Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etanbusz
csendes tag
Hello.
Pár napja a gépem játék közben elkezdett lefagyni. Aztán már ha elindítottam csak egy szürke kép jött be, de csökkentett módban el tudtam indítani. Csökkentett módban letöröltem a vga drivert és úgy már elindult normálisan is. Próbáltam másik drivereket is de mindig szürke képet kaptam. Aztán újraraktam a windows-t és így el is indul, de terhelés alatt ha a videókártya 60 fok felé megy akkor vagy csíkozódik a kép vagy belilul vagy bepöttyösödik és kiírja hogy az illesztőprogram leállt majd újraindult és leáll az éppen futtatott program is. Próbáltam több driverrel is és mindig ez történik. Lehetséges hogy a videokártya elromlott vagy valami más lehet a baj?
Gépem: FSP Raider 550, i5-4570, Kingmax 8GB ddr3, MSI R9 270X Hawk, WD 1TB Caviar Blue -
etanbusz
csendes tag
Hali. A következő a problémám. Tegnap nyugodtan gépezgettem amikor hirtelen elfehéredett a kép. Újraindítottam a gépet már a windows logónál mintha zajos lenne a kép lila pöttyök vannak szétszórva, de amikor elér oda hogy kéri a jelszavam megint fehér kép. Csökkentett módban elindul rendesen. Letöröltem a videókártya drivert és úgy is elindul rendesen. Újraraktam a drivert de megint fehér kép fogadott. Az integrált videókártyával is működik minden. Sok újraindítás közben volt hogy elindult rendesen persze akkor is lila pöttyösen de amikor elindítottam a böngészőt megint fehér kép. Gondolom a videókártyával van valami gond, de van ilyen hogy csak félig romlik el? Esetleg rakjam újra a windowst? Valami ötlete van valakinek?A gép:
gigabyte ga-b85m-hd3
intel core i5 4570
kingmax 8gb
msi r9 270x hawk
fsp raider 550
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest