Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
AI
tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
De már a hostolásnál nem lép tovább. Connecting to lobby server, aztán csak áll mint egy fasz. Egyik gépen se műxik, akármelyikkel próbálom...
-
BlackSmiley
tag
-
AI
tag
Na, mostanra olvastam végig ezt a topicot, de még mindig nem értem a helyzetet: adott 2 gép, direktbe összekötve 1 hálókábellel. No internet. Amikor a LAN gamét hostolom, kiírja hogy connecting lobby server aztán semmi. De MI A HABOS GECIÉRT akar bárhová is csatlakozni? Miért olyan kurva bonyolult 2 géppel lanon játszani? Egyszerűen nem értem, nem fér abba a hülye fejembe. A régebbi játékok csont nélkül mennek...
-
Zol33
tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
A Rejtett mappák megjelenítése legyen bekapcsolva!
C:\ Documents and Settings \ USERNAME \ Local Settings \ Application Data \ nfs underground 2
Ha esetleg nem találnád meg
-
Viktor77
titán
válasz
PH! kedvence
üzenetére

Az #1-esben lévő FAQ link még él ám! -
PH! kedvence
tag
A játék melyik mappában tartja a mentéseimet?
-
BlackSmiley
tag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Ja így aztán marha jó lehet ajátékélmény de ,hogy nekem elvette a kedvemet az egésztől azbiztos én spec egy huzosabb kanyarnál szeretem lenyomni a fékpedált és bevenni a kanyart

-
Dreamcaster
senior tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Ez a wallride, ezt igy kell, még kormánnyal is.

[Szerkesztve] -
BlackSmiley
tag
Engem csak 1 valami aggaszt a játékba mindenki ugyveszi be a kanyarokat neten ,hogy nekiszalad a falnak azmajd úgyis irányba rakja
én meg ezt nyílván nemfogom csináln nem azért van a kormányom ,hogy csak a pedált használjam rajta 
-
netkoo
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hali

Hát kéne egy maxisok guba ,hogy vegyek és tunyingoljak gépeket;) -
szilchi
őstag
Hát nem tom,milyen felbontással nyomták.De gondoltam,mivel senki sem írta oda,ezért full grafika.Aztán lehet,hogy tévedek.Mindenesetre a táblázat:Bővebben: link
-
szilchi
őstag
Lenne ide is egy kérdésem.Miért megy az Underground 2 nálam csak 25-32 fps-el???Gép az adataimnál.A kártyát 450/650-en járatom.Így csinál 2003-ban 6728 pontot.De játékok alatt elég pocsékul teljesít.Főleg itt.Néztem eredményeket egy magyar NFSU2 oldalon,ott egy 9600XT-vel jobb eredményt érnek el,mint az enyém.Sőt!!Egy ti4200-al min.8 max.40fps-el megy.Ok,az átlag kevesebb mint nálam,de a max. majdnem 10fps-el több
.Miért csinálja ezt
-
piko
csendes tag
Hali! Lenne gy kérdésem csak eredeti cdvel lehet online játszani? ha igen akkor nem tud valaki patcht esetleg? köszike
-
netkoo
senior tag
Sziasztok

Végig vitema gamet

segitene valaki,hogy tudok beirni cheat kodot???
Mert probáltam de nekem nem ment:_(
-
kapszi
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Nem mennél vele sokra, ugyanis a játékban is huzigálja a csíkokat, mikor tuningolod, miből mennyire jó meg ilyenek. Pl nekem a mustang handlingje egész magas volt tuning nélkül, de mikor kanyarban gázt adtam... érdekes volt újra elindulni. Inkább tapasztald ki quick raceben, neked melyik autó fekszik jobban.
-
Silencer83
addikt
nem tudtok valami olyan linket adni, ahol a kocsik paraméterei vannak összemérve??

/ max speed, kormányozthatóság, gyorsulás stb... /
előre is köszi! -
birno
addikt
Hi! Tudnátok segíteni, hog hogyan lehet feljebb húzni a játékban a fényerőt vagy a gammát?
Esetleg valami általános progit ami képes erre mint pl elvileg a Radlinker, hogy csinál egy külön ikont és ott lehet mindenfélét álligatni, de nekem valamiért mégsem működött hiába húztam fel a játék gammát.Igy kell ezt egyáltalán használni? -
kapszi
tag
Nem kell az összes kocsit felnyomni hozzá, elég csak a kedvencedet, amivel száguldozol. Ha az a drag nem X-es, akkor nem befolyásolja.
Vannak olyan cuccok is, amiken nem látszik, hogy kapsz érte reputationt, pl: kilométeróra, trunk audio. Meg fess át minden alkatrészt, amit lehet, hátha...
Ha így se megy, kezdj el outunokat nyomni, abból bejöhet egy-két unique cucc, amik egész jól megdobják a designt. -
csudri
őstag
De már mindent ráraktam amit lehet! Még a hülye kis reklám matricákat is, ki se látszik szegény a sok felirat alól. És mégis hány csillagig kell felcicomázni? Most kb. 4.50-en van, ennél többet tényleg nem tudok tenni.
Lehet, hogy láma kérdés, de az összes kocsit ''ki kell sminkelni'' ahhoz, hogy továbbmehessek? Mert csak az egyik van nagyon felnyomja, a többi csak kb 3.50.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Ahogy elnéztem a témán belüli keresővel a dolgot lehet, hogy láma, amit kérdezek, de mi a feltétele, hogy eljussak a stage 4-re? A stage3-ban egy drag nincs meg (azt is csak a garázsos world map segítségével tudtam elővasdászni), enélkül baxhatom?
-
maczimse
csendes tag
Az NFSU2 az nagyon szuper volt! Igaz lány vagyok, de rendesen végigvittem. Sőt, néha alig lehetett elszakadni. Sokkal jobb, mint az elsö volt.

-
Dr.Burn
őstag
Engem érdekelne az NFSU2 valami kocsik. Állitolag le lehet szedni kocsikat ehez a játékhoz. Trabant,lada,skoda stb. Valaki tudja honnan lehet leszedni ezeket?
-
Senator
aktív tag
Ime néhány online videó. HUN only résztvevőkkel, Outer Ringen !
Hang sajnos nincs...
Bővebben: link
Enjoy... -
kapszi
tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Lannál is van lobby, anélkül nem is tudsz játszani elvileg lanban... De lehet, hogy a patch előtti állapot miatt van.
-
Iginotus
addikt
hogy a kurva életbe az összes gexi mindenkinek mind1

Mit csináltam netet kikapcsoltam mind2 gépen és megy!! szóval van belsö lan és kivülre nem tud menni tehát nincs net és megy mint az állat na most megyek is jáccani!
-
Iginotus
addikt
válasz
BlackSmiley
üzenetére
nem gond mi sem értjük. sajna két infos ül tegnap dél ota és nem tudja kitalálni mi lehet a baj. Most meg keres egy gép-gép kábelt
(viszont akkor nem lesz net...)
-
BlackSmiley
tag
Mondjuk ezt nem értem mert mikor nekem mégcsak biztonsági másolatom volt a játékról akkoris simán ment lanon nemvolt vele szocsózás de inkább már megse szólalo

[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
még egy vicc ezt most néztem én csinálok szervert eredetivel.. egy idö után ez is time outol
ez már viccces!
pontosan azt irja hogy a host to lan server ist timed out.. mondjuk koli belsö hálot használjuk lehet ez nem tetszik neki...
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
válasz
BlackSmiley
üzenetére
1.: az enyimröl van másolva..
2.: Mit irtam git sem megy sehogy sem megtalálják egymást de ugyis csak connection to lobby aztán meghal timeouttal.
3.: nem ugyanaz a serial
4... szerintem ha ugyanaz lenne sem rinyálna mert lannak nincs köze nethez...
[Szerkesztve] -
BlackSmiley
tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Továbbá ok lehet azis ,hogy ugyan az a serial erre tanácsot nem adok sztem úgyis tudod mi a megoldás

-
BlackSmiley
tag
-
Iginotus
addikt
na lanhoz hozzászolás
2 cd egy origi és egy másolat
..
koliban belsö hálo és nem megy lan
mind2 gép neten mindegyiken azonos verzio van fent (probáltuk simával 1.1 és 1.2 essel is és nem megy.
Szóval xp van mind1 gépen git is felismeri a gépeket de anélkül sem megy mindig csak connection to lobbi. Semmi más nem ir ki utánna meg timeout
Ha másik hostol akkor is.
Holnap azlesz hogy direktbe összekötjük 2 gépet.. De pl diablo 2 megy igy is hogy a koli lant használjuk ez meg beszik menni. Látjuk a másik inditotta gamet de connectolni már nem tud..
Mi lehet a bibi?? -
szatocs
őstag
És még azt sem mondhatom, hogy 1 autóra jellemző hang lenne, mert ugyanúgy csinálja Skyline - nál, Tiburon- nál, Civic- nél + minden autónál. Mondjuk SUV - oknál nem tudom, mert azokat nem szoktam használni.
-
neduddgi
aktív tag
Darth_Revan-tól megkaptam eredeti bontatlan példányban, köszi neki, azért nem abban a topicban írok, mert az le lett zárva. ... Most pedig hajrá!!!!! Csá!

[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Nekem is szokott lenni ----- Akkor van ilyen hang, amikor teljesen , vagy már majdnem tele van a nitro.
Nagyon dúrva a hangja, nekem is tetszik -
_stick_
őstag
Heló!
Mikor használom a nitrót néha egész durva ''sikítós'' hangja van, és a hangfalaim dübörögnek ilyenkor.
Hogy lehet ezt elérni v. mitől van??? -
awe2
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A gondjaim akkor adódtak, amikor egy a kártyánál korábbi játékkal próbáltam játszani, ami ugye elég gyakori jelenség lehet.
Amennyire utánna tudtam nézni a 6600gt tud Shader Model 3.0-at, a játék pedig nem, ami gondot okozhat itt-ott, de lehet rosszul tudom.
Amugy a maximálisan elégedett vagyok vele, szenvedve bár de felraktam rá egy Zalman ZM80D-HP-t, igy van hogy nem is tud hő értéket mutatni, vagy épp csak (gpu 36-38, ambient 27-28).
Ár-érték szempontjából tekintve én merem ajánlani, bár nem figyeltem jelent e meg a piacon új cucc.
Sok szerencsét a döntésben.
Awe -
1. profilban 25% körül akadtam el, a 2.-ban pedig 45%-nál!
Mit kell csinálni? Minden kész van, amit megtaláltam! Kocsit kell tuningolni?

-
capafog23
őstag

-
_az
senior tag
véégigvittem oszt nincs semmi a végén
hávázzeg ezért nyírtam ki magam idegileg... -
kapszi
tag
Ti át tudtok menni a szökőkutak között a körforgalomnál? Egyik futamon oda is berajzolt útvonalat, azóta próbálgatom...
-
lacafaca
addikt
sziasztok. van egy gondom. mor már 3* jutok el a játék 50% áig, de onnan sehova tovább! a méreg majd megöl! már mindent összeszedtem, a rejtett versenyek is szerintem mind megvoltak (hacsak valaki nem mond valami extrém helyen eldugottat), és nem adja még mindíg a következő szakaszt! mi a f***t kell csinálni még?

-
szatocs
őstag
Viszont ha az összes autót nézed , és ha már megvan a Skyline, akkor az a legpöpecebb, nagyon megy neki a drift - mivel négykerekes. Mondjuk ez a ''nagyon megy neki'' kicsit erős, mert kell hozzá egy jó ''sofőr'' is
-
szatocs
őstag
Én a Tiburont szerettem nagyon. Mindenben előnyös autó, nagyon állat, persze ez sajnos már csak a 2 - es cuccoktól érvényes, mert addig nem nagyon mozgatja magát 160 fölött

-
awe2
csendes tag
Bocsi ismerősnek tünhet, de sajna még gond a gond.
''Hali mindenkinek.
Hatalmas a topic, ezért kérlek nézzétek el hogy feladtam azt hogy átnézem az egésszet, hátha rájövök a problémám megoldására.
Adva van Abit IC7Max3, P4-3Ghz NW, 1Gb Ram, Inno 3D 6600GT, stb.
NFSU2-ben ha 480x640 rol nagyobb felbontásra próbálok állitani akor jön egy halál Out of Range, amit természetesen semmilyen módon nem tudok visszaállitani, ugyhogy uninst és inst ujból, a monitor természetesen tudja (max1200x1600)
Gyanitom hogy a kari lesz a ludas valamilyen módon, mert a farcry is nyűgölt kicsit ameddig fel nem tettem a patchet ami kijavitotta a bakikat.
Ha van valakinek tapasztalata vagy ötlete kérem ossza meg velem, magánban is jöhet.
awe@freemail.hu
Előre is köszönök mindent.
Awe'' -
DigitXT
félisten
Jók-jók, de nézd meg az igazán menőket mivel tolják: Golffal.
Én nem számítok menőnek (driftelgettem online GG-sekkel: sz*rrávertek, uis ők menők, ellenben hihetetlen élmény volt, és tök jó fejek
), viszont azt már én is beláttam, hogy Golf rulez. Persze van, aki Corsával csinált eszméletlen dolgokat, szóval számít, kinek mi fexik, de ha megszokod a Golfot, le nem cseréled.
-
Viktor77
titán
Bonusz jár a pálya szélén (a homokos részen) történő csúszásért, és ha közel driftelsz a civil autókhoz.
MOD: Ja, és az útpadka is többet ér, de ilyen ritkán van. Ahol nagyon sok pontot csinálni, az a némely pályán jelenlévő kastélyok elötti nagy homokos terület.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Sziasztok.
Influenzás vagyok, úgyhogy van most egy kis időm gámázgatni.
Elkezdtem ezeket a versenyeket, mindegyikben elég jól tudok menni, kivéve egyet, ahol nem biztos, hogy 100%-ban tisztában vagyok a dolgokkal. Ez pedig a hegyről lefele csúszkálós országúti drift pálya. A driftekkel semmi bajom nem volt korábban, a sima versenypályásakat meg tudtam csinálni 80-90k pontra, azzal mindig nyertem. De itt valami nagyon más, 40k fölé kéne menni ugye, és egyszerűen 28 fölé nem tudok, ha a fene fenét eszik sem, pedig már vagy huszadszorra ugrok neki. Látom, hogy van egy szorzó, de nem tudom, hogy mi a füttyre jó, meg a verseny előtt az a műmájer hang is mond valamit, hogy mire lehet bónuszt kapni.
Segítene valaki, aki már végigtolta a játékot, hogy mivel lehet itt pontokat gyűjteni?
thx
ui: nehézségi fok asszem normálon van . -
Markgx10
őstag
Ez így biztosan igaz, de én mint hétvégi NFSU vezetőnek (még az NFSU-ban is kalapban vezetek
), mennyivel könnyebb egy jó Mazdával kanyarogni
Meg hát a valóságban nagyon bírom a Toyotákat (a Lexust meg pláne) itt meg aztán mehetek Lexussal, ezért vetemedtem ilyen elfogult hozzászólásra 
-
Wyktor
csendes tag
Hi!
Valaki letudná részletesen írni hogy hogyan kell elindítani az NFS U 2 LAN-os multijátés hogy esetleg mi kell hozzá?
-
kapszi
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
A 4. pontodat megcáfolnám, TT-vel is végig lehet menni, csak kicsit nehezebb(kicsit bénán kanyarodik). Meg japán kocsiból van benne a legtöbb, úgyhogy nem meglepő, ha azzal csinálod meg.
Ja, és a Mustang sem japán, de elég jó. Csak nem kell nagy gázt adni kanyar közben...
[Szerkesztve] -
--Priby--
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én meg ezt nyílván nemfogom csináln nem azért van a kormányom ,hogy csak a pedált használjam rajta

.Miért csinálja ezt

Hogy lehet ezt elérni v. mitől van???