Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz I_Am #29114 üzenetére

    Nem kell szabályokhoz kötni, de fél év után érdekes beállítani egy többtízezres cumóval, még akkor is ha valaki megteheti. Mert valószínűleg a másik fél nem számít rá, és még véletlen kellemetlenül érzi magát , hogy ő nem tud ennyit adni.

    Lehet te másképp látod, de nem hiszem, hogy nőként csak egyedül engem zavar a drágább ajándék. Én spec kellemetlenül érezném magam egy nagyobb ajándék esetén. Hadd ne mondjam mire lehet asszociálni belőle , még akkor is ha a kapcsolat jó, és erős...

    (Erről jut eszembe a szülinapi láncom, anyum midnenképp valami aranyat szeretett volna adni, nekem meg kellemetlen volt az egész, hiába szeretem az aranyat, mert tudom, hogy sokba kerül, és másra jobban kell a pénz. )

    na majd jön Orsi, küldjétek a címére, amit a csajok nem fogadnak el :D

    Amúgy érdekes, hogy megint engem találtál meg, mikor többen is írták az 5-10 ezres dolgot. :P Senki nem fogja leszólni, ha mégis megveszi bandus amit meg akar, szvsz csak leírtuk , hogy kb mennyiért szoktak, szoktam.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák