- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
snoop13
csendes tag
sziasztok!
kb 2 hete már irtam egy problémával kapcsban. akkor egyáltalán nem kapott jelet a monitorom a led világitott és a bootolásnál a női hang vga problémát jelzett majd be is bootolt az xp lehetett hallani a hangot is csak amonitor volt fekete.onnan eljutottam odáig, hogy lecseréltem a videokártyát egy msi N9800GT re. napokig tökéletesen ment minden, minden game rohant a gépen full beállitásokkal. ugy döntöttem h erre az asztali gépre is felteszem a windows 7 ulimate et. szépen összepakoltam a játékokat rá erre kb 10 15 percnyi játék után a monitor fogja magát és kikapcsol de a led ég csak fekete. ha alap helyzetben van a gép és nem is erőltetem játékkal a kártyát akkor is kikapcsol a monitor. nem tudom mi lehet a gond. az előző karira a szarvizben azt mondták h kuka ( asus ati radeon x700 as volt). most nem tudom mit kéne cserélni. lehet h a táp? vagy memoria?
előre is köszi szépen minden választ
sziasztok -
Mikus69
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Lenne egy problémám.Van egy ASRock alaplapom integrált ATI HD4200 videókártyával, van HDMI és DVI kimenet is.A TV a HDMI-vel van , a monitor a DVI-vel összekötve ( mindkettő 1920*1080).Működik is, ha átkapcsolom a TV-n a videó módra akkor eltűnik a monitorról utánna meg visszaáll.A próblémám az, hogy ha a mindkettő csatlakozás ( a HDMI és a DVI is) egyszerre van bedugva akkor lekapcsolás után az újraindításnál nincs kép a monitoron de a TV-n sincs.Csak ha kihúzom a HDMI kábelt a gépből akkor kapcsol be a monitor.Van erre valami megoldás vagy mindíg ki kell huzigálnom a HDMI kábelt?
Nagyon fontos lenne a segítség!
Előre is köszönöm!
Mikus69
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest