- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Perszea az erős autó sokat számít. Illetve a szaggatásoktól mentes futam is kell. Akkorákat rángatott nekem a játék, mint az ökör. Vagy azon a félen volt szar valami Kanadában, vagy nálam nem volt OK a dolog, és groupon kívül kellett volna mennem. Multiban és single-ben előtte rendben volt minden, a grouppen versenyek estek csak szét... sajnálom a dolgot
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
chris1997
aktív tag
Ozone Attack Snow headset-ről tapasztalat, vagy javaslat van-e? Mert nekem van egy ilyenem és lötyög a mikrofonja, meglazult benne valami szar... Valahogy meg lehet oldani, hogy ne essen le az alaphelyzetből a beszédesbe?
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
áááááá hihetetlen. Összegyűlt már 1977 Boostom, és a BMW 2400 boost. 3. eset, hogy lemaradok róla.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
barack1997
senior tag
-
chris1997
aktív tag
válasz barack1997 #8755 üzenetére
Meg van köszöne..
Más: Megragadott az EVO VIII.. Lesz belőle vajon Art Director változat? -
OctoCore
tag
Melyik országban a legolcsóbb most a boost?
-
1NST1G8R
senior tag
Jaja, en megusztam meg nem is szagattot, szegeny tutunal viszont valami nagyon nem ment, de azert jo meccsek voltak, megismetelhetnenk valamikor.
BB Porscheja tenyleg nagyon huz, az alatt a par meccs alatt asszem egyszer sikerult lerajtolnom ot Eagle Drive-on, de az is csak a lag miatt volt szerintem. A lenyeg hogy minden egyes pont szamit overallnal, mert osszessegeben o nyert a legtobbszor, bar az is hozzatartozik hogy nagyon jol es hibatlanul megy vegig minden palyan, es nagyon rajta van az iveken.
Fortune doesn't favor fools.
-
UFO1
senior tag
válasz 1NST1G8R #8761 üzenetére
Az igaz hogy BB jól megy (1-1-be azért nem volt akkora előnye, sőt), de az ő 911-e rendesen fel van ultrázva, én csak 1 ilyen turbót nyertem, de mikor belekerült mintha valami másik dimenzióban került volna a gép olyan jól ment tőle. A piros ultra keréktől is javult a stabilitása de ahogy próbálgattam más színnel stabilabb különösen kanyarban. A kék ultra motor meg egyszerűen visszafogta a zöld rpo-hoz képest (persze mindkettő tuned).
Az is érdekes volt groupon kívül tudtam menni belül meg csúszott, néha alig ment és az összes civil rám utazott, bukkanó mögött tuti előttem volt egy, vagy rám húzták a kormány a falból kijőve nekem jöttek, esetleg felborítottak (fejtetőre).
Majd rád írok ha látlak fent.[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
A traffic nekem is az agyamra megy neha. Az EA legnagyobb huzasa lenne a world-el ha be lehetne allitani (legalabb groupban, ha multiban nem is) hogy ne legyen traffic es multiban meg ne lehessen poweupot hasznalni. Nem egy nagy wasistdas megcsinalni szerintem, viszont sokat javithatna a jatekelmegyen, egyenlobb felteteleket teremtene es sokkal szorosabb meccseket lehetne igy menni.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz noblem1983 #8763 üzenetére
Ha jol emlekszem 4 ultra partja van, nekem szintugy, viszont az overallja asszem 5-el nagyobb, de meg is latszik szerintem a teljesitmenyen, pont annyival erosebb hogy ha nem hibazik lehetetlen meg csak megkozeliteni is.
-
UFO1
senior tag
válasz 1NST1G8R #8765 üzenetére
Akkor viszont, ha mindkettőtöknek 4 ultra van benne elég jól mentem néha (hazain persze senki sem fog meg), de Tutu-n mindig elcsodálkozok a Street, Race cuccos Kocsijaival hogy megy ilyen tempót, lehet gif-et kéne cserélnünk.
A másik, a JÓ színsor nagyon fontos, tegnap tapasztaltam!
És közelitek a jó megoldáshoz. -
gyuszito
senior tag
Srácok! Átteszem lengyelbe az EA Accountos oldalnál, és nem engedi. Vissza dobja Mexiko-ba. Mit tegyek?
Szerk.özben megoldódott
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
tutuhawer
őstag
én meg azon csokdálkozom pár napja, hogy Tutu miért nem kap fejlesztést a Porschéba... El tudnék viselni 2 új skillt, ültetést vagy medion alkatrészt. Bármelyikkel előrébb lennék, de még csak egy orosz rendszámot se kaptam...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz PR0JECTNR56 #8769 üzenetére
én midnen 001-es szart is fotózni szoktam, és nem is bánnám, ha zöld fólia lenne, csak hadd lássak valamit... A szar skilleket is lekapom, de azok nem is jelentősek, mert ... nem azok. De az aftermarket jó lenne azért
Még mindig itt van N0XW1LL cikke a játékban és a fórumban lévő játékosokról. Legalább a fórumból ismerjük egymást... Aki nincs fenn, tegyen egy bejefyzést
[link]az értelme az, hogy jobban megismerjük egymást, tudjuk, ki kicsoda
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz PR0JECTNR56 #8771 üzenetére
gratulálok hozzá! Nagyon erősek a Lexus LFA-k manapság, jól mennek, nem vitás.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz tutuhawer #8772 üzenetére
Köszönöm. Mostanában a High Stakes-en megyek vele, ez a pálya úgy vettem észre, hogy jobb nyereményeket ad, mint a többi sprint vagy team escape, amin eddig mentem. Persze lehet hogy csak szerencsém volt, meg még csak 34-es szintű vagyok, tehát még van hova fejlődni.
Az LFA-ban már majdnem minden alkatrészt sikerült kicserélnem, kivéve a fékeket. Emiatt eléggé kell figyelni egy-két szorosabb helyzetben rá, mert a fékút egyáltalán nem annyi mint stock alkatrészekkel. Ettől az apróságtól eltekintve, viszont kedvelem az LFA-t gyors és kanyarokban is jól kezelhető tud maradni.
Ezzel szemben ott a jó öreg Diablo SV-m, hát nem ugyanaz a műsor, mint az LFA-val. A cuccok is elég vérszegények benne és viszonylag lassan éri el a maximális fordulatszámot, a kanyarokat (főleg a meredekebbeket) pedig nem szereti. De vezetni mégis egy élmény, ráadásul az egyik kedvenc autóm kiskorom óta, úgyhogy kellett a kollekcióba. Remélem nyerni tudok hozzá a későbbiekben néhány T2-es alkatrészt és akkor javul a teljesítménye.
Azt viszont nem értem mit keres a T2-ben, a tulajdonságai alapján (a valódi autót alapul véve), azért bőven tudna minimum egy Gallardo szintet hozni (a kezelhetőséget leszámítva persze). -
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8768 üzenetére
Persze, mert Tutu rossz helyen kocsikázik, ha alkatrész kell tudod mit kell tenni, igen a piros izére kell kattintani (napi 20-at be kell vállalni, ez van, hátha), nekem elsőre adott alkatrészt az El Camino-val pedig csak teszt kört mentem. És utána 6-ból 5x egyebet (és ha jól emlékszem 1db 3* NOS erősítőt is), de ugye nekem mindig mákom van még group-ban is.
A másik lehetőség a gyémánt, de Tutu oda sem jár, pedig réges-régen egy messzi-messzi … ezmiez
Szívesen dobálnák át 1-2 akármit, de sajna nem engedi az az az … EA?[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
ha az az ára, akkor nem kell cucc. Én nem megyek napi 20 Tescape-et. 1 után szarul érzem magam, mert annyira szar.
a gyémántot azóta nem szedem, amióta volt egy kéthetes pihenőm. Minek szedjem? Értelmetlen , mert 134 napon kaptam kb 2 komoly alkatrészt. Nem bohóckodok, inkább nyomok helyette egy versenyt.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8775 üzenetére
Nem adott semmit, akkor tessék 3 profil termése rövidítve (kb. 12 nap).
11n, T1 K t (v);
14n jugg dur 3*;
15n T2 S t (v);
15n T2 P i (f);
17n PRM 3*;
18n T3 S i (k);
18n T3 P t (m);
19n jugg dur 2*;
12n T1 Z s (t);
13n NOS pow 3*;
20n T3 Z ultra i (m);
21n sling col 3*;
21n jump PU 3*;
15n T2 P t (t);
23n T2 ultra S i (k);
16n sling pow 3*;Magyarázat: 11n, T1 K t (v); = 11 nap, T1, kék, tuned, (váltó) (remélem nem túl bonyolult)
Az esetleges street, race vagy használhatatlan skill-eket nem soroltam fel. Ráadásul a 2 ultra ugyanabba a profilba esett. Kicsit össze-vissza vannak a napok mert nem egyformán megy a 3.
Tehát csak ennyire nem éri meg napi 10-20 percet rászánni a gyémántra.
És nem cseszegetés miatt, csak próbállak rávezetni igenis megéri, csak újra kell kezdeni mint már írtam 30-35 naponta.[ Szerkesztve ]
-
F22Reventon
tag
Én se szedem a kavicsokat, high stakes-en meg összesen voltam 20szor kb. és van rá több okom is:
1. nem idegesítem magam h jaj, ma mit fog adni a kő, mi lesz h egyik nap nem tudom begyűjteni...
2.team escape nem annyira izgalmas, mint egy verseny
3.viszonylag fullos Diablo SVhez a szerver legalább race tuned gt3rs-t rtr-x-et és procar-t ad be multiba, mìg a gyári lp650hez sorban adja be a könnyebb ellenfeleket. Ja, és tapasztalataim szerint a street tuned lp650 gyorsabb, mint a race tuned lp640
4.jò rajt és nitro skillekkel gyári autóval könnyű elsőnek lenni ha az ellenfél máshogy skillezte magát, szóval a powerup és skill fontosabb a győzelemhez, mint a négykulcsos alkatrész -
UFO1
senior tag
válasz F22Reventon #8781 üzenetére
Válaszok:
1. Én sem idegeskedek, ha nem ad, nem ad (ajándék lónak ... ugyebár), 10 percem meg van naponta, ha meg nincs kezdem újra.
2. Szeretem a TE-t, ennyi.
3. Az hogy mihez mit ad nem tudom, tegnap egy 6 lvl-es Eclipse-hez (sport street cuccal) ultrás MR2-őket sorsolt.
4. Tutu bármivel jól megy, de számit mi van benne, egy ügyes pro vagy ultra 911 ellen neki sincs sok esélye multiban (mert már nem ram-ol(sz)!? ugye!? ) más kérdés aki a listára gyúr gyenge géppel esélye sincs jó időt menni.(#8783) tutuhawer
Azt én tettem fel!![ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
nem ütközök, sőt, illedelmesen megyek. A világranglistára pedig nem megyek komolyan. Ha sikerül egy-egy jó idő, akkor sikerül, kész.
@SylarHUN a gyémántozást még meggondolom, köszönöm a részletes bemutatást.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
-
noblem1983
senior tag
Mindenki azt mondja,hogy közel van az E 30-hoz teljesítményben. Szerintem már itt is említette valaki de mindig mástól várod az "isten áldását" ,hogy "jaj mit csináljak, hogy skillezzek" stb. . Használd az eszed és hallgass a szívedre. Tetszik az 1M? VEDD MEG mert sokan mondják,hogy jó. De mivel 3 profilod van és hozzá elég jó autók és mégis alig vannak mért időid,-jól el tudsz majd vele bohóckodni mert az igazibb multi kihívások nélkül bohóckodhatsz Trabanttal is de az nincs a játékban.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
-Rolika-
senior tag
Nálatok megy ez a fos? Rányomok a playre erre fekete képernyő + egér és megáll. Ráadásul öcsém mondja, h neki egész nap ezt csinálja.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, reggelre legyen jó teljesen, mert személyesen téged teszlek felelőssé, ha nem
béjenvé és daraboló nekem az pont nincs meg, azt passzolomNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
azt vedd, ami tetszik, tudod.. a véleményeket kérdezd meg, nem bánom, de a boostért azt kell venni, amit holnap se bánsz meg. például egy felni 800 boostért még ma is jó.
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8798 üzenetére
Felni … 800 boost-ért … megéri … háááááááát peeeeeerszeeeeee.
Soha a büdos életben nem költenék még 1-et sem felnire.(#8797) odébbb
Jövő héten próbálok gurulni egy két új T2-es géppel és leírom mit tapasztaltam (csak alapverziók lesznek max. 1*-os skill-el) de aztán utána MEG NE MERD KÉRDEZNI MÉG EGYSZER, HOGY EZ MEG AZ HOGY MEGY!!!!!!!!!! -
chris1997
aktív tag
Én Felnit venni boostért csak akkor vettem, amikor még nem lehetett nyerni, azóta soha.
1M kaki?! ..........
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest