-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
StrixAurum #25840 üzenetére
Már megint nyaggatlak.
A leírás szerint beindítottam a tápot. A feszültségeket végigmértem, rendben vannak, tehát a táp (elméletileg) jó.
A BIOS elemet is megmértem, jó.
A bekapcsoló gomb csatlakozóját lehúztam a tüskékről, csavarhúzós indításnál sem változik a helyzet.Az az érzésem, hogy a lap a hunyó. Nem képes a zöld kábelt stabilan letestelni.
Van egy elvetemült ötletem. Arra gondoltam, hogy a zöld, és valamelyik fekete kábelre rákötök egy-egy drótot, a végükre applikálok egy kapcsolót, és azzal indítom a gépet. Ideiglenes megoldásként gondoltam, hogy ha nem is teljes értékű a gép, használni lehessen.
Mit szólsz hozzá? Csak akkor csinálom meg, ha rábólintasz. -
törölt tag
válasz
StrixAurum #25859 üzenetére
Na ilyenem fixen nincs
-
törölt tag
válasz
StrixAurum #25848 üzenetére
ASRock lapomnál milyen néven találom meg ezt? NB feliratos dolgot nem láttam, ha jól emlékszem.
-
fodor0410
tag
válasz
StrixAurum #25844 üzenetére
Hello!
Sajnos nem, semmi sem történik, kék led megy, két venti megy, hdd megy de nem dolgozik sem hdd led szerint sem a hallásom szerint, bios sípolás sincs..., alaplapi vga nincs sajna, hogy azzal kipróbálnám, külön kártya van...
-
Vakegérke
félisten
válasz
StrixAurum #25840 üzenetére
Szerencsére nem az én gépem, így nem az én problémám. Az viszont tény, hogy nagyon szeretnék segíteni a barátomnak.
Másik táp sajnos nincs, én pedig ki nem szedem a sajátomat a házból. Talán érthető.Törődsz velem, elhalmozol tanácsokkal, és ez jól esik. Köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
válasz
StrixAurum #25838 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy valamelyik molex feszültségeit mérem meg. Az nem jó?
-
Vakegérke
félisten
válasz
StrixAurum #25836 üzenetére
Na, ezt nem néztem. Pénteken bepótolom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
StrixAurum #25831 üzenetére
Köszönöm az észrevételt.
Azért gyanakszom az elemre, mert ha rendszeresen üzemel a gép, akkor nincs gond, pár nap szünet viszont előhozza a hibát.
Ettől persze még lehet a táp a ludas. Pénteken jön a gép, majd rámérek a feszültségekre. -
tornas
őstag
válasz
StrixAurum #25810 üzenetére
200 W van a paneljára írva (piros fóliakondi mellett).
-
QwErTy42
addikt
válasz
StrixAurum #25812 üzenetére
Ment pü.
-
QwErTy42
addikt
válasz
StrixAurum #25810 üzenetére
Nincsen ezzel gond. Azon lepődtem meg, hogy majd 6 évig ( talán októberben lenne szülinapos) elment. A második év után szerintem minden nap ajándék volt.
Szerintem ott rontattam el, hogy a délelőtti misén nem mormoltam el egy imát érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged