- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
mephi666 #30045 üzenetére
én a héten a boldog kapcsolatot vetítettem sörre.
ha megittál már nagyon sok félét, akkor és csakis akkor fogod tudni hogy mit akarsz, és melyikkel tudsz ellenni egy életen át. ha ezt nem teszed, akkor választasz egyet, majd könnyen megeshet h x év után jön egy jobb, és akkor borul az életed.
-
hejesírásó
senior tag
van fejlemény a karácsonnyal kapcsolatban.
mivel sokat nyavajogtnk egymásnak h semmi jót nem tudunk és az erotikus fotósorozat borult, abban maradtunk h hülyeségek helyett inkább csak édességet veszünk egymásnak.
nagyon szeretem. és ezt ő ajánlotta fel. tudtok még ilyen nőt? én nem.
-
hejesírásó
senior tag
mondjuk lezso6 mentségére szóljon h én is ilyen voltam kb 19 éves koromig, de aztán......
-
hejesírásó
senior tag
válasz
lezso6 #29870 üzenetére
azért mert várta h rámásszál és kifagyott mert nem tetted!
ajtót kulcsrazárni, és mindenkit elzavarni a picsába, itt most dolgod van, ennyi.
mi a fontos? az h ki be járkáljanak az emberek vagy az h nektek jó legyen?
ajtóra alkoholossal felírni h dugok, ne zavarj, ez kb 40 sec, filc kereséssel egyben.
utána nyugtotok lett volna egy darabig, a csaj meg jót kacagott volna és tetszett volna neki sztem, de lehet csak sztem h férfi vagy. de majd orbano megmondja , Ő itt az ügyeletes férfi
-
hejesírásó
senior tag
válasz
lezso6 #29826 üzenetére
kezdem azt hinni a leírtakból (és vszleg orbano majd osztja véleményem) hogy ez a csaj nem hülye, hanem nagyon ügyesen húzza az agyad.
kérdés hogy ezt játékból teszi, vagy mert szeretné ha rástartolnál és ezért huzogatja a bajszod ilyen rafináltan. sztem direkt azért hagyott ott és ment este haza h téged ezzel cselekvésre bírjon. nem kellett volna hazaengedni.
nem szép szavakkal kellett volna győzködni. egy két puszi meg simogatás a nyakára a tarkójára, aztán csókok->csomag szépen lerak és nem mész te innnnnét sehová! max reggel."De basszus lebuktam, mert a gépemen látta, hogy ott van a firefoxban a hastáncos egylet honlapja a ahova jár..." ezért meg csatt a hajadba!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29794 üzenetére
egy peq-15 ös meg bele egy li-polimer aksi, meg egy li-po okos töltő.
[link]egyébként nőügy: párom nagyon gondolkodott h mit kapjak karira. mivel a fősulis naptári fotózásra én NAGYON bólogattam, de nem lett belőle semmi, mert olyan napon volt a fotózás amikor nem tudott a megyében lenni, és mivel látta rajtam h szomorkás vagyok miatta->kitalálta h karácsonyra csináltat egy profi sorozatot. csak nekem.
igen ám....de a lurkó (1,5 éves) vhogy összehozta a noti csapkodás közben a cntrl + v-t
és msn-en át elküldte nekem az üzit amit a stúdióknak dobott szét párom, szval a gyerkőc lebuktatta
ki szívta meg ezzel? én. mert ezután már nem meglepi, nem ajándék szevasz. így jártam. -
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29779 üzenetére
hát nem egy főzős fajta. de sztem anyujának fog segíteni egy kicsit.
én viszont szoktam! már alakul a menü:
-lángos biztosan lesz
-vmi édeségen is gondolkodom. mazsolás kuglóf vagy muffin
-borsófőzire nagyon vágyom meg spenótra, szval vmelyik tutira leszszval nekem ez lesz a karácsonyi menü. de idén is magányos karim lesz. párommal most mg külön kell kariznunk. mind1. majd a munka elvonja a figyelmemet.
-
hejesírásó
senior tag
ja és konyhában malackodni és\vagy főzni a nigellát hoznám: [link]
-
hejesírásó
senior tag
szörfözni serena wiliamst vinném
inni őt vinném: [link]ja és csak h vicces is meg bunkó is legyek búcsúba célba lőni a paris hiltont vinném :d hehe
-
hejesírásó
senior tag
Rica: nekem ki jön be, hát passz mire kell?
fát vágni Sygourney Weavert (tuti nem jól írtam sry) vinném
boltba ha ruhát veszek Doctor Szöszit, ha magamnak akarok vmit venni
mamának bemutatni mint bnő alyson hanigant a hymym-ből
trance partyba őt: [link]
dolgokat felrobbantani a brainiac-os lányokat: [link]
tárgyalni angela merkelt vinném
hátilról másodlagos inputba beyoncé-t vinném
munkatársnak őt vinném (texans nál pom pom lány és mellesleg nasa mérnök): [link]
csapart sport játékokhoz a női terminátort vinném, tutira hoznánk mindent: [link]
matekórára zh-t írni a borg királynőt vinném: [link] -
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #29679 üzenetére
rétes? ja nem az 5 karakter. akkor nem tudom mi lehet amire gondolok és 4 karakter...passz
a SGU az 3
a csoki az is 5
a sex az 3
a combfix meg sok.29690. egy darabig olvastam aztán adtam egy restartot a buksimnak és olvastam a következő hsz-t.
prosztata masszás, nem vészes ügyesen csinálva, ha alkalmas vagy rá fizikailag h élvezd finom, csak guntunta. az orvostudomány érdekében egyszer teszteltem.
-
hejesírásó
senior tag
Angie ronda, DE nem fog meg
rusnya, ennyi.
Európai aki amcsi akar lenni? az onnatól NEM európai hanem egy korcs akit.....na mind1
amerikanizálódni az ostoba, trendy 100 alatti IQ-s nyomorékok akarnak, azok pedig nem európai polgárok a szememben. akkor köpöm magam szemközt ha beteszem az USÁ ba a lábam.
-
hejesírásó
senior tag
sztem a nőknek úgy alapvetően tulajdonsága a makacsság.
made in csájna vagy mutyisztán tök8. nő->makacs
max a magyar nő megmondja neked h menj a p.-ba mert márpedig neki igaza van.
a csájna méjd meg nem mondja meg, mert hát te vagy a férfi de sztem a csájna méjd ettől még ugyan úgy azt hiszi neki van igaza- mint a mutyisztán méjd, csak nem mondja a szemedbe -
hejesírásó
senior tag
a páromnak amikor télapó van nagyon ég a háza. és most van neki. és ilyenkor egy mondatból le lehet venni h milyen az ifdegállapota.
ilyenkor (is) jól fel szokott húzni telón. csodás. miért nem lehet ezt úgy időzíteni h akkor pont egy fedél alatt legyünk......
-
-
hejesírásó
senior tag
megnéznék egy ilyet, de egyrészt van párom, másrészt OK a swingeresdi ha nincs párom és nem a lakásomban van. de hogy a lakásomban van, azzal akivel egy fedél alatt lakom, és akkor amikor esetleg nekem nincs kedvem épp hozzá, na az a zöld-teás.
maga a swingeresdi nálam beleférne ha nem lenne párom.
-
hejesírásó
senior tag
Egyszer amikor albitársat kerestem hívott olyan jelentkező aki pont ilyen céllal keresett lakást, ahová csak barátkozni hozta volna a jelentkezőket. kettesbe, hármasba, stb. még azt is mondta h ha szeretnék csatlakozhatom, mert iwiw-alapján helyes gyereknek látszom.
én azt hittem bevállalós vagyok, de azért ezután megittam egy zöldteát.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #29573 üzenetére
én azzal kezdtem most amikor összejöttel jelenlegi párommal h milyen életminőségben szeretne élni, és ennek rendeltem\rendelem alá a munkám\jövőm kialakítását.
egy perccel sem akarok ugyanis többet munkával tölteni, mint ami elég az anyagias oldalról nézett boldogsághoz.ez tudatosan az imént leírt problémát iktatja ki, DE erre sokan nem képesek. se ezt megkérdezni, se oszintén válaszolni rá és ez nem az ő hibájuk, alapvetően ezt nem teszik meg az emberek, sztem vhol ez a normális, mármint h ebbe a hibába bizony belefutnak.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #29561 üzenetére
ha dolgozol keményen szellemi munkát 10 órában, esetleg még gyakran is mész külföldre->se sexuálisan sem mint értelmes odafigyelő, kellemes beszédpartner-társ nem tudsz "kielégíteni" egy nőt.
lehet klisé. igen, de nagyon is elképzelhető.
MINDEN kihagyott hsz elolvasva! jeeee. nevezek a hétvégén egy maratoni futásra olyan kemény vagyok!
na a télapós történetem és hétvégém tündérkémmel:
Tehát télapó sapkában
vörös feszülős alsóban
szerszám körül vörös masnival leptem meg első este páromatreakció: nagy pirulás, nagy kacagás, nagyon tetszett neki! egy volt a baj, túlságosan is tetszett neki, és amikor "barátkoztunk" volna, akkor végig elröhögte magát, mert h olyan édes vagyok, meg olyan jól áll. hát köszi.
valahányszor ránézett a sapka pompomjára arcon fröcsögött úgy nevetett szegény
30 percig vártam. az már nekem is sok volt.
aztán ráadtam a télapó sapkát és látványosan durcázva kimentem mosogatni!
igen, mosogatni. azért mosogatni, mert ennél látványosabb durcázós, hagyjuk ma a sexet dolgot már nem tudtam volna csinálni.meg is lett a hatása.
aznap este nagyon jó volt. bár nyoma azért volt a két hét vágyakozásnak
ez van ha az ember nem tart távkapcsolatban szeretőt.
de utána már ment mint a karikacsapás. aztán egész hétvégén is. nagyon jó volt vele, nagyon szeretem, nagyon hisztis kis dög.
igaz egyszer volt amikor már a sokadik után mondtam egy ilyet:
-Ennyi után nem fog magától állni, ilyenkor már igényel egy kis szeretetet. na ez után megint egy fél óra kacagás, mert h én ezt olyan aranyosan és ártatlanu mondtam, h ott helyben kellett neki az inzulin olyan édes voltam. tök jó h ilyen aranyos pasi vagyok, csak épp a röhögés miatt veszítek időt, olyan ritkán látom....de ha a másik oldalról nézem, ő jót kacarászik és az nagyon fontos, pláne hogy ennyi baja van.na röviden ennyi.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
elmoraan (r) #29511 üzenetére
korfüggő. 15-22 között már nem kitaszított az ilyen viselkedés.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Sárpac #29507 üzenetére
ha neked a buszos nő tetszik, akkor bele érdemes ölni az energiádat. csak azért mert nehezen megy még nem jelenti azt hogy másba kéne "fektetned".
Mert neked Ő tetszik. ennyi.
vki javasolta h másba öld az energiáidat mert annak már lenne eredménye, sztem ez butaság.
ha annyi energiát ölnék egy mezei jánykába mint a mostani páromba, már felhúzott volna nekem egy pajtát, hozzámjött volna, és minden este reggelig kekszelne velem. de ezzel csak az a baj h nekem nem egy mezei nő kell hanem pont az az egy nő. az hogy sok energiámba "kerül" nem érdekel. -
hejesírásó
senior tag
azért ez kicsit sok lenne. nem akarhatod egy gyerekes anyától h dobja a párját még azt megelözően, hogy bármi mély dolog lenne köztetek.
majd ha jól megvannak MINDEN téren és eltelt jó idő csakis akkor kérhető\várható el a pasija dobása a gyerekes anyától. nem gondoltad magad a nő helyébe, neki gyerekei vannak....
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Sárpac #29483 üzenetére
lehet. de csak lehet, hogy megriadt a váltástól, és az érzelmektől.
jött benne , hogy én idős gyerekes anya vagyok mi a tökömért nem tudok megmaradni a seggemen. nem jó a párommal, és ? anyunak se volt jó apuval, nagypapának se nagymamával ők bírták, én miért nem? hagyjuk inkább az egészet a francba.
+ a 29485 nagyon jó tanács, én is pont ilyesmin gondolkodtam!
-
hejesírásó
senior tag
hát ezt most nem értem.
" nem többször, mint két egészséges felnőtt ember, akik egy fedél alatt laknak."
heti szinten 5-7 1ütlét. 1ülétenként min 2 menettel?ezt most totál nem viccnek szánom.
orbano29440: mert még nincs jogsim. majd ha lesz és találkozunk látni fogsz közveszélyes dolgokat kocsival pasi elkövetővel
-
hejesírásó
senior tag
Szebusztok!
150hszt kell visszaolvasnom
Kinek hogyan telt mikulás&nők? Én majd mesélek
-
hejesírásó
senior tag
de kihaytam, tesóm miatt ismerem ezeket.
az én időmben a multi még nagyjából 50% net 50% kolis\helyi hálókon ment. most testvéreméknél már sztem 80% net 20% kolis\helyi hálós multizás a divat.
és helyi hálós dolgokon Cs, stb nincs event. na jó van, ha mondjuk mindnki fél szemmel csézik egy este vagy minden fejes után feles van, stb. perk meg h homályosan látsz a fejes-felesek miatt.
ON: nincs. mondtam, a télapót elcsesztem. ma estétől viszont lesz, de azt meg 95%ban megtartom magamnak úgy is
annyit mondok majd h bejövős volt-é páromnak a télapósdi vagy sem. -
hejesírásó
senior tag
lassan átmegyünk vmi mmorpg-be hogy ha ünnep van->akkor event van->van külön ruha meg perk-ek az arra érdemeseknek.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29293 üzenetére
linket nem dobok most ha nem baj. google a barátod:
kama sutra spoon, képkeresés.kiskifli-nagykifli alvó póz kb. csak ahhoz nagyon gizda nő kell és\vagy átlag feletti hossz.
I_Am: én jrtam pl a menta levelet és fürdést. mert ilyen is van benne
én készültem tanárbácsi!
-
hejesírásó
senior tag
nekem nagy szívfájdalmam h pl a "kanalat" nem tudom, adottságaim miatt
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29280 üzenetére
jogázni hatékonyan csak úgy tudsz ha tudsz koncentrálni (feltéve h itt most a szellemi jógáról van szó), amihez nem árt ha van egy szeleped mint pl a küzdősport.
bevonzani dolgokat. én korlátozottan hiszek benne. jelengi párom viszont nagyon hisz benne. elmondom h történt, gyertek üljetek ide a tűzhöz.
Volt egyszer, egy lány aki már nagyon sokat csalódott. pasikban. nőkkel keveset kavart. és élete folyamatosan kihívásokkal teli volt, és most is az. és még lesz is jó darabig.
hitt az ilyen magnókban, h hümmm ümmm gondolj arra h megtalálod az igazit, blabla. és boldogságra és sá lá lááá. Ezzel akarta az életébe bevonzani A pasit.
Még azon a héten h elkezdte a 7 hanganyag közül a párkapcsolatis bevonzót tolni, véletlenül félrenyomott egy sms-t, amit én kaptam meg. de nem nekem szánta, csak mellényomott. fél éve nem beszéltünk úgy igazán. Az sms- miatt azonban az elkövetkező 1,5 hetet folyamatosan msn-skype-al töltöttük. aztán másfél hónap mulva találkoztunk, ahol meg is volt az első csók, másnap reggel meg a többi. Azóta vagyunk mi.
Korábban éveken át vonzódtunk egymáshoz, ám vmi mindig közbejött:
-pasija felhívta h átugrik hozzá->hejesírásó elpárolog
-összemelegedünk->meghal vki a családban
-összemelegedünk->nem történik nagy dolog mert van vkije. stbráadásul akkoriban még nem passzoltunk. Ő túl gyorsan élő, szabad madárka volt. lányka inkább mint nő. én meg inkább egy tutyi mutyi, öntudatra félig ébredt, csoró kocka voltam (most félig vagyok kocka). Ő nagyon hisztis, én nagyon türelmetlen. Ő túl nagyvilági, én meg pont az ellentéte annak ami ő volt.
Viccelődtünk is, hogy a miutaink gyakran keresztezik egymást, de sosem fognak párhuzamosan futni. Hát most beértünk egymásnak, most már pont jók vagyunk a másiknak. Szeretném hinni
Szval Ő bevonzotta. tessék. el lehet dönteni h érdemes-e csinálni vagy nem.én továbbra is inkább úgy vagyok vele h így alakult, mi meg áéltünk a lehetőséggel, véletlenek márpedig igenis vannak. De ha akarjuk, akár rá lehet fogni a kazira és az agykontrollra is.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29273 üzenetére
ilyesmit nem tolok, de így már ismerős. 26 évesbe hajlogatok.
elektronikus zenét szeretem, latinó rigmusokat szeretem, meg még sok mást.
jahm, nagyon be vagyok sózva. próbáltam odalent egy télapót "kiborotválni" de nem sikerült
sokkal nehezebb mint a karácsonyfa, azt már egyszer anno összehoztam. és ajándék a fa alatt
-
hejesírásó
senior tag
Mákosrétesben dúskáló, mézes meleg tejjel ébresztő, forraltborral felkelő, szerelmes csókokban és sóhajokban bőkezüen adakozó melegen sütő napot mindenkinek!
ma van a nagy nap, végre, két hét után....ááááááá, várom már. Repülök az én kis drágaszágomhoz. bőrönd az irodában, kedvenc ingem rajtam, leborotváltam ahol kell. hoztam nadálytőt és sportkrémet a derekára, ha elfáradna esetleg és nyomkodni kéne a derekát. fogat is mostam reggel!!!!!!
már tegnap is vigyorogtam egész nap. XYZ kellesz nekem! jahj. de megkérném a kezét (is).
alap a nyerés, az exem elég eszes és okos teremtés volt, de dámában sosem kaptam ki tőle.
ott látom az ördögöt megbújni, hogy másban okosak, a stratégiai szemlélet, vagy a kockáztatás mértékének felmérése stb, nem erősségük annyira.de pl memóriában verhetetlenek. sosem tudtam megverni memória játékokban. soha egyszer sem.
-
hejesírásó
senior tag
jócakát!
-
hejesírásó
senior tag
vége volt munkának.
most értem haza.
na a télapós ágyjelenethez megvettem a sapkát is. 99HuF a rosszmanban.
-
hejesírásó
senior tag
cherilady a mai hsz-eidet visszaolvastam. jól sejtem h most fog megjönni 1-3 napon belül és a vágy görbéd tetején vagy?
-
hejesírásó
senior tag
csak alvás közben a seggét tartja oda önkiszolgálni.............
ezt hogy kell érteni? önkiszolgis? mivan?hááát van egy közeli rokonom, egy jányka 30x aki összejött egy pasival ilyen csetizén és azóta házat épjtettek és most xhónapban van a hölgy. szval csak azért kérdeztem, mert jó lenne tudni h ez most ritka mint a (lusta vagyok linkelni), vagy ez gyakran összejön ilyen helyeken?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
cherilady #29140 üzenetére
ha vki nélkül nem tudok élni, akkor azzal jó a sex.
ha nem jó vele a sex, és minden más TÖKÉLETES akkor hogy lehet az h nem tud nélküle élni?
nem értem. ha vki nélkül nem tudok élni úgy szeretm, akkor nem tudok félrelépni sem mert annyira de annyira nem tudok élni nélküle.
NNNOMÁÁÁÁLIS?
kérdés: összejött már neki vmi ami vezetett is vhová ilyen csetes izéken
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest