Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alert89
tag
Szia,
mindig annak a résznek a fejlesztése ad a legtöbb PR-t, amelyik a leggyengébb adott autóban. A Lancer Evonak a Top Speed a gyengéje, ezért az Engine és a Turbo fejlesztés ad a legtöbb PR-t.
Most a kocsim 4 csillag és 431 PR-on áll (vettem 10 BP-t aranyért a Fastlane Store-ban).
Kérdés: a Tuner Trials eventekben a Viper után van verseny a Pagani Huayra-val. Az mit ad, ill. mennyi PR kell a teljesítéséhez? Csak most szereztem meg a Paganit és tudni akarom, van-e értelme erre a versenyre fejleszteni, ill. mennyi kell neki, hogy meg is nyerhessem vele a versenyt.
-
Elmicsi
csendes tag
Mint az összes többi eventen, mivel ugyan azok a pályák és fejlesztés van........... szerintem mindenki kivülről tudja már mikor, mit kap majd..... semmi nem változott több mint 1 éve.
Amúgy nem tudom mit akar ezzel elérni az EA, de semmi értelme minden hulladék (ez még most tűrhető is) kocsit kiadni eventben, hogy utána a garázsban álljon 2-4 csillaggal 20db kocsi. Reménykedtem, hogy előveszik az 1 évvel ezelőtti kocsikat és újra beteszik eventbe vagy lehet farmolni BP-ket. De látom tesznek rá mi volna jó ás értelmes ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest