- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
VA (SVA, PVA stb altípusok), IPS, TN+film, ezek panelek (még ennél több is van persze), ezen felül van háttér világítás, hagyományos fénycső és LED, EDGE LED olyan világítás ami oldalról világítja a panelt, nem hátulról. Ezeket jobb külön kezelni és nem egybe mosni.
OLED szerintem is jobb, ettől függetlenül vannak hátrányai is az LCD-vel szemben, egyik ilyen a korlátozottabb fényerő, ezzel együtt szerintem is sokkal jobb az LCD-nél. Majd egyszer ha lesz Micro LED (mármint van, csak normális méretben és megfizethető áron) az jobb lehet mindkettőnél, de addig is ha TV szerintem is OLED a legjobb.
"De az biztos, hogy hdr-nél nem az a fontos, hogy hány nitet tud a háttérvilágítás, hanem milyen a panel."
Most találtam egy cikket, ez neked ad igazat. Mondjuk sose izgatott a téma, de fényerő nem olyan fontos mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25