- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
sziasztok most akkor rögtön két kód van ami adja az 1200boostot vagy csak egy? Nekem az elsőre működött amit 1N5T1G3R leírt. (köszi)
Xiaomi mi 8 6/128
-
F22Reventon
tag
A friss ropogós búsztból vettem egy GT3RS-t a régi, félbehagyott profilomba (F22REVENTON) és azt kell mondjam hihetetlenül gyors. Csak race tuned cuccok vannak benne, és így is sikerült top100as időt futni nem hibátlan körrel. Ez az auto mindig csak gyorsul és nem fogy ki az erőből semmilyen fordulatszámon sem.
-
SylarHUN
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz barack1997 #8692 üzenetére
Ja tenyleg, bocs kicsit el vagyok tajolva, tenyleg ma van szerda.
Fortune doesn't favor fools.
-
1NST1G8R
senior tag
Mas: aki raer ejfel utan es lenne kedve tesztelgetni egy kicsit irjon ram vagy vegyen fel worldbe, a tervem a kovetkezo: van egy majdnem full cuccokal megpakolt GT3 RS-em es azt szeretnem lemerni hogy gyorsul mas tuninggal rendelkezo RS-hez kepest, szoval az kene hogy kiallunk egy hosszu egyenes (pl hid) szakaszhoz es lehetoseg szerint kb egy idoben indulva megnezzuk melyikunk verdaja gyorsul jobban. Akit erdekel jelezze, koszi.
[ Szerkesztve ]
-
barack1997
senior tag
[#8673] nem tetszik senkinek ?
-
UFO1
senior tag
válasz 1NST1G8R #8706 üzenetére
Engem érdekel (és van is pár 911-em), de jó lenne 23 körül kezdeni, mert holnap fel is kéne kelnem valahogy.
Másik ötlet egy pályát kéne választani ahol hosszú a rajt egyenes, mert ott egyszerre lehetne indulni perfect nélkül, persze a voki-toki összeköttetés azért fontos lenne. Mivel nem tudok felmenni fogalmam sincs benne e vagy a listában, de ha feljutok és nem felveszlek, csak szoríts egy kis helyet.
Ui.: És megnéztem nem vagy benne![ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
-
-
chris1997
aktív tag
Akkor egy kis vélemény az Astonokról.
Hát nagyjából egyenlő egyenlő a kettő teljesítménye. Annyi a különbség, az egyik 6000 másik 5500. Szerintem a V12 gyorsabb a Race tuned alkatrészekkel megszórva. De a DBS is ott van a terepen. Kozmikus nitró mindkettőnél hiánycikk. Ha most választaom kéne?
hm... DBS Miért? Mert szebb, és... nagyjából ennyi. Alkatrészt meg pakolhatok bele. De ahogy a lelked akarja, úgy válassz Aston Martin-t. -
chris1997
aktív tag
Más:
Írnék véleményt erről az új autóról aminek a tulaja lettem.
Őszintén szólva: Rettenet(talán csak a kabrió utálatom miatt )
Külseje.. hát nálam kasznival elmegy. Sunny kollégával mentünk pár kört egy amolyan 350Z vs 370Z Roadster párbaj. Ami azt illeti: Szinte egy és ugyanaz. Kasznijai legalább jól néznek ki, ha van rá igény akkor majd töltök fel képeket a kasznikról. -
UFO1
senior tag
válasz 1NST1G8R #8710 üzenetére
A nevem benne lesz a + listában a P után keresd elég speciális nem lesz nehéz megtalálni. (Tutu nem dobd fel ).
(#8711) odébbb
Fent van az, egy sima 911 GT3 Cop verzió, csak Tutu legyalulta róla a festéket.(#8713) chris1997
Kis segítség hogy fel is férjen a kép - képátméretezés - (és utána töltsd fel valahova ás onnan ide) és 480-ál szélesebb nem nagyon fér fel csak ha enter-t ütsz a szöveg és a kép közé alul és felül akkor csúsztatható lesz (de nem mindig).
Nem kötekedésképp csak hogy lássunk is valamit belőle.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz 1NST1G8R #8710 üzenetére
Ja a lényeg lemaradt, nekem olyan későn csak vasárnap jó, esetleg hétfőn délután. Talán Tutu-t is be tudnánk szervezni, ha addig farag valami tuningot az ujj „bogarára” (bár nem tudom jóban vagytok e).
(#8715) chris1997
Sokkal jobb , és szép, de ha úgy megy mint a zárt verzió csak séta kocsikázásra lesz jó, sajnos.
Utcán ritkán látni (én nem rég összefutottam hasonlóval) és élőben nagyon pöpec kis gép, és kitűnő hanggal is rendelkezik.
Ráadásul nem ment olyan bután min itt a játékban , sőőőőőt.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
hogy jóban vagyok-e vele??? Láttam videókat a porschéról. Láttam élőben sokszor. Olvastam róla itt-ott. Én azt tudom, hogy lövésem sincs, ki milyen tuninggal megy, ki mit ajánl, de maradok a teljesen sárgánál. Volt olyan futamom a megvétel után, hogy nem volt képem bemenni powerupok nélkül , és elvettem a gázt. Megcsúszás? A videókon soha se láttam, nekem se volt semmi megcsúszás, mert hihetetlen precíz gép. Láttam már mindegyik T3-as autót rajtolni mellőlem, stb stb, de mindig is a Porschét mondtam a királynak, mert amit láttam, az elég volt, amit írtak sokan, azt meg nem hittem el. Szóval nagyon király a Porsche, race tuned, ültetés nélküli, bodykit és felni nélküli autóval is nagyon komoly tempót lehet már menni, mentem is, holnap meg még megyek egész nap vele. A 003-as profilba is kellett egy gyilkológép, mert alig léptem be oda, így legalább van értelme. Közben reggelig megpróbálom összefoglalni, miért vettem a porschét - mindent összeszedek. Tudom, hogy szentségtörés, mert mindig írtam, hoyg hejj de szar, és nem szeretem stb... jövök egy mesével reggel, addig a miértet ne is firtassuk
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz chris1997 #8718 üzenetére
hmmm... kanyarban még nem is nitróztam vele... holnap kipróbálom. A képemet megnézted, TCMKrisztián? Milyen faszán nézne ki a porsche...?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #8719 üzenetére
Megnéztem TutuDemon. Jó az a kis Body rajta, csak ha meghagyom az eredeti SCPD vinylt, akkor űberhülyén nézne ki. Nekem marad a fekete autó, fekete felnikkel és az alap SCPD kasznival. Bár Nem rossz az a kaszni.. Csak amit nyertem TCM-en GT3RS azt már elajándékoztam és már megnézni sem tudom, hogy egy alap GT3RS-en hogy nézett volna ki.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8717 üzenetére
Én arra értettem 1NST1G8R-el vagy e jóban mert … lapozz feljebb gondolom érdekel téged is, ahogy észrevettem elég későn fekvő vagy, és egy teszt mindig jól jön.
Sajnos én mentem rosszal most nem írom le, tudod mire gondolok átterveztem és jó lett stabil, gyors és precíz.
Más kérdés a gyorsulás nem nagyon számít, mert a versenyek nagy része a kanyarban dől el és ahhoz gyors, de nagyon kezes 911 kell.
Én szerencsés helyzetben vagyok mert van 6 tuningolt és mind máshogy és 2 alapverzió tehát lehet próbálni mi a jobb.Mellesleg az alapverziót (race) bárhol lehet nitrozni kanyarban, emelkedőn, fejen állva, stb. nem csúszik meg soha, de rossz tuninggal nagyon el lehet barmolni ezt a stabilitást, és szerintem semmiféle csecse kaszni, vagy ültetés hókuszpókusz, esetleg brutál csini felni nem kell rá, mert csak rosszabb lesz tőle. Ha egy tanácsot elfogadsz még tőlem, perfect hosszabbítót mindenképp szerezz bele, ha mást nem 3db 1* IGC-st vagy ha mennél gyémántozni ott azért ossza a gép néha, vagy HS, de az téged nem érdekel, pedig én nyertem ott 3*-ost nemrég. Csak azért mert egy rossz rajttal úszhat a verseny, jártam már így, ezért kell nekem az RPM mert nem akarok hibázni.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
jóban vagyunk, persze, nincs gond. A skillekkel kapcsolatban már tudom, mit teszek bele, a külső tuninggal kapcsolatban senki véleménye sem érdekel. A teljesítmény már érdekesebb... egyelőre nem bántom a sárga tuningot benne, hallottam róla jókat
-
satee76
aktív tag
Jo nektek , en beirtam , elfogadta, csak egy deka boostot nem adott . Legalabbis az egyenlegem nem valtozott.
-
tutuhawer
őstag
a jövőbeli porsche-tesztek elé:
-a sárga színű alkatrészekre (amerikon, gromlen, medion, transtek) épülő porschém remekül hasít még mindig
-a széles bodykit ( RSR - versenyautós) sem baszta el, csak kicsit éreztem úgy, de ahogy kaptam az 1-es és 2-es ültetést, megint erős tempót mentem
-ültetéssel a kanyarsebességem nőtt, a stabilitás megaradt, semmi gondom nem volt
-a startom 1 + 2.5 sec perfect starttal is 275 Km/h, elégedett vagyok, nem maradok le annyira nagyon[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #8726 üzenetére
fúú de noob az EA. Még jó hogy nem vettem meg a széleset...
Más:
Egy kis véleményírás a mai új autóról(nem mindennap veszek új autót )
Maga a külseje miatt vettem meg. Szerintem egy nagyon szép Sedan ez(akinek nem tetszik az ne kommentálja a külsejét..) és még versenyképes is. Nitró a béka segge alatt van igaz, de kanyarban teljesen elfogadható, sőt még egyenesben is bár úgy érzem nem árt kék alkatrészeket rá rakni. Egyszóval ez a 2700 Boost megérte(nem TopT2.... de megérte nekem).
Vissza a 370Z-hez. Én úgy vettem észre, nagyon kicsit jobb a roadster a Coupe-nál. Ami szégyen.... -
NFree
addikt
Szevasztok lemaradtam a kodokról tiszta ideg vagyok
Kibaszott nagy bukó nekem ez a meló
Hétfőtöl vagyok
[ Szerkesztve ]
vga
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #8730 üzenetére
tetszik, jól is megy nagyon, csak a fejlesztések lassan jönnek, konkrétan eddig csak 2 saját belevalóm volt, nyeremény nem
szerk barack, ma este jövök, akkor összefutunk majd,
egyéb: ingyen toyota corolla SPEEDHUNTER iitt:
[world-garage][ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz tutuhawer #8731 üzenetére
Köszi a linket, tényleg működik. Az autó pedig így néz ki.
-
chris1997
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #8732 üzenetére
Aranyos jószág... csak alkatrészt tehettek volna bele
De mondjuk ez egy eléggé régi autó.. -
szakalistvan
senior tag
Srácok ezt valaki próbálta már?
Most ingyen hozzájuthatsz egy Origines Need For Speed World Starter Packhoz, amivel megkaphatod a Toyota Corolla GT-S AE86 "Speedhunters" Edition! http://bit.ly/Lmdtfw
Nem kell mást tenned, csak a linkre kattintva meg keresned a "Need for Speed™ World Exclusive Starter Pack - Power-Ups Bundle and EA STORE Exclusive Car"-t, és hozzá adni a kosaradhoz (ADD TO BASKET gomb). Ezután meg kell "rendelned" azt, tehát a következő képen kattints a "CHECK OUT" gombra. Az ezt követő oldalon töltsd ki a szükséges adatokat, majd ha ezzel kész vagy, kattints a "CONTINUE" gombra. Ezután ellenőrizd a következő oldalon, hogy minden adatot jól adtál-e meg, és ha igen, akkor kattints a "SUBMIT" gombra. Ha mindent jól csináltál, akkor innentől kezdve ott lesz az autókereskedésben 0 Cashért, és bármikor meg tudjátok venni, eltudjátok adni, és újra megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz szakalistvan #8734 üzenetére
Egy picit feljebb... ja
-
-Rolika-
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #8732 üzenetére
És mit kell csinálni még, h a játékban is lássam??? Mert kaptam mailt is, h "megvettem" ezt a starter packot, de nincs a garázsomban.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
1NST1G8R
senior tag
Nem azt irta mar nem ervenyes az ajanlat.
-
chris1997
aktív tag
Véget ért a Corolla akció!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz 1NST1G8R #8742 üzenetére
Először nekem is, amikor a nevére kattintottam, de aztán visszaléptem és mikor ott volt a többi dlc-vel listában egyből az Add to cart-ra nyomtam és elfogadta.
(#8745) 1NST1G8R: Most frissítettem a DLC-s oldalt, végigpörgettem az egészet, de már én sem találom. Ezek szerint már le is vették.
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #8744 üzenetére
Bakker, en mar nem is latom, atneztem az egeszet de 0 penzert nincs mar ott csak 19 euroert. Mit csinalok rosszul?
-
tutuhawer
őstag
hát engem kidobott a játék kicsit... ERRORizál ez a szar minket
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8749 üzenetére
Nem voltál egyedül, így már 3-unkat dobott ki, csak 1NST1G8R marad szűz ez ügyben, őt nem vágta ki.
Ennek a BB milyen űrrepülője volt hihetetlen hogy ment, bár ucsonak Central Coast-on elég jól mentünk egymás mellett, de szokás szerin rám húzott egy teher és annyi volt.
Arra azért jó volt ez, kell azért a 911-be a tuning.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest