Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lasy
veterán
szerintem ott kezdted a hibát, hogy BT-n küldted ét holott az összes nokia nem csak ez mind az üzibe menti el. sajna csak egyesével tudod majd elmenteni, vagy legközelebb tedd fel adatkábellal, vagy memkari olvasóval. ja és simán ezért nem nyitunk topicot.
ide is belefért volna. köszi -
threshold
csendes tag
Sziasztok!
Bluetooh-on keresztül küldtem a Nokia 5800 telefonomra 500+ fájlt. Mind megjelent az sms-ek között mint új üzenet. A tárolás a memóriakártyára van állítva. Próbáltam megkeresni, hogy hova mentette őket, de természetesen a Symbian rendszer miatt valami rejtett system könyvtárba rakja őket (Fexplorer sem látja, annyira titkos). Egyesével természetesen nem akarom elindítani, Zenetárba menteni (ami megint valami rejtett könyvtár). Van valakinek tippje, hogy hogyan lehet hozzáférni az mp3-akhoz? Nem szeretem az ilyen black box dolgot, hogy csak elindítani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sony Ps5 konzol slim
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest