Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vismajor01
    addikt

1. Nem az a bajom, hogy nem MINDEN content 4k, hanem az arányok. Sokkal kevesebb a 4k kontent mint amire sztem egy átlag ember szamithat. 2018-2019es titlek vannak fhdben. A montorom 1440p, a teve 2160p, a telefonom 1440p. Hol nezzek fhd contentet? Az sem erdekel, hogy masnal hany 4k film van. Ilyen alapon kalozkikotoben minden fent van 4kban es meg ingyenes is. Hbogoval is megvan a bajom, 4k sincs de nem is ennyibe kerul, s nem is mondta h van.

2. Nem az imdb ratinggel van a bajom, nem erre próbáltam kilyukadni. Hanem, hogy olyan filmeket tol az arcomba a netflix amirol kiderul h valami olasz film, es 350 értékelése van imdbn=Senkit se érdekel. Igy konnyu elerni h "Nalunk xxxx mennyisegu film van, hatalmas kontent!!!" marketinget

3. Nem csak random rakerestem, a netflix oldalan kerestem ra. Nyilvan uj felhasználó vagyok, nem tudtam h külön meg kell próbálnom lejátszani, csak akkor szól hogy ez magyaroszágon nem elérhető. Szal amig a dugoban allva bongeszem h mit nézzek este az tokjo, csak nem mukodik amig ra nem nyomok egyesevel h elinditja e vajon.

Es egyebkent en sem arra próbáltam kilyukadni, hogy a netflix egy szar, csak azt akartam h ne higgyük mar azt h ez szulte a spanyol viaszt amikor messze nem tokeletes (es az sem az o erenye h a tobbi meg ennel is szarabb). Ettol fuggetlenul használom es jovohonapban is előfizetek.

Új hozzászólás Aktív témák