-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ebegab92 #19037 üzenetére
Nem erre gondolok. Működik a gép az esetek 90%-ban. Csak speckó, alant leírt helyzetekben csinálja ezt. Régi biossal (1.2) is ugyan ez volt a helyzet. Leírom még egyszer mikor csinálja ezt:
BIOS-ban vagyok (nem állítok semmit, nem mentek semmit, csak benne vagyok) és kinyomom a gépet a HÁZ bekapcsoló gombjával. Ekkor, többet nem reagál az előlapi, ház bekapcsoló gombjára, csak az alaplapon lévőjére.
Ezt néha úgy is csinálja, hogy pl: Windows ha elromlik, nem tud felállni. Kiír pár opciót:
-Javítás
-Rendszervisszaállítás
-Gép kikapcsolása --> Ha kikapcsolom innen a gépet, akkor a fennt leírt problémákat produkálja.
Most az is előfordult a mai nap, hogy windows frissítés után csinálta ezt. Valószínűsítem, hogy ha nem a megszokott, windowsból való kikapcsolást választom, akkor szinte mindenhogy produkálja. Ha nagyon muszáj, együtt tudok vele élni, de eléggé idegesítő. -
Sziasztok!
Nemrég vettem egy gépet (adatlapomon rajt van, hogy milyet), és olyan gondom támadt, hogy nem tudom néha bekapcsolni. Ha BIOS-ban kinyomom a gépet, akkor utána nem lehet bekapcsolni, csak az alaplapi gombokkal. Ha a windows frissít, és úgy áll le, akkor is van, hogy ezt csinálja. BIOS a lehető legújabb van fennt (2.80), Windows 8 64bit van a gépen. Légyszi aki tud segítsen!
-
válasz
#10726912 #10362 üzenetére
Elvileg kéne neki hangszóró nélkül is sípolni nem? Van bennt egy hangkari, de sajna most már atomjaira szedtem, mert lemondtam róla.
Nem baj, majd valahova kiteszem trófeaként a procit meg pár cuccot, így nem merül feledésbe a kis dög
Viszont van még egy öreg laptopom, ami akkor a csúcsmodell volt, és azt hiszem 400-450ezer forint volt. Akkor jöttek ki az első kétmagosok, a win xp, stb... ezek mind megvannak benne. Még egy win7 startert is elvisz.
-
Helló!
Már írtam egy topicba, de ott nem tudtak segíteni:
Lenne egy kis kérdésem. Találtam padláson egy régi - ha jól emlékszem 2001-es - gépet. Azt hiszem 98-as futott rajta anno, egy celeron van benne, valamennyi ram , és egy vodoo videókártya Nos, szerettem volna életre kelteni ezt a csodát. Mindent kipakoltam, majd összedugtam, nagy valószínűséggel tökéletesen, aztán összecsavaroztam, ameddig tudtam ugyanis 5 csavar hiányzik a házból, és eléggé lötyög. A lényegre térve, mikor bekapcsolnám, akkor felpörög egy minimális időre a ventillátor, villog a cd, meg a dvd olvasó is, aztán minden elhalgat, és egy kicsi piros lámpa ég az alaplap jobb alsó sarkában. Egy sys. felirat mellett van egy 3 pines csati bemenet, amellett van a piros led. Először arra gondoltam, hogy valamit oda kéne rádugni, de amit lehetett kipróbáltam mindenhogyan, és nem jutottam előrébb. Kábel a tápból már nem jön több, ami meg van azt, mint mondtam végigpróbálgattam rajt. Ha úgy dugom rá a kábelt, hogy előbb ér egy picivel a csatlakozóhoz a lentebb lévő fele, akkor egy kicsit tovább indul el. (akkor már ,,kattanik'' egyet a merevlemez, és kicsit tovább pörögnek a ventik) Szerintetek mi lehet a baj?Közben kiderítettem, hogy egy pentium 3-mas procival doglozik és egy 230W-os táppal.
Légyszi segítsetek, nagyon szeretnék egy kicsit nosztalgiázni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged