-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Tudni kellene a BSOD részleteit. Szerintem állíts be kis memóriakép kiírást, majd van egy nagyon egyszerű app, BSODViewer, amiben meg tudod nézni az eddigi BSOD-okat egyszerűbben, mint az eseménynaplóban.
Viszont szerintem a Windows 10 topikban több sikerrel jársz ezután.
-
-
d@minator
addikt
Próbálj meg egy BIOS frissítést vannak friss béta BIOS-ok is az alaplapodhoz. Ha a bitlocker ki van kapcsolva nyugodta frissíts, fekete képernyőnek nem kellene lenni.
Arra nem válaszoltál, hogy BIOS reset volt e. A memória energiagazdálkodás is okozhat fagyást. Beállítottál memória tuningot és memória alulfeszelelést simán okozhat fagyást bizonyos memóriáknál. -
d@minator
addikt
-
d@minator
addikt
Az egy kiváló SSD. Viszont amiket bekapcsoltál az mind okozhat problémát. pl. a Power down a memóriák feszültségét csökkenti energiamegtakarítás céljából (erre semmi szükség).
AMD az lehet, hogy ilyen tetű lassú, ezelőtt Ryzen 3600/MSI Tomahawk MAX-om volt ott volt 43 sec a boot. Reszelgették a BIOS-t nem sok sikerrel. -
d@minator
addikt
-
E.Kaufmann
veterán
Régen pl CPU-Z alatt ki lehetett kuksizni az alapórajelet, de biztos írja a BIOS is, ha már kikapcsoltad.
PS:
Ja ami a profil adatlapodon van, GSklill ilyen RAM-oknál 4800-at adott meg, viszont találkoztam már DDR4-nél olyan G.Skillel, hogy 2400-at írt, de kapásból 2667 XMP nélkül. Gondolom, abból főznek, amit épp kapnak, vyg nem pontosan azt adta a webshop, amit rendeltem, de mivel jobbat kaptam ilyen szempontból, nem nagyon nézegettem, hol van különbség a típusszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest