Új hozzászólás Aktív témák

• zseko
    veterán

Nem az én kérdésemről beszélek hanem az övéről, azt hittem elég egyértelműen fogalmaztam :)
    Nyilván minden cég a profitra törekszik. Ám ha sokat baszakszik akkor hiába az elmúlt hét év, viszlát lesz. A HBO Max-ot például még úgy is fizettem az elmúlt négy hónapban, hogy bele sem néztem, mert a vásárolt tévémen nincs hozzá app, a 4K Max Stick-emet meg tesómék 'lenyúlták', így valamikor vennem kell majd egy másikat. Ők valószínűleg időnként nézik, nem kérdeztem. Annak az ára nem tétel, ami a Netflixéről azért nem mondható el.
    Nyilván egyértelműen nem azt várom el hogy ugyanannyiért adja, ugyanakkor túlzásnak érzem a húzásait. Mindenesetre az általam leginkább nézett tartalomnak megtaláltam az alternatíváját a Viki személyében, úgyhogy már annyira nem hat meg.
    De nyilván ők tudják hogy az éri-e meg nekik jobban és hoz több profitot, hogy ugyanilyen/némileg alacsonyabb áron és/vagy felesleges basztatás nélkül megtartom egész évben, vagy évente háromszor előfizetek egy hónapra és végigpörgetem ami esetleg érdekel.
    Mindenesetre kíváncsian várom mi lesz, én mindenesetre első körben kétszámjegyű vesztést gondolok. Persze simán tévedek mert nem tudhatom, de ezért várom kíváncsian :)

Új hozzászólás Aktív témák