- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
válasz
Jack Oneill #5809 üzenetére
Újraindítás volt. Többször is.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Jack Oneill #5805 üzenetére
melyik újsághoz jár?
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #5801 üzenetére
Mondtam,nekem se lassít.
Aki ezt mondta küld el melegebb éghajlatokra. -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #5795 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tudom. A sebességben az ESET az egyik legjobb, ha nem a legjobb.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #5797 üzenetére
Hogy nem értesz hozzá?
Nem lassítja,ez csak propaganda mert irigykedik az ellentábor. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jack Oneill #5795 üzenetére
Én Kaspersky Internet Security 2017-nél jártam úgy, hogy az 1000 Mbps netből olyan max. 700-al ment, ezért tértem vissza az ESET IS-hez, ennél a 950-et simán viszi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #5785 üzenetére
Nálam is 10.1.210.4. Lehet hogy a 10.1.210.0 frissült.
-
quailstorm
félisten
válasz
Jack Oneill #5755 üzenetére
Bekapcsol a gaming mode aztán rájön, hogy mégse. Az automata játékos mód nagyon hasznos, mert nem szaggat be egy def frissítés miatt, de nyilván a detektálás nem tökéletes. Sok Alt+tab* vagy akár egy videó megtéveszti.
*játékból ki és vissza, aztán sima módban ragadAmúgy nekem ez a NOD10 design nagyon nem jön be. 8 volt a csúcson, 9-et még elbírtam, de ez a 10? Se ablakanimáció, se teljes képernyő, de custom. Hát, köszönjük, vissza kéne venni belőle, CCleanernek se jött be
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Jack Oneill #5767 üzenetére
Az első azok a windows által védett fájlok, azért nem tudja kicsomagolni. A második meg úgy látom, hogy jó nagy méretű fájlok a Mass Effect iso-ja és nincs elég helye kicsomagolni és ellenőrizni. Se a memóriában nem fér el, se a vinyón nincs annyi hely, hogy kicsomagolja.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Jack Oneill #5760 üzenetére
A jelszó védett tömörített fájlokat nem tudja megnyitni, így ezáltal nem is tudja ellenőrizni, azt hiszem a rendszer által védett tömörített fájlokat sem tudja ellenőrizni.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Jack Oneill #5752 üzenetére
Piros felkiáltójellel jelez a tálcaikonon. De beállítható, hogy meddig legyen ott az ablak. Beállítások-->További beállítások-->Felhasználói felület-->Riasztások és Értesítések.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #5510 üzenetére
Így igaz
, este már álmos lehettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest