Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Hogy nálatok volt-e olyan, works-ös autónál, hogy mintha leérne a kocsi alja!!
?
Korcogó hang össze-vissza, és mintha ilyenkor rántana is -
frame>24
addikt
válasz
kisza25 #1726 üzenetére
Default setting szerint Insert a váltás fel és Delete a váltás le.
(Amúgy megváltoztatható a game settings-ben, én A-ra teszem a shift up-ot, és Y a le...)DE! Van is egy gondom. Előkapartam a a kormányt a pincéből (Logitech Formula)
A gondom az, hogy a kormány tengelyen (-RX axis, asszem), van egy natív bedőlés balra, a konfig is kijelzi. Vagyis, alapból balra -8%-ot "kanyarít" a kormány!
Ez azért szar, mert ha a deadzone-al eliminálom, akkor is ugye felemás a dolog, mert balra hamarabb kezd el ragálni...
VAN erre valami egyéb kalibrációs megoldás, vagy dobhatom ki a cuccot???
HELP! -
frame>24
addikt
válasz
bokrosolajos #1665 üzenetére
Ne vicceljetek már! A műszerfal elhomályosodik, igen, és szvsz direkt és koncepcióból,
---> mert azt akarhatták szemléltetni, hogy ahogyan nő a sebesség, annyira nagyon koncentrálsz a pályára, hogy gyakorlatilag csőlátásod lesz.
Ez legfeljebb nem tetszik az embereknek.
Én amúgy mindig kikapcsolok minden motion blurt az ilyen game-ekben, mert a valósághoz köze nincs, amit legtöbbször beletesznek hatásként, na olyat én az életben nem láttam, talán hangsebesség fölött, ha lenne akkora kenődés!... -
frame>24
addikt
Az a helyzet, hogy kegyetlenül tetszik ez a rész, tényleg "shifteltek!"
Az autók egyszerűen gyönyörűek, szépen dolgozottak a pályák, jó ötletnek tartom ezeket az "újféle" versenytípusokat, hogy más verdával + egyen-autókkal mehetsz, és úgy az egész hangulatos.ÁztÁmindenit!!!
szerk: jah, mellesleg ugye a lényeg, az irányítás nem tűnik drámaian irreálisnak, mint pár korábbi részben. Még kormánnyal is ki kell próbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest