Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
válasz
KoVee84
üzenetére
GB backup QB-ja (de szép magyaros mondat ez...
). Emlékeim szerint nem volt rossz, amikor be kellett állnia, de szerintem nem fog hely lenni neki a sapka alatt. Szerintem Brissett mellé jön majd valaki olcsó camp buddy (Garoppolo, Cousins pl.), aztán ennyi lesz a jövő év. Lehet, hogy draftról jön majd valaki második nap végén, de esélyes, hogy ez a kérdés nem idén lesz megoldva. -
.LnB
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
"pedig hallgatok mai előadókat is"
Nekem a Spotify kihozta az év végi összefoglalómba, hogy a zenehallgatási ízlésem szerint 20 éves vagyok, mert annyi új, számomra ismeretlen zenét hallgatok. És hallottam erről a csávóról igen, zenéjét kevésbé. Nekem inkább onnan van meg a srác, hogy szerepelt a Bullet Train-ben. Most, hogy hallottam a zenéjét, már értem is, hogy miért történt az a filmbeli karakterével, ami...

-
F-ECT$
titán
Szigorúan csak a zenére figyelve nekem egyik száma sem volt ismerős. Kicsit távol áll tőlem ez a stílus, pedig hallgatok mai előadókat is

-
A Zéé
Topikgazda
válasz
f4lcon
üzenetére
hát én amennyit a szalagcímekből most le tudtam szűrni, mindenki attól van oda meg vissza, hogy mennyire egyesíteni próbálja az amerikai kontinest, és hogy az a pár ország, amit nem említett a fellépése során, annak is oka van, hogy miért lett kihagyva, meg hogy ez az ICE ellenesség mennyire visszaköszönt a jelenetekben, a lagziban, meg a hasonlókban...
-
NB2
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Bad Bunny officially has the most-watched Super Bowl Halftime Show in history.
Bad Bunny’s Super Bowl Halftime Show became the most-watched halftime performance on YouTube in its first 24 hours. (48M)
Bad Bunny is ťhe most listened Spotify artist ever over a 24h span. Overtaking his own record.
Bad Bunny is ťhe most listened Apple Music artist ever over a 24h span.boomer vagyok, de én nem is hallottam még róla egészen addig amíg be nem jelentették tavaly
-
-
A Zéé
Topikgazda
A Half Time Show-k már nem a zenéről vagy a szórakoztatásról szólnak, hanem inkább valamilyen társadalmi/politikai kinyilatkoztatásról vagy állásfoglalásról, amit mi innen nem tudunk érteni.
Az NFL Films-es összefoglalót hiányolom én is, de azt talán sosem adta az Arena4
-
.LnB
titán
Tegnap megnéztem utólag én is a meccset. Magáról a meccsről nem is szeretnék okoskodni. A Seahawks iszonyat védelemmel rendelkezik, ez meg is látszott a meccsen.
Na de ez a Half Time show?!
Kritikán aluli volt.
És én minden évben nagyon szeretem a szezonról az NFL Films kis összeállítás videóját. Az Arena4-nek sikerült lekevernie, és kapcsolnia a stúdiót?!
Gratulálok..
Ja és hol volt Árpa Attila?! Követeljük vissza Árpa Attilát a SuperBowl-okra!
-
Nem hiába mondták sokan, hogy az NFC döntő volt az igazi "SB-szintű" meccs.
Grat a Seahawks-nak, Rams drukkerként sem sajnálom tőlük, egész szezonban minimális különbség volt a két csapat között, a legfontosabb meccsen ők voltak jobbak.
Nekem amúgy nem volt kérdés, hogy ez a Seattle védelem már a Pats-nek is nehéz lesz. -
xy.zsolt
őstag
Na, jól mondtam....egyértelmű volt a kimenetel, de ennél azért nagyobb színvonalra számítottam a seahawks-tól. Mondjuk elég volt ennyi is nekik a sima győzelemhez, na de akkor is. Ami szintén beigazolódott, mocskos hideg volt a szabadban....-29°c hőérzet 🥶 Eleg volt csak hazáig elviselni. Ezért a meccsért tényleg kár lett volna megfagyni a Times Square monitorai előtt.
Hosszú idő után végre nem éjjel kellett néznem az SB-t....ez tetszett a legjobban 🙂 -
vagy 5 éve az első SB, ami miatt ébren maradtam
kár volt. -
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
A 43-8 és a 13-3 mellett ez nálam felkerült a top3 leggyengébb SB listára. Tényleg kár hogy Nix kidőlt, egy Broncos elleni SB sokkal jobb lehetett volna.
-
sherlock82
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
kb 10 éve volt egy SB meccs mikor félidőben több 20 ponttal vezetett az egyik csapat, és mellette ráadásul a kettő kólát gyártó cég valami csúnyán összeveszett, és horror árakért kelt el a félidei reklám amit amúgy kb senki nem nézett meg.
A félidőben meg kb semmiről se lehetett beszélni , mert végleg eldőlt a mutatott játék alapján. -
A Zéé
Topikgazda
Sajnos ez a meccs is bekerül majd a nem jó meccsek közé. Tartottam tőle, hogy ez lesz, de ennyire gyenge támadóoldali szereplésekre azért nem számítottam.
A korábbi PO meccsek azért kárpótolhatnak mindenkit, ott azért szinte az összes jó meccs lett. Pech, hogy pont a csúcs dísz lett ilyen kripli. -
sherlock82
senior tag
4. negyedben a riporter a riporter szerint van dinamikája a NE támadásainak erre egy percet belűl Maye eladja a labdát. : /
Mondjuk azt se gondoltam h idáig eljutnak. Ahogy mondták a Seattle -nek nehezebb volt a Főcsoport döntő mint maga a SB .
5 - 10 év múlva Maye egy másik fontos mérkőzésen talán már rutinosabb lesz és ugy gondolunk rá hogy 2026 ban nagyon fiatal volt még.
ŐSszel foly köv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Emlékeim szerint nem volt rossz, amikor be kellett állnia, de szerintem nem fog hely lenni neki a sapka alatt. Szerintem Brissett mellé jön majd valaki olcsó camp buddy (Garoppolo, Cousins pl.), aztán ennyi lesz a jövő év. Lehet, hogy draftról jön majd valaki második nap végén, de esélyes, hogy ez a kérdés nem idén lesz megoldva.

Kritikán aluli volt.
Gratulálok..