- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Sziasztok!
Nálam már elkezdődött az utolsó nap (Chapter 5 - Triumph) a mostani 'Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé'-nál!
Két PR limit is van ahogy szokott lenni!
Event 09 - 583PR
Event 17 (utolsó) - 613PR!A Chapter 4 - Pass eseményt 542PR-el fejeztem be!
542PR Ch.5 Ev.1-től Hard, de egy két Eventet még meg tudsz csinálni, de utána muszáj fejleszteni!
542PR zöld 2* --> 574PR zöld 3*, nem elég az 583PR-hez!!!
Zöld parts 3*-ról áttérés kék parts-ra már kellenek a ládák, amiből az 5ik napon csak a Engine, Ecu, Gearbox ládákat kapjuk meg a versenyek alatt!!!Kifogytam az alkatrészekből és minden zöld 4*-os így vagyok 594PR-en!!!
Így már 'Easy' minden feladat a program szerint!Már csak a Turbo láda kell, mivel a Wheel és a Nitro ládát sikerült előbb meg venni mint ahogy elkezdődött az utolsó nap a Fastlane Store-ban!
-
joe007
tag
válasz
pretssa #3927 üzenetére
Szia!
Ahogy ígértem vettem a fáradtságot és megkerestem neked a videót, ill. megnéztem és 659PR-es az utolsó versenyen (Rush Hour) az első ellenfél kocsija tehát ennél neked csak jobb kell legyen a kocsid! Természetesen a videót készítő játékos (OBI136) 807PR-el lazán végig vitte az egészet! .)
Ha végig nézed a videót akkor az utolsó versenyen láthatod igen erős a forgalom ezért csak akkor használd a nitrót, amikor nagyon szükséged van rá különben fölöslegesen használod csak el, mert tuti eltalálsz 1-2 kocsit az alagútban vagy a hídon!
Még egy segítség aki esetleg még nem vette észre vagy nem nézte a Nitrót sose a bemeneti kanyar előtt lődd el, mert amikor kanyarodsz vagy driftelsz a kocsi sebessége állandó vagy csökken ezért, ha tudod tartalékold vagy drifttel növeld a Nitró töltést (Nitró csík) és a kanyarból kijövet az egyenesben használd el!
Más: Nemsokára befejezem a BP-ek gyűjtését a Campaign módban. Még 2 kocsi van hátra és fullos a csillagok terén az összes kocsi, aminek a BP-jét itt még be lehetett gyűjteni!
Nissan GT-R R35 4BP és Lambo Aventador 2BP kell!
Utána már csak a speciális eseményeket ill. a szükséges alkatrészeket kell figyelnem!Vki meg tudja mondani, hol lehet megnézni mikor telepítettem fel egy játékot az androidos telefonomra?
A 'Megszerezhető Jutalmaknál' a Seasoned Drifter-t ez az első a jutalmaknál 2015.12.20-án értem el!
Ez az időpont stimmel is mert talán ez után nem sokkal jelent meg a Lambo Accademia is amit elbuktam, mivel nem tudtam hogy kell jól játszani a programmal még! -
joe007
tag
válasz
pretssa #3927 üzenetére
Sziasztok!
Ezt az event-et szerintem könnyen végig lehet vinni, aki jól tud gazdálkodni az idővel!
Ha nem szerzed meg a kocsit, akkor a Car Series-ben nem fogod tudni megcsinálni a 'Coupe Troop' részt, mert mint írtam én is megálltam a fullos Nissan 370Z-mel! Ha vmi nem vili akkor olvasd el a hosszabb leírásomat (#3926) ismét!Minden versenyről képeket készítek, ezért majd megnézem neked mennyi kell a Ford GT végéhez, mert az is meg van már nekem! Vagy javaslom keressél video-t és ott meglátod mennyi kell hozzá! .)
Ha a tudod minél magasabb szintre húzd fel a FastLane event alatt a kocsit és akkor a maradék részt már jóval kevesebb költségből ki fogod tudni hozni.
Nyilván a Ford GT egészen más kategória és sokkal több pénzt kell majd farmolnod hozzá, hogy a megfelelő szinten tudjad használni, ill. nekem is 3 csillag hiányzik jelenleg 716PR-en állok vele és 11BP kell a 6-ik csillag/szint eléréséhez, ami nagyon sok! Azaz nagyon sok BP-et kell begyűjtened vagy sok valós pénzért vehetsz BP-et majd!
Megj.: a BMW M2 Coupé nekem nagyon tetszik a játékban. Jól irányítható, jól driftel és gyorsan tölti a nitrót!
-
joe007
tag
Sziasztok!
A mostani 'Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé' figyelmetekbe ajánlom megcsinálni, ha vki az összes Car Series-t meg szeretné csinálni, mivel a Coupe Troop résznél a Nissan 370Z kocsim fullos 657PR! Nem fogtok tudni tovább menni ahogy jelenleg én se mert a Chapter 4/5 Event 5 rész már PR limites! --> 701PR kell hozzá!!!!
A mostani 'Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé'-hoz csak annyit szeretnék tanácsolni, ill. általánosságban is mondhatom, ahogy jó pár fórum társam már megtette, hogy az első két napban ne csináljátok végig a feladatokat azaz nem a BP és Gold begyűjtése a lényeg, hanem az hogy minél több Creditet tudjál begyűjteni/farmolni!!! Tehát csináljátok meg az adott Eventet, addig míg a Nitro Rush (jelen esetben a Chapter 1 - Event 5) részhez nem értek és ott ügyesen próbáljátok a legtöbb Nitro csíkra rámenni, de ne lőjétek el a Nitro-t, mert akkor nagyon gyorsan beérsz a célba és már nem fogod tudni újra játszani az adott pályát!
Az adott Chapter(Fejezet) részt csak addig csináld újra, amíg nem lesz aktív a következő Chapter!
Ha már aktív a következő Chapter akkor annál nézd meg előre milyen alkatrészeket fogsz kapni és a szerint vásárolj be a FastLane Store-ban, amiket nem fogsz megkapni a versenyek után ill., hogy melyik 3 tulajdonság/modul (Top Speed/Acceleration/Nitro) a leggyengébb a kocsidnál (jelen esetben a BMW-nél a Top Speed)! Igy fogod mindig elérni a legjobb PR értéket a következő limithez!Természetesen a mostani Fastlane eseménynél az újra játszási lehetőséget lőjétek el, mert sokáig tart míg újra aktív lesz jelen esetbe most nálam 16h van hátra azaz minden éjfélkor lesz csak újra aktív vagy 40goldért aktiválod (de ezt én nem javaslom felesleges gold pazarlás csak abban az esetben használd ha szükséged van az alkatrész megszerzéséhez ;-) )!
Hogy miért kell farmolni és miért jobb mint a fenti újra játszás újra aktiválása? Azért mert a Fastlane Store-ban 1000 creditért új leosztást kérhetsz és nem kell várni 1h-t hogy ujjat kapjál! Ezzel a megoldással rögtön megtudod venni a szükséges alkatrészt és még verseny ticketet(jegyet) se veszítesz! Én már most bevásárolok, zöld alkatrészeket ezzel is tartva a PR szintet, mert általában csak a 3naptól szoktunk zöld alkatrészeket kapni!
Az ismert alkatrészek árai FastLane Store-ban:
Szürke - 4000 credit v. 30gold
Zöld - 6000 credit v. 60gold
Ládák - 12500 credit! v. 80gold
10db BP - változó, de most 250gold a BMWA farmoláshoz meg azt tudom javasolni, ahogy persze az időd engedi próbáld meg beütemezni az idődet, hogy a lehető legtöbbet ki tud hozni a feladatokból!
Nálam mivel már VIP5-ös vagyok 6 Ticket-et kapok alapból! A Ticket újragenerálásának ideje 46perc! Az összes Ticket 6*45p=270p/60=4,5h!!
Tehát az időmet úgy kalkulálom, hogy sose töltődjön fel az összes Ticket, mert akkor időt vesztek, ezért 4h-ként visszalépek a programba és ellövöm a Ticket-eket a Nitro Rush résznél úgy, hogy mindig vesztek és közben láthatod a Credited meg kb. ügyességedtől függően 2000-3000-el nő
!
Ui.: A goldok begyűjtéséhez mindig nyomjátok el a reklámokat kb. 10gold/nap + csináljátok lehetőség szerint a Daily feladatokat is végig kb.30-32gold/nap!
Sok sikert kívánok az új kocsik megszerzéséhez! .)
-
joe007
tag
Sziasztok!
2016 Mercedes-AMG C63 S Coupé 6. nap 7. event 654PR és 14. event 669PR limit!
6. nap 3, 8, 10 event újrajátszható.
6. nap végén a jutalom 10BP és 25gold -
joe007
tag
Aki esetleg még nem kezdett neki az 5-ik napnak a mostani 2016 Mercedes-AMG C63 S Coupé eseménynél annak figyelmébe ajánlom az alábbi képeket a 3. eseménynél!
Tele van rendőr blokáddal tehát csak óvatosan a nitróval is!
A 4-ik nap limitjével folytattam a feladatokat hogy lássam mekkora a szokásos következő napi limit és bőven volt tartalékom, mert farmoltam elég creditet alkatrészeknek és bevásároltam! Tehát a 611PR után azért látsz 645PR-t mert a motort felhúztam két csillaggal (két szintet emeltem rajta volt elég alkatrészem), míg a többi 5 elem is készen áll a zöldből --> kékbe való átlépésre, de mivel ez elég volt az 5-ik naphoz ezért még nem fejlesztettem tovább!
A 2. esemény képét csak azért raktam be, hogy lássátok már ott is 639PR-es kocsi ellen kellett menni, de ott még nem volt nehéz a verseny!
-
joe007
tag
Hali!
Hát nekem ugyan szép lett a grafika meg minden az extreme-n, de egy idő után 5fps lett az egész, majd kipróbáltam a good verziót az még rosszabb lett, ezért vissza tettem a gyárit
Természetesen csináltam egy összesítő táblázatot a 3 beállításról és amint tudok vmi okosat mondani akkor közzé teszem!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Itt találjátok meg az új feladtok Lil Wayne Update angol leírását
De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Jan.26 - Lil Wayne event for 2016 Mercedes-AMG C63 S Coupé
02. Feb.08 - Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé
03. Feb.20 - Fastlane event for 2006 Ford GT**Ezt az eseményt csak azok kapják meg akik nem nyerték meg az előző évben a kocsit!
-
joe007
tag
Köszi a linket én meg ezt találtam csak dolgozom és nem volt még időm végig nézni majd este, aki egy kicsit komolyabban bele akar nézni a graphicsSettings.json file-ba!
How to edit the json file to customize graphics in Need For Speed No Limits?
Episode 1
Episode 2
Episode 3Egyébként én minden frissítés elött lementem a szükséges file-okat az külső SD-re és utána frissítek csak!
Eddig nem volt problémám a felbontással, de most nem értem miért lett ilyen gagyi??
A régi mentésből is próbáltam felül írni a mostani graphicsSettings.json-t, de semmi változást nem érzékeltem -
joe007
tag
Én meg ezt hogy mi várható az utolsó napra a mostani feladatnál
https://www.youtube.com/watch?v=tYHXntvP7xk -
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #3892 üzenetére
Szia!
Teljesen egyetértek veled én is örülök amikor vmi újdonság jön be, ill. annak is hogy nem hiába szereztem be az összes mostani kocsit, mivel lehet újra a car series-t is tolni!
Még nem olvastam végig a topikot, de a grafika nálatok is iszonyat csúnya lett a frissítés óta?
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #3866 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos Olipapa írását csak megerősíteni tudom habár az én Königseggem nem fullos 19BP missing yet
Emiatt a 650S-es maxos és azzal tolom a versenyt a Season3 4500SP-vel kezdtem és engem is levitt szándékosan 4386SP-re csak tudnám akik elől vezetnek, hogy csinálják meg az 5300SP-t??
Azt is olvastam itt, hogy a LaFeri-vel kéne menni, de mivel még az se full*-os így nem használom, de azért gyökérség az EA részéről így kicseszni a versenyzőkkel nem beszélve a Season végén semmit se kapsz csak lehúznak alapból egy szinttel lejjebb! Season2 4860SP-m volt és 4500SP-ről folytathattam a Season3-at GG EA! Ennél még a Tournament is jobb volt!Amikor már 3x győznek le akkor nem értem miért kapok egy Ai(Bot) ellenfelet, ami gyengébb SP-vel jön versenyre és persze lealáz mint a szél, persze itt próbáltam full tuningot felrakni a szekeremre, de így is ott hagynak(közben meg a saját rekordomat is megdöntöm pfff)!! Erről is készítettem képeket! Ma is megcsináltam az utolsó 5-ös verseny etapot erre abból 2x Mikey_M bugyirózsaszín 650S-t hozzák be ellenem, ami tuti bukta!
Eredmény:
SparkPlug Run - Rush Hour - Novato Coast Highway, Sunset:
1. Mike_M 0:28.59 --> Ő mindig ugyan ezt az időt hozza!!!
2. Joe007Hun 0:31.15Amúgy a mostani Tidal Run-t vki elkezdte? Jelenleg a Murcsi-m 744PR-en áll és gondoltam megnézem mit kinál a Kelly's Market hát minden elemért goldot kér pfff
Készítettem is képet róla ha kell!
Meg milyen már hogy az újrajátszási pályakat is alig tudom megcsinálni??? D4E7 --> 0:00.04s marad?! Tehát vágjátok 744PR-el tudok Nitro Rush-t az előbbi idővel csinálni, amikor a D4E9 szükséges 721PR volt!? Hogy is van ez??
Tudtam hogy nehéz lesz, de ennyire azért nem gondoltam!Megj.: A kocsit tovább tudnám fejleszteni, de látni szeretném a következő napok minimál PR igényét!
-
joe007
tag
válasz
jojokka #3847 üzenetére
Igen én is osztom véleményed azért is vagyunk itt ill. én szeretném végig vinni az összes kocsit full csillagra, de hát félő hogy az még 1év legalább, de majd meglátjuk!
Én is kb. akkor végeztem a többségével amikor bedobta hogy na akkor még 1 csillagot ráteszünk akkor elég pipa lettem mert épp elértem és begyűjtöttem a BP-ket erre újra ehh!
De bízom benne, hogy csak meg lesznek azok is nemsokára.Kérdés a fekete alkatrészek hova kellenek amiket Tuner Trial-ban szereztem a Huayra-val Black Edition rész? Gondolom a Epic Parts-ok után kell majd?
Amint meg lett egy tuningolható kocsim megjelent egy Tunning Tools is a Tuner Trial-ban annak örülök, mert különben csak pénzért (néha 30goldért a fekete piacon) tudok vásárolni, de így erre sincs szükségem, mivel Legendary kártyánál 1200kulcs+50000$-t kapok per verseny!
-
joe007
tag
válasz
jojokka #3848 üzenetére
Igen most már én is látom, de majd a holnapinál jobban résen leszek ezután ill. már előtte is említette vki hogy így lehet farmolni csak én nem vettem észre a nagy különbséget, mert ott is lehet az utolsó pálya kevesebbet hozott így hagytam a fenébe és lejátszottam az utolsó versenyt is.
Jelenleg 699PR-en állok és így is szenvedek néha hogy ne érjek be a célba előbb, de legalább ez is jó lesz gyakorlásra hogy melyik a legjobb szög a drifthez ennél a kocsinál.
Én pont a Lambo Huracán-nal kezdtem a játékot és csúnyán be is buktam mert segítségem se volt ahogy te is úgy én is túl későn találtam meg ezt a fórumot! De a lényeg most már minden kocsi meg van!
Az idővel kapcsolatban meg annyit, hogy míg ez tölt addig akad más progi. ami kitölti a holt időmet.
RR3, CSR2, CSR - Classic stb. -
joe007
tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Szia!
Teljesen jogos az észrevétel a mai nap sikerült végre a 650S-emet 1007PR felhúzni és 4330-ról vissza estem 4100-ra!!!
Még 1 nap és indul hajnali 1-kor szerdán a Tidal Run új esemény a Lambo Murchiélago SV-ért!
Jelentem sikeresen 'megnyertem' ill teljesítettem az 1évvel ezelőtt elbukott Lambo Huracán-t 740PR-el
Azért azt hozzá teszem nem tisztességes húzás volt a cég részéről, hogy egy árva szót se szóltak arról hogy ha begyűjtöd a kocsit az utolsó nap minnél előbb akkor rögtön még gyűjthetsz is hozzá a szokásos 3 helyszinen újrajátszással BP-eket!!!
Mivel erről nem tudtam ezért kivárásos alapon próbáltam minnél több elemet lilára fejleszteni 'húzni' és csak az utolsó 2h-ban már nem vártam tovább megcsináltam a 17-es chaptert mire látom megjelent az újrajátszási rész! No comment!
No de mind1 a lényeg a gép már a garázsban majd csak lesz vmi esemény csak remélem nem újabb 1évet kell rá várni mire BP-ket lehet majd begyűjteniVki már említette a Car Tuned részt is hogy 1 körre lehet felpakolni én is tapasztaltam ezt és persze csak egy simpla Replay-es résznél elhasználtam
Így már a BRR-es résznél 'csupasz' 1007PR-es McLaren 650S-el próbálok nyerni, de szinte esélytelen a program lekorlátoz! Amikor nyerek is gyengébbeket hoz ellenem és naná hogy leütközök vkivel vagy az EFS talál el olyan lehetetlen helyzetben hogy már a falnak megyek csak hogy ne találjon el míg egy GTS lazán elballag azon az íven ahol az EFS eltalálna!!
Kinek melyik kocsi a legnagyobb PR-el és hányas Mechanic Level-en van?
Nálam McLaren 650S 1007PR és ML26
-
joe007
tag
Sziasztok!
Vki elkezdte a Lambo Huracán-t?
Nekem már csak ez az 1 kocsi hiányzik és teljes a garázs persze szó sincs full csillagos autókról csak a lényeg, hogy akkor már elég lesz a BP-t vadászni!
Jó kocsi vadászatot annak akinek tavaly nem sikerült begyűjteni mint nekem is!
-
joe007
tag
Sziasztok újra!
Itt vannak a hiányzó adatok az előzőleg megadottakból!
Újra játszási helyek:
Day6 - Ev.3,7,10
Day7 - Ev.2,8,11,14Megj.: Érdekes, hogy ezen az eseményen csak a 7-ik nap 2-ik eseményén lehetett creditet újra begyűjteni!
PR Limitek:
Day6 - 704PR
Day7 - 732PRA 2015 Chevrolet Corvette Z06 kocsim jelenleg készen áll az utolsó versenyre 732PR-el!
Ti hogy álltok? Mert még 5h hátra van!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Egyenlőre ezeket az info-kat gyűjtöttem össze nektek, aki még esetleg nem kezdte el az Xtreme Racing Championship = XRC Eventet a 2015 Chevrolet Corvette Z06 (C7) kocsiért!
Day2 - Event 5 --> Wheel Upgrade Kit 1 (Box)
Day3 - Event 5 --> Nitro Upgrade Kit 1 (Box)
Day3 - Event 7 --> Turbo Upgrade Kit 1 (Box)
Day4 - Event 2 --> Engine Upgrade Kit 1 (Box)
Day4 - Event 4 --> ECU Upgrade Kit 1 (Box)
Day4 - Event 7 --> Gearbox Upgrade Kit 1 (Box)Újra játszási helyek:
Day3 - Ev.2,4,6
Day4 - Ev.2,5,8
Day5 - Ev.2,5,8PR Limitek:
Day1 - 615PR
Day2 - 620PR
Day3 - 642PR
Day4 - 656PR
Day5 - 684PR
Day6 -
Day7 -Vki elkezdte már és hogy áll a PR-el ill. mik a tapasztalatok másnál?
-
joe007
tag
válasz
-=Szabi=- #3805 üzenetére
Hali!
Én is kipróbáltam, hogy az utolsó feladatot nem csinálom meg direkt, de szinte semmit se kapok ezért hagyom a fenébe, de azért remélem ez a mostani 2015 Chevrolet Corvette Z06 (C7) is meg lesz csak sokkal nehezebben, de szerintem a 3-ik naptól már lesz újrajátszási lehetőség is, mert így is szinte esélytelen összegyűjteni az összes csillagot! Most a saját alkatrész boltban 400Gold 5BP !!! Rohadt drága az előző 250Gold hoz képest persze a Nissan 370Z <> Corvett Z06-al még kocsi osztályban se, de akkor is sokkalom érte!
Megj.: A Novato Bay pálya nekem is nagyon tetszik, de ezek a beton falas terelgetések nem pláne hogy a kocsi nem úgy viselkedik ahogy kéne! Nem jól kanyarodik. Lásd ellenben milyen kezes bárány volt a Ford Mustang Boss 302 vagy a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)!!!
-
joe007
tag
Mivel ez a kocsi az 'alapokhoz' (Street class) tartozik ezért nem is fogod tuningolni csak a már nagyobb szinteken lévőeket!
Ide leírom melyik kocsi milyen osztályba fog tartozni és hány csillagos lesz megjelenési sorrendben!
1. 2009 Nissan 370Z - Street class - 5* - 328PR -->
2. 2015 Chevrolet Corvette Z06 (C7) - Sports class - 8* - 611PR -->
3. 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4 - Hyper class - 8* - 646PR -->
4. 2010 Lamborghini Murciélago SV - Super class - 8* - 696PR -->
5. 1986 Toyota AE86 Trueno - Street class - 5* - 194PR --> -
-
joe007
tag
Végre az itt megadott linken
https://www.ea.com/needforspeednolimits/news/game-update-novato-bay.html
korrekten ott vannak az időpontok mikor mi fog kezdődni!De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Dec.08 The Fastlane event for 2009 Nissan 370Z
02. Dec.18 The XRC event for 2015 Chevrolet Corvette Z06
03. Dec.27 The special event Lamborghini Accademia! for 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4*
04. 2017.Jan.03 The Tidal Run event for 2010 Lamborghini Murcielago SV
05. 2017.Jan.14 The Fastlane event for 1986 Toyota AE86 Trueno*Ezt az eseményt csak azok kapják meg akik nem nyerték meg az előző Accadémiában a Huracán-t!!!!
Megj.:Én mint gyűjtő örülök a több autónak és a külön küldetéseknek no meg persze annak is hogy be lehetett simán gyűjteni a kocsikat a FastLane sorozatban!
-
joe007
tag
Itt pedig egy kis kép anyagot küldök a most befejezett Mitsu Lancer EVO VI-ról!
és végül milyen kártyákat kapok a 2-ik etapban, amikor újrajátszási lehetőség van BP-ért és csak 66 goldom van?
(New BP Rewards on Replayable Races)
Hát persze hogy vennem kellett goldot, mert ezt a lehetőséget nem hagyom ki!
-
joe007
tag
Itt pedig már téptem a hajamat, amikor a mostani küldetés alatt megduplázták a tankolást, azaz 15 helyett 30-al mehettem neki a Chapter18-nál a 8-ik Fast Track (Rush Hour) feladatnak, ahol az én Koenigsegg-em a 909PR-el csak a második volt mert az első 910PR-es volt Ford Mustang GT-vel és mindig 48:10-es időket ment!
Erre sikerült nagy szerencsésen még a verseny fél távjánál kiütni két kocsit, amit még nem tudtam 1x se megcsinálni a 9-ik verseny próbálkozásra erre így kikapni bázzzz
De a 11-ik versenyre meglett a győzelem és senki se lett DNF! -
joe007
tag
No most gyorsan számoltam egyet és nálam 38 van! Az alábbi 2 hiányzik (Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg) és a Mercedes-AMG GT (Lunar New Year)!) és így 40! Akkor hol a kérdéses 16 még?
Szeretem, amikor ilyen lapokat oszt le a program, de nem akkor amikor küldetés van és minden Gold aranyat ér mert kell! Ezen képen látható 3BP 120goldomba került!
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3627 üzenetére
Igen közben én is találtam egy másik videó-t, ahol 56-ot említ, de én még sose számoltam meg és nekem sincs meg az összes! Pl a Merci GT ázsiai festéssel nagyon szép, de nekem nincs rá 8-9 ropim! Ill. a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)-ot se láttam még, pedig már egy bő 1éve játszok ezzel és minden nap fent vagyok a játékban! Annak külön örülök, hogy megnézted a videót és egyetértek veled jól érti a dolgát!
!drop-nak üzenem én már kb. fél éve 100-ason vagyok és még mindig nem értem el az utolsó Campaign részt, mert a Koenigsegg-em csak 909PR-es! A LaFerrari meg még ennyi sincs nagyon drága a fejlesztése!
Más: Itt egy kép a régi gyűjteményem egyik darabjáról és a hozzátartozó leírással! Sajnos a hátán lévő venti már nem pörög, mert a pöcök amit a kerék forgatott eltört és mivel öntve van két szegeccsel rögzítve a kasztni így megjavítani se fogom tudni ha csak nem megfúrom a szegecset, de az már barbár módszer!
-
joe007
tag
Meg mondom a frankót én szeretem az igényes szép tuning autókat!
A Te szín választásod is szép meg a feltett cuccok is, de én nem szoktam tuningolni mert ez már 'csak' csicsásítás, de persze van egy két darab amin kipróbáltam, de ez nálam csak felesleges időtöltés!
A másik meg igen ez olyan mint a Matchbox gyűjtés (az is van nekem még '75-ös is!), de ez legalább elfér a telefonomban (virtuális gyűjtés) és nem kell 'helyet' fent tartani, mert egy gyűjtő számára mindig a hely lesz a legkisebb ahol él!
-
joe007
tag
Ebben teljesen igazad van és egyetértek csak annyi kivétellel, hogy az én kocsimat nem viszem 1/4 mérföldesre
Az EVO fejlesztéssel kapcsolatban lévő NFO-kat mindenkinek köszönöm!
Én most nem bíztam a szerencsémre az elkövetkezendő napokban a BP gyűjtőgetést és Lutri gold láda bontást, hanem megvettem a 20BP-et az EVO event alatt (4x250gold!), így nálam már 5*-os az EVO lila cuccokkal még nem fullosan 661PR-en állok! -
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3610 üzenetére
Gondoltam azoknak írom, akik nem rég ismerkedtek meg a játékkal!
A zöld Lambo Huracan Accademia Event, amit elbuktam idén karácsonykor ismét lesz, tehát akinek még nincs meg érdemes gyűjteni rá a goldot, mert máskor nem fogja tudni begyűjteni/kicsillagozni!
Engem az zavar, hogy miért nem adnak esélyt a pénzért vett vagy nyert speciális kocsikhoz BP gyűjtési/vásárlási lehetőséget a Chop Shop ill. a Tournament Market-ben???
Tökre unalmas nézni hogy 19000 kupám van és csak tolom a versenyt, de értelme nem sok, mert sose kerülök be az 1-25-be se!
-
joe007
tag
FastLane Mitsu mission info:
A Chapter 2/5-nél kaptok 2 upgrade ládát: 1db Engine és 1db Ecu-t!
A Chapter 3/5-nél kaptok 4 upgrade ládát: 1db Gearbox, 1db Wheel, 1db Nitro és 1db Turbo-t!Észrevételem szerint ahogy a Szilvánál is a Turbo-ra érdemes hajtani, mert ott +3PR egységet tudsz alkatrészenként fejlődni!
Ki hogy áll a fejlesztésével a kocsinak? Én 378PR-en állok.
-
joe007
tag
Vki talált megoldást a 3 kártya 1x-re való felfordítására mert igen idegesítő, hogy látom merre visszi azt a kártyát ami nekem kell erre tuti, hogy a helyén marad!
-
joe007
tag
Egyébként vki tudja mennyi autó van most összesen a játékban?
-
joe007
tag
Még annyi észrevételem/tapasztalatom lenne, hogy csak akkor költsél goldot egy eseményen (Event), ha biztos leszel benne, hogy a kocsid meg lesz! Mert én a Lambo Huracan-nál buktam sok goldot és a kocsit is mert nem tudtam végig csinálni!
Ami viszont bosszantó, amit ráköltesz és fejleszted később nem kapod meg mint az RR3-ban! Tehát ha sikerül pl. a Nissan Silvia-t a későbbi BP-s időszakban összegyűjteni, akkor nem kapod meg az addigi kifejlesztett szinttel, mivel az csak egy kölcsönbe kapott kocsi, ezért vigyázz mire költesz és mennyit!
-
joe007
tag
válasz
batai15 #3597 üzenetére
Már az összes kocsid meg van és full kifejlesztetted?
Egyébként egyik forum társunk régebben jelezte, egy kicsit ha vissza olvasod, hogy vmi kinai verzió kikerült a hálóra és ott láttam pl: Lotus-t is tehát szépen jönnek majd az új kocsik csak sorjában!
Mert kigyőzi ezt a sok kocsit golddal fejleszteni? -
joe007
tag
Teljesen jól írtad, a kocsit (Loan) kölcsönbe kapod és amíg végig nem viszed az összes (Chapter-t) fejezetet addig nem kapod meg a kocsit, így folyamatosan kell fejlesztened a kocsidat! Ha vissza olvasol egy 2 hónapra visszamenőleg akkor szerintem mindenre megkapod a választ! Én is csak nem rég találtam meg ezt az oldalt!
Egyébként meg ha kész vagy az elsővel, akkor utána mindig lesznek újra generált feladatok, ahol 3x tudsz neki futni a versenynek és kapsz tárgyakat ill. kártyás lovét és nem $-t(megj.: Ezek a kártyás lovék később a ha végig csináltad a program átkonvertálja $-ra! Tehát 100kártya=100$ lesz, de csak akkor ha megszerezted a kocsit!), amit arra gyűjthetsz, hogy olyan alkatrészeket v. ládát vehessél(erre a program ügyel hogy mindet megkapd ezért figyelni kell hogy fölöslegesen ne költsél 12500 kártyát!), amit nem kapsz meg időben az adott szakasznál! Így gyorsabban tudod növelni a PR-t, de a korlát mindig a kocsid szintje lesz hogy hány csillagod van! Ezért fontos minél hamarabb begyűjteni a BP-ket! Amit most ajánl 250goldért = 5BP nem biztos, hogy meg kell venned, mert ahogy írtam a Nissan-nál is később, ha vége a FastLane feladatnak tovább tudod növelni a kocsid szintjét kis szerencsével is persze BP-kel!
Ha minden nap az összes üzemanyag helyett kapott részvételi kártyát (Event Ticket) felhasználod, akkor biztos meg lesz a Mitsu-d!U.i: A gyártó oldalán biztos találsz elérhetőséget, ahol fel veheted velük a kapcsolatot, de ha írtok még, hogy mit szeretnétek, akkor majd én is megpróbálom továbbítani feléjük, mert nekem is lennének ötleteim, amit szeretném ha bele tennének a köv. verzióba!
Sok szerencsét és kilinccsel előre!
-
joe007
tag
válasz
batai15 #3591 üzenetére
Szia!
B******* kolléga szavaival élve tényleg én is igazolni tudom qva sok van! Valszeg Te még nem rég kezdted el a játékot és ezért soknak tűnik. Én sajnos már nem emlékszem lehet talán 1 éve játszom ezzel és most már 4,7M Visual pontom van amiből látszik, hogy akkor is azt kapsz amikor nem akarsz! Pláne, amikor a 3 kártyás felfordítós játéknál mind a 3 kártya visual points
-
joe007
tag
Még egy két NFO a LaFerrari-s eventtel kapcsolatban, hogy 150Gold-ot tudsz összegyűjteni összesen és 13 nap múlva lesz csak elérhető!
Megj.: Azért az érdekes, hogy a Twitter-en semmit nem írnak erről!
-
joe007
tag
Igen, Alert89 teljesen jól írta és azt is elmondhatom, hogy köszönet a LaFerrari küldetésért, mert azon idő alatt lehet még Nissan BP-eket gyűjteni és a spec időszak alatt mindig 20000kártyát elhasználtam, tehát nem $-t! és mindig kaptam 1db Szilva BP-t! Így most már fullos 6*-os lett a kicsike és teljesen kimaxoltam, amivel elértem a 704PR-t!
Ez a 20k kártyás dolog azért is meglepő számomra, mert a sima 'alap' Classic Crate-nél hiába veszek(vettem többszöri kísérlet képen) 5 ládát 20k$-ért sose kaptam az utolsó kártyánál az aktuálisan meghirdetett Featured Car BP kártyát!
Más: Megjelent a Mitsubishi Lancer Evo VI küldi 26h múlva lesz aktív és itt is utána lesz 40BP-es LaFerrari gyűjtési lehetőség, persze az Evo kell majd hozzá!
Az alábbi lépcsők lesznek a LaFerrarinál!
(Megj.: A szilvával se érte el az utolsó feladat az elvártat, tehát nem kell kimaxolni, de így kényelmesebben végig lehetett vinni!)
Ch1. 333PR
Ch2. 371PR
Ch3. 469PR
Ch4. 562PR
Ch5. 667PRMegj.: Akit érdekel most 2 napig lehet Koenigsegg CCX BP-ket gyűjteni kis szerencsével!
Üdv és jó farolást,
Joe007 -
joe007
tag
No már csak 1 aksi kell és ki van max-olva az 5* Szilva, így lesz 684PR max!
Remélem elég lesz a LaFerrari event-re, mert még 15BP kell a 6*hoz -
joe007
tag
Ti nem találkoztatok olyan hibával a legutolsó frissítés óta, hogy az első indításnál mindig megáll a program a töltő képernyőnél (Még a NFS felírat se jelenik meg már az előtt lefagy? Mert én várok kb.5 másodpercet és utána rögtön bezárom a programot a memóból is törlőm majd rögtön indítom is és utána egyből elindul! Nem értem mi a kettő között a különbség de elsőre sose indul el és egy kis idő múlva az android 5.4.1-es jelzi is hogy most mit csináljon mert már hosszú ideje a program nem válaszol!
-
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3550 üzenetére
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de vidéken voltam.
Nos a lényeg hogy nekem is meg lett a Szilva a fárólés persze kék parts-okkal 4*-os kocsi, majd a sok szabad pontokkal a Chop Shop-ban az összeset fel frissítettem lilára és utána az összes elemet full alkatrészekkel kifejlesztettem, így lett 642PR, ami a max 4x-osan!!! Ez után lutriztam és bejött a szerencsém!
A ládánál az ezüsttel lehet nyerni Szilva BP-ket és egymás után nyertem 3x! 4BP+3BP+3BP a többit meg a napi versenyen gyűjtöttem össze és így végre meg lett a 20BP és az 5*-os kocsi, ami után a kocsi 655PR lett!!! WoW
Természetesen kb. 800goldot lőttem el erre a kocsira, ami azért elég sok ha úgy vesszük hogy 1000-ért alapból meg lett volna a 20BP, de így jobban jártam kevesebb BP-ből több cuccom lett! Illetve kalkuláltam a LaFerrari-ra is, hogy ott is nyerhetek majd goldot, ami jó lesz majd a Micsura, mivel a Feki 3* 877PR már meg van, ill. maradt még kb. 300goldom
Ha kellenek képek, akkor felrakok ide hogy történt a fejlesztés! .)
Meg az ezüst ládás mókák, mert azokat is fotóztam végig!
Ill. ma nagy mákom volt hosszú idő óta végre (5db McLaren 650S BP és így 6*-os lett!), mert eddig csak olyan cuccokat kaptam az arany ládából, ami már full csillagosak, ahogy erről már beszéltünk a Tournament résznél is az összes meg van így semmit nem érek vele csak annyit hogy gyűjthettem a pontokat a Chop Shop-ba az arany ládánál -
joe007
tag
Itt Reddit találtam érdekes hozzászólásokat, hogy mire tartalékolj a golddal! De ezt már a többiek leírták előttem
Itt vannak a szintek miket kell elérni a következő Chapter-hez:
Chapter 1 - 333PR
Chapter 2 - 400PR
Chapter 3 - 503PR
Chapter 4 - 610PR
Chapter 5 - 665PR -
joe007
tag
Ez a Blackridge Rivals is csak azoknak lett kitalálva, akik qva-ra szét fejlesztették a top kocsit! König CCX 899PR-nél tartok Contander III 2668SP-vel és erre egy 2855SP-s König Challenger I ellenfelet ad nekem??? Tökéletes zöld rajt erre úgy ott hagyott a rajtnál mint állat!!!
Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen!
Persze itt jön a jó hír, aki már topra vitte a König-et 988PR az tovább fejlesztheti még 2*-al, így lesz 8*-os Full-os
Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is!
A König-en minden lila kivéve az ucsó nitrót kék! De lóvét nem akarok költeni rá, mert amint meg lesz a 5* (25BP), akkor sok $ kárba vész, mert úgyis kuka a fejlesztés, mivel olyan magas kb 375000$ szokott a megtartásáért kérni, ami jó lenne a LaFerrari-ra, de így ez is buko!
A másik meg jönne a tipp, hogy hát akkor gyűjtsem szorgosan a BP-ket az Underground 19 - Final résznél, de ott meg még nem tartok, mivel csak a 18 - Final Showdown-nál a Kockás zászlónál (Fast Track - Rush Hour) megakadtam nagyon erősek az ellenfelek és csak az utolsó előtti vagyok a versenyen és nem tudok nyerni!
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #3518 üzenetére
Én azt nem értem, de nyilván mint minden ilyen játéknak sajnos anyagi vonzata van hogy vegyél valós pénzért sok goldot és úgy maxold ki ha nincs türelmed várni!
De kérdem én ha az utolsó versenyt csinálod és végig viszed, akkor miért nem kapsz BP+kocsit?
Mert jelen esetben amióta ezzel játszok úgy láttam, hogy a végén mindig csak a kocsit kapjuk már meg -
joe007
tag
Mindenkinek köszönöm a jó válaszokat .)
Másik kérdésem akinek meg van mindegyik autó full star (Maxed out) a Tournament Market-ben, akkor miért nem tesznek be random más kocsikat hogy válogathassál???
Mert így csak gyűlik a semmire a sok kupám, de mit kezdjek vele???
Persze én is értem hogy a gold lenne a lényeg, de sose tudtam végezni a sor elején pláne, hogy a kocsijaim se max-osak az adott versenyeken, így jóval lassabban vagy egyáltalán nem érem el a 1st level szintet! -
joe007
tag
válasz
jojokka #3499 üzenetére
és az milyen már, hogy mivel meg volt a Jag ezért már nem vehettem részt az új Fastlane-en nehogy mán könnyen meg legyen a 6* rohadjanak meg!
A másik meg igen én is tapasztaltam a leírtakat, hogy amikor felajánlja újabb BP gyűjtésre a pl. Nissan Skyline GT-R BNR34-et akkor a szokásos 3kör x 3 helyszín = 9 esélyből 3x hozott csak 1db BP-t, amit természetesen nem találtam el elsőre, ezért bukó 30gold lett az ára/verseny!
Nem beszélve arról, a mostani Ford GT újra játszási BP gyűjtésnél használtam a Skip Race zöld nyilas cuccot, hogy azzal se menjen az idő csak a tankolást eszi, de 1db BP-t se hozott fel!!!!
-
joe007
tag
Ezeket azért nem értem, Car Series-nél az új Racing Stripes-nál, miért Ferrari 458 Italia BP-et lehet nyerni???
-
joe007
tag
válasz
#05304832 #3484 üzenetére
Én is próbálom tartani a tempót úgy, hogy most végre nem veszek kemény FT-ért gold-ot és így is 90goldot el kellett költenem, mert kicsúszok az időből! Már csak 6h és remélem meg lesz (701RP-n áll a kocsi), mert holnapig úgyis dolgozom így ergo fent leszek!
(Megj.: A Nissan 180SX-nél elég sok FT-ot elköltöttem
, mert szemét volt a tűzmajom csapat, de mások is panaszkodtak a fórumokon csak ezt (PH) oldalt akkor még nem találtam meg, hogy 3x is volt olyan hogy kb. 80PR jobb volt a kocsim, de még se értem utol a Hunter-es résznél az ellenfelet és nem én voltam a béna!)
-
joe007
tag
válasz
mg1992mg #3478 üzenetére
Én is ugyan itt tartok
és még van hátra 7h azért azt megkérdezhetem, hogy hozta össze Elmicsi az összes elemre a sárga cuccokat?
No meg persze -Szabi- 3454-es képéről se kell gondolom sokat mondani hogy Hack! Vagy tele van az orosz emberke lóvéval amit kizártnak tartok! -
joe007
tag
Vki nyert már Tournamentet 1 helyen? Van vmi taktika rá?
Ill. az hogy lehet hogy ki van max-olva a kocsim pl.603PR erre jön az AI és hoz egy 680PR-es kocsit ellenem???
Hja és amikor már eléred a 1st levelet, akkor miért csak 500PTS ad a program a max-on is??? -
joe007
tag
Még 2 csillag kell és fullos a JAG.
Vki tudja hol találok olyan oldalt, ahol részletesen meg van listaszerűen az egyes szintekhez mennyi BP kell?
Nálam most 16/20 BP-n állok és meg lesz a 6.ik csillag!
Elvileg az ucsóhoz még 25BP kell.
Tehát összesen 25+4=29BP kéne még nékem -
joe007
tag
Sziasztok!
Véletlen találtam meg ezt a fórum oldalt és én is lassan 1 éve tolom ezt a gémet és nálam feljött a Jaguar F-Type Fastlane Special Event teljes képernyőn, amiről készítettem képernyő mentést, de mivel a napi feladatokat nem csináltam meg ezért a bal felső sarokban lévő vissza lépés gombot választottam, de azóta se hol se látom! Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy nektek megjelent az említett értesítés?
Közben már videót is találtam róla (link), ahol már 2 napja megy az event! Pedig minden nap játszok ezzel a programmal ez hogy lehet?
Jaguar F-Type 5x BP = 250gold lesz!
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv,
Joe007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest