Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Aktív témák
-
@Töki15
tag
hogy belépem a prohardverre és utánna kiléptem és nem kért sem jelszót sem nevet de fullra kiléptem:F
-
Esmein
nagyúr
Csak hogy a szálat továbbfűzzem, ma reggel ( ujraindítás nélkül) már hajlandó ie-vel is beengedni. Furcsa.
-
Esmein
nagyúr
Mármint más mac címről azonos ip alól megy a dolog ie szintén 6.0-ssal... Mindjárt rakok fel egy operát hátha. Bár az elég nyögvenyelős.
-
X-COM
nagyúr
biztos, hogy cookie probléma
nézz szét a tűzfalnál is
a biztonsági beállításokat meg tornászd vissza :) -
Esmein
nagyúr
Help ! Nem megy még mindig pedig már rebootoltam meg az összes létező biztonsági beállítást levettem 0-ra. Ki lettem tiltva ?
-
Esmein
nagyúr
Továbbra sem engedélyezi. A vicces az hogy azon a gépen én reggel még phztam ... Beállitottam a prohardver.hu-ra a cookiek mindenkori engedélyezését, de nem javult meg
-
Esmein
nagyúr
az miért van hogy néhány géppel nem enged be a prohardver! ? Nyomok egy belépést beirom az accot passt és visszaugrik a belépéshez ill a belépés előtti képernyőhöz. Ha válaszolni akarok szintén. Ie 6.0 Cookiekat kitoroltem biztonsagi szintekkel szorakoztam mas otletem nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest