Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukker01
csendes tag
válasz
hartman #4833 üzenetére
Csatlakozom én is. Eleinte jól működött, egy következő reggel, amikor bekapcsoltam a gépet, kékhalál fogadott. És igen, 64 bites nekem is a windows-om, és az ennek megfelelő verziót töltöttem le az Eset honlapjáról.
Arra gondolok amúgy, hogy tényleg fogja valami az Eset mappáit, és amikor megpróbál frissítést lehúzni, valahogy elhalálozik.
By the way, nálam is gigabyte alaplap van. Esélyes lehet, hogy valami gigabyte szoftverrel/driverrel van ütközés? -
kukker01
csendes tag
válasz
hartman #4829 üzenetére
Szia!
Igen, nálam is teljesen ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy amikor feltelepítem a NOD-ot, egyből lehúzza a vírus-adatbázis frissítést, akkor nem akad ki. De ha beadom a license kulcsot, és restartolok, egyből kifagy, amint megpróbál csatlakozni a NOD szerverekhez. Service leállításával nem kapok kékhalált.
Nekem annyival volt mespékelve a dolog, hogyha leállítottam a service-t, el tudtam indítani a windows-t normál módban, de nem lehetett eltávolítás után letörölni az ESET könyvtárakat, mert fogta valami process. Csökkentett módban elindítva simán törölhető volt minden könyvtár.
Tipp, még nem próbáltam, de visszatenni egy régebbi verziót, és azt aktiválni? Akkor is kékhalál lesz?P.S.: Furcsálom a dolgot, mert ugyanez a license, és ugyanez a NOD verzió fenn van a laptopomon, és egy másik gépen, ott gond nélkül fut, és frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest