
válasz
.:InnoMan:. #29 üzenetére
Úúútálllak! :) Nekem május tizenpár!!!
-
Digital
addikt
Nekem 2003 verzióm van,ráadásul magyar nyelven,és egy évre szól a frissítés! Tök kircsi! Nekem nagyon tetszik, soha nem hagyott cserben! Rulzzzzz NAV 2003 :C:C:C:C:C:C:C:C
Ja mondanom sem kell warez a cucc:DD:DD:DD
[Szerkesztve] Esetleg köööö????? (gondolom nem):Y
[Szerkesztve] -
lao ce
aktív tag
hat le lehet tolteni kezzel is ugyi a legujabb virusdefiniciot nem kell mindjart a live updattel simogattatni a buksit (smart). a virusdef upgrade meg ugyi egy exe ami nem indul el ha mar lejart a lajszensz, azaz ha a rendszerdatum kesobbi mint a norton lejarati datuma! remelem ertheto.
a hosszabbitast meg lehet rendelni a norton honlapjan ami utan mar nem gond a rendszerdatum mert a live update is mukodik. -
Zoltánka
tag
Tehát, ha van nékem egy ''demo'' verzióm, teszem azt 3 hónapig működik. Utána ugat, hogy fizessé elő magyar gyerek, ekkor leinstall és újra mehet 3 hónapig? A liveupdate működik ilyenkor, a lejárás (milyen szó...:) )után is? Akkor minek venni teljes verziót és fizetgetni egy év után, hogy legyen liveupdate? Tán pár funkció nem megy ilyenkor?
-
bzoley
veterán
Áááá, én megvettem a NSW-öt, mégis lejárt. Az a helyzet, hogy csak egy évig biztosíják a liveupdate-t. Előfizethetsz(nem akarok hülyeséget mondani, 29€ rémlik) újabb egy évre. A program attól működik, csak nem frissítheted.
Kicsit félreolvastalak, de már nem írom át. A lényeg benne van.
[Szerkesztve] -
Zoltánka
tag
Nekem kér kódot, ha kattintok a szerződés hosszabítására....de ilyet nem találtam. Ezt kéne igényelnem, mivel ez csak ''demo'' volt?!?
-
Zoltánka
tag
.......tudtam, hogy valaki ilyet is ajánl....:C
De egyenlőre maradok a Norcinál! -
danzi
tag
nem akarod lecserélni valami normális programra?
-
aluser
tag
És ha nem akaraod 3 havonta újrainstallálni akkor egy kiskapu:
1: Uninstall
2: System Date átállítása pl.: 2009-re
3: Install SAV
4: System Date visszaállítása
és : :) -
delta9
senior tag
-
Zoltánka
tag
...damn....
ésha mint elébbszóló mondta, uninstall? Akkor működik megint pár hónapig?
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Amit alaplaphoz kapsz, virusirtok, egyeb progik, azok egy ido utan lejarnak es frissiteni kell oket. Szinte olyanok mint a demo verziok... :D
-
Zoltánka
tag
Mennnyi?? De ezek nem a Liveupdate frissek, hanem progi friss, ugyi? Mer ha lejár az előfiz, akkor kell vennem új verziót?
-
Zoltánka
tag
Most nem akarok virágért menni:) Ez egyszer nem! :) Pár hónap volt az előfiz!?! Talán januárban vettem a lapot..! Ennyi..?
-
gyga
senior tag
1.töröld le majd telepítsd újra
2. vmelyik virágboltból töltsd le az újjab verziót -
Zoltánka
tag
Valakiiiii!! :O:O:O
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Alaplapomhoz kapott Norton firewall és virusírtó érvényessége hama-hama lejár. Keresgéltem alaplapi cd-n, readme-kben, de semmi utalást nem tanáltam a program által kért cd-key-re, amivel meg lehetne hosszabítni az érvényességet.
Ha valaki járt már így, kérelem segítsen!
Z
Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest