-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tutuhawer #715 üzenetére
nekem messzevan sok álom. egyelőre lvl 13-14? vagyok.. passz
van 36k zsetonom. majd ezzel a boost mizériával 7+7 napokra elköltekezek (cash+rep)ha ezekkel sem sikerül jelentősebb összegre tennem pénzt, hagyom a játékot a facba. marad a manuális Carbon Collectors Edition feltelepitése és kész....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #705 üzenetére
köszöntem
...
más:
voltam ma 576-ba öcsémmel, és kiszúrtam, hogy 4k-árt kapható online kód a World-höz.
tartalma:
- exklúziv festések
- 60k dolcsiért levásárolható tartalmak
- 8k boost
- 10 napig 2x hirnév....nem hangzik rosszul. főleg ha azt veszem, hogy 20 euro 8k speedboost.
ha készlesz az asztali gép, befizetek...kell az az m3 gtr
-
- = Zk = -
félisten
reggelt család
hamarosan visszatérek, és akkor lesz nemulass
....
kellemes autócsodákat mutogattatok, le a kalappal. én az M3 GTR-re pályázom, megkarcolom olyanra, mint az MW/Carbonban volt, és csókolom. remélem az a body kit kapható hozzá, mert ha nem....
-
- = Zk = -
félisten
látom, hogy közvetlen a garázsodba kezdj, azt nem sikerült megoldani, még mindig. ahogy azt sem, hogy közvetlen a garázsból nyomhassunk egy EXIT-et...
lassan csak elérkezünk arra a szintre, hogy....legalábbis remélem. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #650 üzenetére
új path. hurrá...
kezd nagyon uncsivá válni ez a pénzosztási rendszer. jobban járok, ha free módban kirabolok egy bankot valahol Silverton környékén
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #633 üzenetére
cart alatt sz@rt értettem, de igy is jó!
...
én egyelőre nagyon nem tudom milegyen. meghekkeljem, vagy sem. zavaró, hogy ha elsőként érek célba kapok 650 dolcsit, 3-4. helyért minimum 1200-at..:S...
ráadásul 14-15. szinttől jódarabig nincs semmi érdekes Tier 3-as verda...persze, pénz sem, de az más kérdés. ott még nem tartunk -
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #624 üzenetére
a dollár és xp növelőket merre találom, megtudnád mutatni?
....
szép eredmény. én is a starter pack idején jelentkeztem, csak vártam. és voilá, eltörölték. végleg ingyenes lett
de ez a mindent boostra venni nagyon bosszantó. sok a hiba a játékban. nem hiszem, hogy nem veszik észre a játékosok. vagy ennyire sok boosthack-ker van.. -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
már mükszik
a lényeg. sajnos sztem nem durrant akkorát, mint vártam/hittem
kissé átszabták a safehouse-t. annyiban, hogy a kocsi külsö alakitását kissé átláthatóbbá tették. viszont! és itt a b+...
- vannak felnik. bizonyos tipusokat Boost pontért vehetsz, de van pár, amit zseton ért
- a neon, üvegfestés, ültetés csakis boost pontra.
- vehetsz rendszámot. országra szólót boost pontér. van két külb, az zsetonért (Hungary-t nem találtam)
ha olyan személyreszabhatósága lenne, mint pl a MW vagy Carbonban, asszem éjjel nappal a játék előtt ülnék..Carbon (volt) a kedvencem.erősen csalódtam
komolyan, rámeröltetik, hogy használjam a boosthekket... nem hiszem el.(nem használom/tam, csak kibuktam)
remélem, hamarosan a többit is megvehetjük. ha már a futamokért kapott REP + Money viccesen van kitalálva. néha az 5. helyért kapok ~1,5k-t, az első helyért max 1k-t
tier 2-es autót hajtok, de még javába a Tier 1-es cuccokat adja be nyereménykártyákban.... nem semmi....
nagyon remélem, felszólalnak páran. bár, akik boost hekkelnek, azoknak tök mind1. -
- = Zk = -
félisten
jah, most alakitják át. lesznek custom parts-ok a kocsihoz
Start Customizing in Need For Speed World
majd kialakul mi lesz, lehet lvl 30-40(?)ig mazdázom... ugyanis akkor oldódik fel csak a GTR
jah, és még a Quake Live is áll. faxa
-
- = Zk = -
félisten
most jó lett
lvl 13 megvan. kéne még 1, oszt max tuningos az RX7meg vmi külső is kéne, mert ez az alap... kissé demotiváló
az EA remélem azért közbelép, ezek ellen a boost és egyéb hekkerek ellen
lvl 2 csókának Porsche Caymanje vanigaz, messze még, hogy tuningolja, de akkor is. vagy nem?
-
- = Zk = -
félisten
az a T-Mobile-os Mazda mazdaspeed3 null dodóért gyanús.
nem lehet megváltoztatni a gyári T-s matricát?...mert fura lenne, ha igen -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #594 üzenetére
RX7-lett. megy rendesen. pedig még csak mocituning van benne
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
megoldva.
viszont alapból elég kevés autó van benne, amit kp-ra lehet megvásárolni....szvsz
pl az 135i black top bmw az nálam csak boostra vehetőnext:
miféle path 5.13-as van kifirkantva? letöltést nem látok sehol, szal.... -
- = Zk = -
félisten
halihó.
miért nem tudok 2-es szintű autót vásárolni? személyem a 6-os szinten dögledezik. only boostal tudnék fizetni. semmi pénzösszeget nem látok. warum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest