Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Annyira eltalálták a végét (is). Ahogy a kínkeserves küzdelem végén felajánlja a segítséget. És a végén, amikor nekünk már sikerül, lehetőséget ad másoknak segíteni. De többször is rákérdez, hogy biztos, hogy segítünk egy vadidegennek úgy, hogy mindent feláldozunk? Én mondjuk szándékosan nyomtam igent, de ez is egy olyan megoldás, mint sok másik, amit egyszerűen nem találsz meg más játékban.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor lehet igazán átélni az Automatát, ha az előzményekkel is jatszottunk. Vagy legalabb láttuk a Drakengard egyik befejezését, mert ott indult el a Nier idővonal.
Nekem mondjuk a Nier Gestalt karakterei jobban tetszettek, de azt is többször kijátszva már nem ütött akkorát az itteni ember/földönkívüli vonal megfejtése, hiszen már ott is kiderültek a dolgok.
Ahogy Emilről is. Annyira de annyira örültem, hogy visszahozták!

DePopla-Devola visszatérése is meglepett, főleg amilyen szerepük a végén volt.
-
Rigormortiis
veterán
Majd válaszolok hosszabban, ha gép elé kerülök, de egy interjúbán Yoko Taro elmondta, hogy szándékosan lettek ilyen kis bargyúak a gépek, hogy szerethetőbbek legyenek.
Mellékküldetéseket megcsináltad?
Én negatívumként nem a karakterdizájnt, hanem a bejátható terület meretét és kidolgozatlanságát hoznám fel. Itt érhető leginkább tetten, hogy kisebb büdzséből gazdálkodhattak, szemben más SE címmel.
Ó, abbol is népharag volt, amikor meg mertem említeni, hogy a God of War milyen sekélyes sztorival rendelkezik és mennyire nem történik benne semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest