Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hát igen direkt ütött ki, elmehetett volna mellettem simán mert széles volt az út, de be volt nyomva neki a Juggernaut, szal húzott el mellettem és direkt rám rántotta a kormányát, én bele a falba ö meg ment tovább. Nem érdekel tulzottan már megszoktam ezt.Rá is szóltam verseny után , miért csinálta, de nem válaszolt. A statisztikám meg azért olyan rosz mert nem sok mindent tudtam erröl a játékról és csupa szar kocsit vettem meg amikkel szinte alig nyertem versenyt. Dodge Super Bee meg Subaru Impreza voltak a T2 kocsijaim, azokkal szinte semmit nem lehet nyerni kis szinten. 3 hét kinlódás után találtam erre a forumra ahol hasznos dolgokat tudtam meg és rögtön vettem egy Mazda RX7 est amivel sokkal jobb volt vezetni.Szinte csak multiplayerezek , igy már van egy pici vezetési tudásom ami arra elég hogy minden 5-ik versenyt megnyerjem. Jah meg azt se tudtam hogy van ilyen statisztika, a legtöbbször csak mentem a versenyeket mindegy hanyadik leszek cimszóval, csak jöjjön a repu meg a pénz. Nah elég a szóf...ásból, joéjt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PLC programozás
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi