Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
A különbséget akkor veszed észre ha stopper-rel állsz töltés közben a telefon mellett. Van olyan élethelyzet amikor hasznát veszed? 3 perc vagy 5 perc nekem mindegy.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
murrayd
csendes tag
Úgy látszik, Kínában most csak erre tudnak gondolni fejlesztésként
Nincs már messze az 1000 sem, és akkor végre <1 éven belül is cserélhetőek lesznek a telefonok
-
F.B.I.
veterán
Nagyon jó de én már egy stabil 50-nek is örülnék IPhone esetében.
Egyébként nekem jó lenne, melóban sok ilyen helyzet van, amikor 5-10 perc van tölteni és menni kell….powerbank meg nem játszik.
Egy probléma, hogy annak az egy töltőfejnek állandóan nálad kell lenni….egy másik ilyen tudású meg nem lesz olcsó egy darabig.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lolal
senior tag
És ennek mi értelme most ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
mad823
őstag
Érdekes amúgy, hogy az USB-PD szabvány jelenleg 240W-ban húzza meg az USB-C csati szabványát, ami ugye 5A és 48V. Kíváncsi lennék, hogy az áramerősségen vagy a feszültségen emeltek, de egyik verzió sem tűnik életbiztosításnak.
-
razorka777
veterán
Biztos majd segíti az eladásokat.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
csis_xz
újonc
Micsoda büdös nagy lènyezet! Köszi Brigi a "hàmhuszat"! 😁 Vègre kiderült, hogy van mèg aki ezen flessel.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
xsjado93
senior tag
320?!
Azért remélem, a töltőadapter nem 8 emelet magas, ha már ilyen sok wattot kér [link]Your life is a lie.
-
ViZion
félisten
Nah, a legfontosabb infó kimaradt: a Watt az új Megapixel! Korábban mindenki arra
rejszhajtott, mindegy, h a 24 Mpixeles sz@rabb volt, mint előtte a 12-es... Most majd Wattra veszik a telefont, töltéshez meg jégakkura kell majd fektetni
Enyém csak 67 W-os max, de nem túl hűvös...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
pusszycat
nagyúr
Ha hűtöm töltés közben hamarabb feltölt? Akkor meg van, hogyan lehet gyorsabban tölteni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
tothmaxy182
őstag
Én még mindig 20W-al töltök...
Minden szavam magánvélemény!
-
floratm
senior tag
Jólvanazúgy. Öregapámék szekérrel jártak a vásárba, igazuk van a károgóknak
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
sfefe
addikt
Nekem az tetszik, hogy megy a rinya minek a 300-320 töltés.... Meg csak erre fussa fejlesztésnek??.....
De közben autó töltésen meg imádkozás megy legyen gyorsabb...
Ők legalább vmit fejlesztenek a többi meg másolja... Akku technológiában Kína viszi a prímet... Lehet itt fikázni Őket de a többi kicsit megvan maradva....
Kicsit úgy látom Kína fóbia van....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Loik
tag
válasz tothmaxy182 #18 üzenetére
Dettó. Pontosabban 20 wattos töltővel, de a telefonom 18 wattot vesz fel.
No Cat No Life
-
Usgyi
aktív tag
A kínai gyártóknak most ez az új farokméregetés...Én nem hiszem, hogy ez reakció a felhasználói igényekre.
Az is szégyen amit a Samsung csinál a 25-40W töltési teljesítménnyel (tudom, mert fold készüléket használok), de 100W fölött már nem tök mindegy?Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
bence1024
tag
Majd szóljanak 3000 wattnál!!!!
-
nagyúr
Cikk olvasása után amikor szembe kerül az Apple 5 wattos adaptere .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
helixP
nagyúr
Minden innováció és újítás szívesen látott, ignorálni kell a fanyalgókat.
Én imádnám, ha két átszállás között a reptéren, amíg várok a kapunál 20 perc alatt feltöltene a telefonom, de biztos csak én vagyok ilyen hülye.Hallottam én már hasonlókat régebben:
"Minek ekkora kijelző telefonba, mással nem tudnak már előjönni" (Alcatel 995- 2012 4,3 inch)
"Minek telefonba internet , mással nem tudnak már előjönni"
stb. -
Ribi
nagyúr
válasz Luck Dragon #28 üzenetére
Nemtom mi a baj, én is olyannal töltöm hetente 1x az 5000-es akksit, igaz nem vagyok power user
[ Szerkesztve ]
-
cs.zs.
addikt
Én még mindig azt mondom: sokkal fontosabb, hogy az eszköz üzembiztosan kibírjon egy napot, mint az, hogy éjszaka hány perc alatt töltődik fel.
Elhangzott itt, hogy vannak olyan helyzetek, amikor napközben gyorsan kell egy kis kakaó, igen, igen.
Ugyanarról beszélünk......itt kérem mindenki!
-
worxland
addikt
Csak a lényeg maradt ki, nem kell éjszaka feltölteni. Reggel felkelsz, rádugod a töltőre, mire elindulsz otthonról, a telefonban bőven van egynapnyi kakaó. Ha egész nap intenzíven használod a telót (hotspot, mítingek, Waze, játék, mittomén) és ezért mégis kifogy a dzsúz, akkor negyedóra elég, hogy újra legyen kraft. Ha tuti nem kerülsz ilyen helyzetbe, akkor meg elég egy sima töltőre rakni a telót, nem kell a dedikált 100-300 wattosra.
Csak azért, mert a telód csak 25 wattal képes tölteni, nem fogja üzembiztosan kibírni a napot. Ez egy buta, idejétmúlt koncepció, ideje lenne frissíteni a tudást.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
luna40
tag
Azért a kábelvastagságra kíváncsi lennék! 48V-on 320W az több mint 6 és fél amper! Oda már nem elég a 0,1mm2-es vezeték!
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
mate9312
csendes tag
Viszlát újra hsz-nál, ha CCS-s csatlakozón keresztül 22kW-al tudom tölteni a galaxy s74-emet
-
pusszycat
nagyúr
Azért ha jobban belegondolunk nem 0% töltjük fel a telefont úgy általában inkább 30-40 % vagyis 2-3 perc töltéssel számolhatunk. Ezt már csak ki lehet bírni.
Ha sietsz, meg tudsz fésülködni ennyi idő alatt.
[ Szerkesztve ]
-
strogov
senior tag
Ez nem innováció. Ugyanúgy "resolutionary" mint a felbontással bohóckodás. Van 120W PD töltőm. 2x akkora mint a 10k-s PB-m. Ekkora töltőfej és kábel helyett reptérre vihetnél vagy 3-4db 10k-s powerbank-ot, és nem kellene konnektort se vadásznod. Mert reptéren egyébként olyan egyszerű szabad konnektort találni. Az telefonom 1db 10k-s powerbank-kal 3 napot kihúz kanóc nélkül. Hová kellene még delej?
A 12k-s tvnek is van értelme ... ha fél méterről nézed, vagy ha 300" méretű. Egyik sem igazán soho use case.
-
helixP
nagyúr
Attól, hogy leírod, hogy nem az, még az.
Nyilván el fogunk érni egy szintet, ami felett már értelmetlen tovább növelni, mint ahogy a kijelző esetén is, ezt majd a piac a felhasználókon keresztül szépen beárazza, addig mindenki próbálja kihozni a legjobbat."Ekkora töltőfej és kábel helyett reptérre vihetnél vagy 3-4db 10k-s powerbank-ot. 2x akkora mint a 10k-s PB-m" => Ne nézzük már egymást hülyének:
- 120 W charger (Xiaomi) dimensions: 9.5 × 3.5 × 10.5 cm
- 10.000 mah Power bank (Xiaomi) dimensions: 147,8 x 73,9 x 15,3"Mert reptéren egyébként olyan egyszerű szabad konnektort találni." => Hát, egyébként igen, nem szokott gondot okozni. Míg Pl. Power Bank-et már el akartak tőlem venni boardingnál.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
GaN töltőből meg van sokkal kisebb 120 wattos is, például itt van egy az Ankertől:
[link]
43 × 32 × 80 mmPower Bank repcsin csak a kézi poggyászban lehet, bőröndben nem. 3-4 PB elég sok helyet vesz el a kistáskádból.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
hdavid1
tag
Mondjuk az Apple és Samsung felhasználók "úgyis este töltöd" magyarázatát nem értem.
? És mi van azokkal akik nem este töltik?Egyébként engem csak a biztonság aggaszt, amúgy nincs ellenemre az ilyen gyors töltés, de azért jobb az óvatosság inkább.
-
pusszycat
nagyúr
# 48 hdavid1
Mondjuk az Apple és Samsung felhasználók "úgyis este töltöd" magyarázatát nem értem. - valamivel kell vigasztalják magukat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpársportok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Mini-ITX
- Filmvilág
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Warhammer 40,000: Space Marine 2 teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen