- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #345 üzenetére
a virágboltit nem tudtad volna "aktiválni"?.. és akkor nem kellett vna letölteni... kérdem én
-
- = Zk = -
félisten
mesterek, akik már kipörgették, tőlük kérdezném:
kedvenc pálya(szakasz) + autó?nekem a sajátkészítésű M3-as BMW és az összes havasi pálya....
-
- = Zk = -
félisten
akinek gondja van gamepaddal, annak a következőket tudom javasolni, ami nekem bevált.
- letöltesz egy Xbox 360 controller emulátor-t, (google)
- kicsomagolod egy tetszőleges mappába...
- a mappa tartalmát bemásolod a Run mappába.. tehát ahol dll fáljok, exe, ikon fájlok pihennek, mappák stb.
- elindítod az x360ce.exe-t. és az adott képen beprogramozod tetszőlegesre. értelem szerű innentől már sztem.
ha nem, akkor arról is tudok infót adni.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Pietrosz #169 üzenetére
igen, én pl gamepadot emuláltam box kontrollerré...
nah, 2,5óra in game, lvl 11, és kipörgetve a Run.
hát calódás, de nem akkora, mint a HP volt. sajnos az autók hangja eléggé gyászos. irányíthatóság elmegy, grafika jeles.
röviden ennyi... várom a folytatást, addig is, megy vissza a Shift 2 -
- = Zk = -
félisten
válasz
Vasinger! #126 üzenetére
Elfordítom a kormányt és driftel 9 donutot.
hála a jó égnek, itt már nem. ha fékezek, és kanyarodok, akkor kanyarodik az autó, nem driftel. ha meg úgy adsz gázt, persze, hogy kicsapja a seggét. főleg a farhajtásosok(#127) ETOM
1-2 "viccesre fabrikált, kézművesek álltal is elfogadott" cigeretta után igen. sőt...(#131) Vasinger!
valóban szokni kell!.. de pl nekem a Shift 2 irányítása nagyon bejött. főleg gamepaddal -
- = Zk = -
félisten
közel ~1,5k km után, 1 óra belső gameplay után nekem tetszik. irányítása nem a legjobb, de jobb, mint az HP-é volt. értem ezt a driftre és az ellenkormányzásra
sajnsa a box átírat minősége nagyon bosszant. bár lehet a hiba csak nálam van, de akkor is...
grafika nekem nagyon bejön. még így a kis 5770-emmel is meseszép a graf. oké, Frostbite Engine 2, nekem már a BF3-ban is tetszett...
ez a 30-as limit vicces valóban
(valaki nézte, hogy lehet áthekkelni, hoyg ne a kártyától függően indítsa a játékot? értem ezt arra, hoyg nálam az 5770-nek hála dx11. de pl dx10/9-ben nyugodtabb lennék...hangzással nekem nem nagyon volt/van bajom. kilőttem a játék közbeni zenét, és vizslát..
M6-os BMW is van benne, igaz?
kíváncsi vagyok, ehhez milyen DLC csomag lesz, ha lesz....
elképzelésem volna, pl az, hogy a cél után a videó, átvesszük a megérdemelt zsetonunkat, majd mikor kérik az adatainkat, személyit, stb. nincs nálunk, szal GO BACK! irány vissza a sarki kínaishopz, ahonnan az egész indult...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #52 üzenetére
áá, ne is mond
Lord Vader:
áhh, látom már
nekem ilyen Predatorom van, csak zöld gombokkal. ezidáig nekem sem volt kompatibilitási gondom...viszont, összességében:
sikerült beállítanom a gamepadomat a megszokott irányításra. faxa..(igény esetén leírom how)
az viszont nem f.sza, hogy elfogyott az 5770-em a játék alól HIGH-ban... hát hiába. Frostbite 2 moci... de ezidáig, közel 45 perc játék után JÓ véleménnyel vagyok a játékról. holnap folytatom meló után...
-
- = Zk = -
félisten
valakinek sikerűlt belőnie, hogy ne box kontrollert érzékeljen?!.....értem ez alatt pl a sima gamepadokat. mert nekem az van. és ez miatt nem szívesen vennék másik "irányítóeszközt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Napelem
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest