Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz oriic #10 üzenetére

Valahogy egy ideje a trailerek túlnyomó többségéhez nagyon nem találják el a zenét. Lehet, hogy jobban kellene igyekezni, hogy az adott játékhoz passzoljon és ne a statisztikákhoz, mert a rap és "League of Legends montázs zene" felváltva kezd piszok nevetséges lenni szerintem. :D

Az előző kommenthez még annyi, hogy nyilván a Yakuza az Yakuza, valószínűleg hozza majd minimum a sorozattól elvárt kötelezőt (amivel már a játékok 99%-a felett van), mint ahogy az előzetes is.

törölt tag

válasz oriic #3 üzenetére

Talán nem tetszik a rap minden második trailerhez? A herceg gettó-fortnite-os design-ja is milyen pöpec volt már? :D /s
    Úgy hirdették ezt a Summer Game Festet, hogy mindenki elhitte, hogy itt jobbnál jobb trailerek lesznek, meg legalább 3-4 ütős újdonság. :D
    A Space Marine 2-ről hittem el egyedül, hogy ez egy 2023-as játék, meg hogy a készítők értenek valamit ahhoz, hogy kell trailert csinálni.
    A Remedy az egyik kedvencem, de az Alan Wake II is aggasztó, hogy nem igazán láttam benne a "megújulást". Amúgy is az Alan Wake van nálam leghátul tőlük (játszottam mindent), a leggyengébb játékmenetével, de vártam volna, hogy itt majd mutatnak egy-két új dolgot. A Control után ez nagyon vérszegény egyelőre.
    A múltkor PS Showcase meg ez elég jól jelzi, merre tart a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák