- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
parag
újonc
Sziasztok!
NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, jelenik meg a Xcover2-es (Samsung GT-s7710, 4.1.2 android) készülékemen az üzenet(), ahogy sokak szembesültek ezzel, de bármilyen meglepő elég sok hely van Rendszer tárterületén(), és csupán 1-2 MB-os appot akarok felrakni.
1. Amikor először futottam ilyen helyzetbe bele fölös cuccok levétele, sd kártya be, néhány dolog átpakol, ahogy kell. Egy darabig megint jó.
2. Amikor másodszorra futtattam bele, akkor tisztító appok, optimalizálás stb. Egy darabig megint jó.
3. Amikor harmadszor futottam bele, akkor Link2sd plusz, fölös rendszer appok-vackok jegelése (Samsung account, Yahoo finance, Talk back stb. Appok ) Link létrehozása SD kártyára
4. Amikor negyedszer futottam bele (jelzem spóroltam a hellyel nem pakolok fel minden vackot, és néha fényképezek, navigálok), akkor majdnem földöz vágtam, hátha tömörödnek a dolgok De mégsem. Minden leszed, minimal app Face nincs, bogarászás órákon keresztül, de semmi változás.Nem tudtam mást csinálni, mint Kies backup és Gyári adatok vissza állítása megnyom. Ismét feltöltöm a névjegyeket stb, de amikor egy-két kicsi appot felraktam megint ez az üzenet: NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, pedig van! Most jött a hard reset, bebootolás billentyű kombináció megnyom, kiválaszt és újra minden, de ekkor sem változik a helyzet, pedig egy alapra vissza állított készülékről van szó!
Mi a megoldás??? Hogy lehet ezt orvosolni? Másik készüléket, most nem akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged