Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)