- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Olyan nyomógombos telefont kell amiben van volte funkció (nyílván ezt az okostelefonokban is érdemes bekapcsolni). Nálunk a munkahelyen is sima 2g-s telefonnal a vodának, nincs jó térereje, de pl egy nokia 220 4g tökéletes. Aúgy a térerő ikon amit mutat az nem szentírás. Nálunk fullon va a 2g, de szaggat akkor is. Eseteleg majg ha régi, akkor sim csere is kell a volte-hoz.
-
bmichel
csendes tag
Sziasztok!
A Vodafone egyre gyengébben sugároz jeleket. A lakásomban (Budapest, XVII: ker.) pl. inkább nincs jel, mint van, ill. föl-le ugrál a jelerősség, és egyre gyakrabban megszakad a telefonálás.
Flottában vagyok, így egyelőre nem tudok szolgáltatót váltani.Eddig Nokia C2 01-es maroktelefont használtam, de a csökkenő térerő miatt már ez lehetetlen. Elővettem a féltve őrzött jó öreg Nokia 3410-esemet.
Ezen maximális a térerő még többszörös vasbeton réteg alatt (pince) is, de ugye néhány dolgot nem tud , mint a C2-01-es, és kérdés, hogy meddig működik még a kb. 15-18 éves kütyü??
Kérdésem:
1/Szerintetek meg lehet erősíteni a C2-01 vevőantennáját? (Ebből a típusból egyébként két darabom is van.) Netán átrakható bele a 3410-es ferrit antennája?
2 / Amennyiben nem, akkor tudtok olyan új, most is forgalmazott maroktelefont (nem okosat) ajánlani, amely hasonlóan erős vevőantennával rendelkezik, mint a 3410-es?Egyébként a feleségem Samsung okosmobiljában is kevés a térerő, ha átrakom a Vodafone SIM kártyámat, azaz úgy tűnik, hogy okosmobilban sem valószínű, hogy tudnám használni a Vodafone SIM-kártyát.
Minden javaslatot szívesen és köszönettel veszek.
Üdv.
Michele
-
u996
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy annak idején 3510i-ről lementett telefonkönyv fájlom. .pb2 a kiterjesztése.
Hogyan tudnám olvasható formába hozni?Köszi előre is!
-
zorzy4
addikt
válasz
RegeditEdit #45 üzenetére
Ha olvasod!
Nem nagyod lehet, de olcsón kaphatsz másikat, frissebb szoftverrel. -
RegeditEdit
újonc
Sziasztok. Van valakinek még Nokia 3410-es szerviz kábele? Megvenném.
-
RegeditEdit
újonc
Hogyan kell ezen a Nokián frissíteni a szoftvert?
-
dltpwnz
aktív tag
Heló valaki nem tudja hogy lehet beállítani hogy rezegjen híváskor a telefon és ne zenéljen ? Köszöntem
-
ghost364
senior tag
Nagyiék szekrényébe találtam egy még működő darabot!
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
használ még valaki ilyen telefont?
nekem 9 évig tökéletesen kiszolgált soha semmi baj nem volt vele
-
Obolony
senior tag
hogy tudok hard resetet csinalni 3410-en? hogy vissza alljon a gyari allapot, es elfelejtsen mindent? beallitasok, telszamok, stb...
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem mindenképp szervizbe kéne vinned, de előtte kérj a javításra ajánlatot, nehogy többet fizess javításra, mint a teló piaci értéke. Először kérdezd meg a barátnődet, nem-e ejtette vízbe a telefont. Én megnézném a teló és az akksi közöti érintkezőket először is, óvatosan megcsiszolnám. Aztán a töltő nyílásánál nézelődnék, hátha kosz ment bele. és egy másik töltőt és akksit is kipróbálnék. Aztán szervíz. Nem vagyok szakértő, de így cselekednék, ha az én telóm lenne.
-
Ez lesz a Nokia 3410 topik.
Áthelyeztem, átneveztem, a többit zárom. -
hTic
csendes tag
Na?
Senki? -
hTic
csendes tag
Szia Mindenki! Tudna valaki segíteni hogy mitévő legyek? A barátnőmnek van egy 2,5 éves 3410-ese, és olyanokat kezdett csinálni hogy elindult a töltésjelő mikor nem is volt rajt töltő, aztán visszaesett az akksi kapacitása (8-10 órát bír ki), mostmeg ha töltőn van akkor elég hangos sercegő hangot ad a telefon. Ha nincs benn az akksi akkor is serceg ha rádugom a töltőt, úgyhogy nem az akksival van gubanc, bár már az is kinyúlt. Mi lehet a baja? Vajon érdemes lenne bele új akksit tenni? Ha valakinek van ötlete akkor lécci írjon! Előre is köszi!
-
Ck.
addikt
A lítiumos akksit nem szabad lemeríteni!!!
Bővebben: link -
zso73
veterán
Most nézem, hogy jó helyre irányított a Modi!
Egyéb HW !
A telefon is az?
-
zso73
veterán
Van egy kis problemem a telcsimmel: Ha bekapcsolom a telcsit villan egyet a kijelző. Fekete lap megjelenik,mintha indulna, és utána már csak egy túl világos fekete lap van a kijelzőn. /Mintha a fényerő túl fel lenne tekerve./ Nem látszik semmi.
Mi lehet a baja? Érdemes javíttatni? -
twollah
nagyúr
Tudom hülye kérdés, de mikor kell felrakni a töltőre a mobilom?
Akkor amikor már csak egy csíkot mutat a töltöttség jelző, vagy akkor amikor a mobil szól, hogy alacsony a töltöttség? -
[amne]
senior tag
Egyelőre ez a legújabb software a telcsidhez, legalábbis tudomásom szerint, de talán egy telefont megér a Nokiához:
http://www.nokia.hu/mintaboltok.html - Nokia mintaboltok listája megtalálod a hozzád legközelebbit.
Illetve itt van a már emlegetett Westendben lévő bolt száma, címe:
1062 Bocskai I. Kkrt. 8. (Westend City Center, Földszint)
Tel: 238-7008
Fax: 238-7009
Nyitvatartás: hétfő-szombat: 10-21 h
Vasárnap: 10-18h -
Dr.Burn
őstag
Nektek is kér egy kodot a játék letöltésénél? És hogy lehet azt a kodot megtudni?
-
twollah
nagyúr
Megvan a verziószám.
v 05.30
22-04-03
(c) NMP.
Akkor ez most mit jelent? -
Peat;)
veterán
Nálam is meghibásodott egy game a siemens s55-ön,de újraraktam és ment.Szerintem a java is bugozhat néha.Valaki nem tud ingyenes javás színes játékokat?(lehetőleg nem csak nokiára),nem baj ha esetleg warez a dolog.Eddig csak fekete fehér játékokat találtam,azok se valami jók(kecs.uw.hu siemens tulajoknak)
-
twollah
nagyúr
Milyen kóddal lehet megtudni a telefon software verziójának a számát?
Mert megadnám hátha valakinek hasonló verziója van mint nekem. -
twollah
nagyúr
-
[amne]
senior tag
Én is a frissítést ajánlom, szintén westendben voltam (szintén 6610-el) és 40 perc alatt kész volt. Amúgy nem feltétlen ezért volt a probléma. Nekem akkor okozott ilyet amikor rosszul megírt (bugos java cucc volt) általában ez a probléma nem áll fent akkor ha a Nokiától letöltött vagy eredeti játékról van szó, de ezzekkel is megeshet. Az amatőrök vagy fél-profik által összegányolt programoknál nagyobb az esély ilyenre, nyugodj meg nem telefon hibája, de a frissítés sosem árt ha már úgyis ingyér van....
-
twollah
nagyúr
A minap játszani akartam a telefon beépített Javas játékával, erre a megnyitása közben azt az üzenetet kaptam, hogy hibás a software.
Hurrá!
Akkor törlés.
Kiválasztom a törlés menüpontot, erre kikapcsol a telefon törlés közben.
Újra bekapcsolom a játék továbbra sem megy, de letörölni letudtam törölni a játékot.
A játék elvesztése nem is nagyon aggaszt, inkább az, hogy miért lett hibás a játék vagy a Java program.
Tudom nagyon naív vagyok, hogy több mint 8ezer fórumtagtól várom a választ ebben az ügyben amikor másban sem tudtak segíteni, de azért megpróbálom.
Szóval valaki fel tudna világosítani, hogy mi a fene történt a mobilommal, és a játékkal benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest