- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
snoop13
csendes tag
sziasztok!
kb 2 hete már irtam egy problémával kapcsban. akkor egyáltalán nem kapott jelet a monitorom a led világitott és a bootolásnál a női hang vga problémát jelzett majd be is bootolt az xp lehetett hallani a hangot is csak amonitor volt fekete.onnan eljutottam odáig, hogy lecseréltem a videokártyát egy msi N9800GT re. napokig tökéletesen ment minden, minden game rohant a gépen full beállitásokkal. ugy döntöttem h erre az asztali gépre is felteszem a windows 7 ulimate et. szépen összepakoltam a játékokat rá erre kb 10 15 percnyi játék után a monitor fogja magát és kikapcsol de a led ég csak fekete. ha alap helyzetben van a gép és nem is erőltetem játékkal a kártyát akkor is kikapcsol a monitor. nem tudom mi lehet a gond. az előző karira a szarvizben azt mondták h kuka ( asus ati radeon x700 as volt). most nem tudom mit kéne cserélni. lehet h a táp? vagy memoria?
előre is köszi szépen minden választ
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest