Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz sp8787 #1256 üzenetére

Köszi a tippeket. Kicsit sokáig tartott, de közben beszereztem a Nioh 1 nem remastered (sima, origi) verzióját és azt muszáj volt maxolni. Utána folytattam a Nioh 2-őt

Brick breaker kész, kivéve, hogy Gyuki scrollom nincs.
    Ahogy leírtad, oya, tsuko, onmyo austenity.

Pontok is úgy elosztva, spiritek is azok, Genbu és Inosusao, bennük a soul core-ok is azok: mindegyik attunement cost -1: onryoki, S. Doji, Ippon d.
    A védelmem baromira jó is, de sajnos olyan kiegészítőt nem kaptam, ahol a zéro ki enemy + 20% damage és a purified enemy + 20% damage együtt van rajta.
    Nem hogy kettő ilyenem nincs, de 1 sem.

Mindegy, rajta vagyok az ügyön, depths 15-ig kész vagyok, megölni nem nagyon tudnak, de én is iszonyú keveset sebzek. (magyarul patthelyzet van itt már...)

Kellene az a gyuki scroll damnedbe, figyelem is a revenanantokat veszettül, de piros revenant itt már alig-alig fordul elő, olyan meg még nem is akadt, aki hostolna bármilyen scrollt is. Valahol azt olvastam, hogy bizonyos perkekkel a kiegészítőn lehet növelni a revenantok számát a pályán, ezt esetleg még megpróbálom.

Az accessory-t, ha a depthsben beadja a Shibatás pályát, ott szoktam a 3 db nagy sudamánál próbálgatni, menüig kilépéssel, de eléggé random, hogy mit dobnak.
    Ha nem lesz meg a gyuki scroll of the damned, meg a kiegészítőkre nem kapom meg egyszerre a + 20% zéro ki és + 20% purified damaget mind a kettőre, akkor kénytelen leszek összedobni egy corrupted buildet... :R

Új hozzászólás Aktív témák