Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pokémonból életemben egyetlen részt játszottam ki, a Pokémon X-et. Nekem a privát véleményem, hogy az egész franchise valami fiatalabb korosztálynak szánt Shin Megami Tensei cucc, de sem a sztori, sem a stratégia mélysége nem fogható azéhoz. Történet mint olyan nincs, mindegyik részben van valami legyőzendő ellenséges csapat és kb ennyi. Az 1-1 elleni pokémon harcok a maguk 4-4 (asszem) képességükkel meg stratégiai értelemben karcolgatják csak a felszínt. Nekem a legjobban bevált "stratégiám" az volt a harcokban, hogy simán csak lefejeltem a másik pokémont minden körben, amíg össze nem csuklott. Ez - emlékeim szerint - az ütközetek többségében jól működött, kb ennyit érdemes várni a játéktól. Amúgy aranyos, szerethető a művészeti koncepciója a játéknak, de egy rpg-veteránnak nem nagyon viszi át az ingerküszöbét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.F.E.R.I.