Új hozzászólás Aktív témák

• vagyokbarki

újonc

válasz parag #1 üzenetére

Biztos vagy benne, hogy jól értelmezted a tárolókapacitás fogalmát?

• parag

újonc

Sziasztok!

NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, jelenik meg a Xcover2-es (Samsung GT-s7710, 4.1.2 android) készülékemen az üzenet(), ahogy sokak szembesültek ezzel, de bármilyen meglepő elég sok hely van Rendszer tárterületén(), és csupán 1-2 MB-os appot akarok felrakni.

1. Amikor először futottam ilyen helyzetbe bele fölös cuccok levétele, sd kártya be, néhány dolog átpakol, ahogy kell. Egy darabig megint jó.
    2. Amikor másodszorra futtattam bele, akkor tisztító appok, optimalizálás stb. Egy darabig megint jó.
    3. Amikor harmadszor futottam bele, akkor Link2sd plusz, fölös rendszer appok-vackok jegelése (Samsung account, Yahoo finance, Talk back stb. Appok ) Link létrehozása SD kártyára
    4. Amikor negyedszer futottam bele (jelzem spóroltam a hellyel nem pakolok fel minden vackot, és néha fényképezek, navigálok), akkor majdnem földöz vágtam, hátha tömörödnek a dolgok  De mégsem. Minden leszed, minimal app Face nincs, bogarászás órákon keresztül, de semmi változás. :W :W

Nem tudtam mást csinálni, mint Kies backup és Gyári adatok vissza állítása megnyom. Ismét feltöltöm a névjegyeket stb, de amikor egy-két kicsi appot felraktam megint ez az üzenet: NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, pedig van! Most jött a hard reset, bebootolás billentyű kombináció megnyom, kiválaszt és újra minden, de ekkor sem változik a helyzet, pedig egy alapra vissza állított készülékről van szó!
    Mi a megoldás??? Hogy lehet ezt orvosolni? Másik készüléket, most nem akarok venni.

Új hozzászólás Aktív témák