- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
farkasember #6882 üzenetére
Te ezt most komolyan élvezed..?? miért jársz ide ha nem tudsz felnőni a feladathoz h normális keretek közt véleményt nyílváníts.???!!! Már rég bannolni kellett volna....
-
m0h0senator
őstag
Srácok vmi jó drift verdát ajánljatok nekem mert a kapott gto-m háát nem vmi jó v csak nem tok összebarátkozni vele..
-
m0h0senator
őstag
Ma versenyeztem egy Lexus IS350 ellen. Azt hittem rosszul látok
. Kerestem a carlotban de nem találtam. Az extra 16 kocsi között sincs..de a gép meg versenyzett vele...olyat szeretnék én is a játékban
-
m0h0senator
őstag
Srácok ezt már láttátok..??? Előlehet hozni a Bugatti Veyron-t az Nfs-ben, meg még 15 kocsit. Bár mindenki csak saját felelősségére cselekedjen..
[link] -
m0h0senator
őstag
Hát lássuk. Meg kéne piszkálni a motort. Az engine résznél az első csúszkát maxra a nitro hamar töltsön újra és nagy legyen a "löket". aztán a turbo első csúszkát hagyd középen max 1et jobbra aztán az alatta lévőt meg elég magasra rakd (azért ne teljesen maxra mert ott nem váltassz..(nem optimális)) a fékekkel ne foglalkozz (úgyse fékezel) váltóhoz én nem nagyon nyúltam. a felfüggesztést vedd alacsonyra a has magasságot a gumik nyomásást elől magasra hátul a közép értéknél kicsit puhábra (jobban fog tapadni) nagyábból ennyi jutott eszembe.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sirandrish #6073 üzenetére
Nissan Gt-R nekem nagyon bevállt mondjuk st4es gumikkal..ha jól emléxem..[link]
-
m0h0senator
őstag
Pár kép
Gt-R
gt500
nyomtam neki ahogy kifér
rx-7 adatlap
ciki
Amúgy a drag king autója "csak" 530 lóerős volt. -
m0h0senator
őstag
Itt 1 kép szerintem jól néz ki szerintetek..??
-
m0h0senator
őstag
Kaptok Tőlem is!!
Camaro
m3 tetej rx7 cicávalén szív[/L] -
m0h0senator
őstag
nV alatt ki milyen driverrel játszik..? Nekem az a problémám h néha játék közben hibás textúrák jelennek meg..(értsd ez alatt..: b@szott nagy vmilyen színű "papírlap" a pályán amin nem látsz át, minntha fal lenne ott) amugy megy 60 fps-sel minden maximumon..
-
m0h0senator
őstag
Szerintem ne a demo alapján ítéljétek meg!!! Ahoz képest amit ott mutattak tényleg 1 szar, de amit a teljes nyújt az teljesen más mintha a demo nem is Pro street lett volna... A törések jobbak, irányítás!! szerintem szokni kell kicsit simulatorosabb lett habár én mindent kikapcsoltam..(abs, tc stb..) Szerintem töröljétek le a demot mert az nem ér semmit és tegyétek fel a teljest...peace
-
m0h0senator
őstag
válasz
venember83 #4291 üzenetére
Igaz elég gány szegényke ahogy kinéz!
De tuti h m3 mégpedig a legújabb 2008-as.[link]
-
m0h0senator
őstag
válasz
venember83 #4287 üzenetére
m3as Bmw
-
m0h0senator
őstag
Ha még vki nem tudná nov 14 a bolti megjelenés!!! Amcsiban, nálunk lehet h +1 hét.
-
m0h0senator
őstag
Milyen vicces! Lefuttattam a tesztet és majdnem jó minden kivéve h vista az ajánlott hozzá
-
m0h0senator
őstag
válasz
Buldozer99 #1421 üzenetére
Én is ill Mi is akarjuk!!!
-
m0h0senator
őstag
válasz
.:Kristian:. #1333 üzenetére
Pedig már nagyon kéne
-
m0h0senator
őstag
Pontossan erről van szó!!!
Max kapunk xp alá 1 dx9 exe-t.
És akor (minnt a lost planetnél) mindenki eldönti h melyik módban szeretne játszani...Sztem azért a füst elég realisztikus...
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
válasz
.:Kristian:. #286 üzenetére
Mért..?
Lassan 2 éve dolgoznak rajta..igen a carbon csalódás volt de talán azért mert erre fektették a nagyobb hangsúlyt.. -
m0h0senator
őstag
válasz
(Kolombusz) #269 üzenetére
Azért majd kíváncsi lennék a véleményedre ha megjelenik a game...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged