- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
pl. most hétvégén Tökölön
(nagyon színvonalas a hazai drift, nagyon tudom ajánlani mindenkinek)..amit ezen a sebességen ki lehet hozni azt nagyon szépen autózták a srácok (és egy csaj
).
Szal a Shift driftje nem jó...megnéztem a videót is, de én a driftet kormánnyal képzelem el, nem azzal a kütyüvel...elhiszem hogy lehet vele menni, de kormány van szerelve az autóba.
Szal csak néztem mit müvel alacsony fordulaton az autó, ráadásul motorháztető nézetben (a gép röcögöt belső nézetnél) nincs motorhang bizonyos autóknál.
A Grid dritje pl. kifejezetten jól sikerült szvsz, én mondjuk azokat a pályákat nem kedveltem, ami lent linkelve lett, inkább a kikötői...de ott némi gyakorlás után nagyon rá lehetett érezni, és bár nem vagyok a millás driftek híve, a lényeg hogy nagyon élvezhető volt.
Megtalálták azt a pontot amikor az ember érzi hogy most beleállt az autó a driftbe és innen gázzal viszem, az áttevések is egész jól érezhetők voltak, és müködött a balfék illetve a rugott kuplung.
A Shift-nél én igyekeztem vezetni, a cimbim hahotázott, én meg néztem a képernyőt hogy ezt most az Rx8 miatt van, vagy azért mert nincs hangja...de a fordulatszámmérő kisfordulaton van...ami Wankel viszonylatban kb. meg se kellene forgassa a kereket.
Hozzátartozik hogy után a cimbinél láttam hogy a Bömös már nem annyira rossz, de én már nem ültem vissza a kormányhoz. -
Egzee
őstag
anyám testvérének újjítottam egy agp-s 2600xt-t szuper áron és még a szememre hányta, hogy nem megy rajta a shift... Mondom neki cseréld le azt a retek p4-et mert már p7 van és akkor menni fog... kajak nem lehet érteni az űtlagemberek nyelvén mert csak azt ismerik hogy p4... 5 éve minden ami jó az p4...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest