- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
válasz
1nsan1ty #33980 üzenetére
Nekem is volt eszemben, ha időm engedi meg fogom lépni.
Próbálok egymástól független lehetséges hibaokokat kizárni.
Közben újabb tünet jelent meg az eredeti pár másodperces fagyáson felül, tőle függetlenül:
- ha a ház front paneli usb csatlakozójába akarok pendrive-ot bedugni (a csatlakoztatás nem történik meg, csupán az aljzat fém kerete hozzáér a pendrive fém végéhez) a gép abban a pillanatban újraindul!Két Kingston-al is megcsinálta, szóval nem a pendrive a hibás.
Számomra úgy tűnik, hogy vagy a táp vagy az alaplap felé szűkül a kör.
Véleményetek?
Előre is köszönöm.
-
Petya XT
senior tag
válasz
1nsan1ty #33939 üzenetére
Hát nem tudom, most hogy így olvastam, elgondolkodtam rajta. Nálam azóta van ez néha, amióta házat cseréltem. Most úgy lépek oda bekapcsolni, hogy vagy hosszabban nyomom, vagy megnyomom vagy 3x
De most felkeltette a kíváncsiságom, megnézem lehúzott PWR gomb csatival. Holnap csavarhúzóval kapcsolom be..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged