Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Köszi a tippeket. Kicsit sokáig tartott, de közben beszereztem a Nioh 1 nem remastered (sima, origi) verzióját és azt muszáj volt maxolni. Utána folytattam a Nioh 2-őt
Brick breaker kész, kivéve, hogy Gyuki scrollom nincs.
Ahogy leírtad, oya, tsuko, onmyo austenity.Pontok is úgy elosztva, spiritek is azok, Genbu és Inosusao, bennük a soul core-ok is azok: mindegyik attunement cost -1: onryoki, S. Doji, Ippon d.
A védelmem baromira jó is, de sajnos olyan kiegészítőt nem kaptam, ahol a zéro ki enemy + 20% damage és a purified enemy + 20% damage együtt van rajta.
Nem hogy kettő ilyenem nincs, de 1 sem.Mindegy, rajta vagyok az ügyön, depths 15-ig kész vagyok, megölni nem nagyon tudnak, de én is iszonyú keveset sebzek. (magyarul patthelyzet van itt már...)
Kellene az a gyuki scroll damnedbe, figyelem is a revenanantokat veszettül, de piros revenant itt már alig-alig fordul elő, olyan meg még nem is akadt, aki hostolna bármilyen scrollt is. Valahol azt olvastam, hogy bizonyos perkekkel a kiegészítőn lehet növelni a revenantok számát a pályán, ezt esetleg még megpróbálom.
Az accessory-t, ha a depthsben beadja a Shibatás pályát, ott szoktam a 3 db nagy sudamánál próbálgatni, menüig kilépéssel, de eléggé random, hogy mit dobnak.
Ha nem lesz meg a gyuki scroll of the damned, meg a kiegészítőkre nem kapom meg egyszerre a + 20% zéro ki és + 20% purified damaget mind a kettőre, akkor kénytelen leszek összedobni egy corrupted buildet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest