- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
!drop
tag
Én már hajnalban lenyomtam xDD most a pénzt farmolom ujrajátszható eventtel. Kicsit irigyellek én aránylag későn kezdet (silvia event közepén) úgyhogy nekem hiányzik még :
-Dodge Charger R/T
-Nissan 180sx
-Nissan Silvia
-Dodge Challenger (snoop dogg)
-Nissan Skyline BN-R34
-Razor GT
-Ken Block Fiesta
-Razor m4
-Diablo
-Jaguar F-Type
-Mercedes AMG Luna
-Ford GT
Ebből igazából nekem csak az r34es skyline ami fáj remélem arra is lesz majd visszajátszás -
!drop
tag
Kinyomtam ezt a nissant nem hogy carseriest nem kapunk egyenlőre.. Még tuningolni se lehet. Szval most egy tök fölös kocsi a garázsba és még csúnya is
-
!drop
tag
https://mobile.twitter.com/NFSNL/status/805728539173650432/video/1
Elvárások ehez az updatehoz? XD -
!drop
tag
válasz
Viktor2287 #3764 üzenetére
Próbálj meg tárhelyet felszabadítani pl azzal h kitörlöd a facebook előzményadatokat
-
!drop
tag
Lehet már tudni mi lesz a következő event?
-
!drop
tag
Egyébként ti a FREE REWARDS-ot szoktátok tolni? és ha igen mit kértek belőle?
-
!drop
tag
Hát ízlések és pofopnok
Gyerekorom óta érdekel ez a tuningőrület úgyhogy nekem hasznos időtöltés xD Bár az teljesen igaz hogy mára a tuningipar átment inkább ilyen letisztultabb formába. Én megmaradtam a kettő között félúton valahol
.
Ami az autókat illeti így gondolkodva igazad van. Elférne a játékban vagy 3x ennyi kocsi... könnyen beszéltem én 50es szinttel hisz még nincs meg az összes -
!drop
tag
válasz
Dzsuri89 #3617 üzenetére
Engem speciel mint "autóőrültet" nem zavar.. sőt pont ez tetszik a játékban, hogy szinte 90%ot a garázsban töltesz tuningolod díszíted a kocsidat... foglalkozol vele
Mint a való életben több éven át építesz egy kocsit hogy aztán kivihesd néha negyedmérföldes versenyekre
-
!drop
tag
Event végén a megmaradt alkatrészeket automatikusan át fogja konvertálni kártyává amiből ugye $-lesz vagy azt még majd előtte csináljam meg én?
-
!drop
tag
Egy kérdés: Nem lehet valahol írni nekik, hogy tegyenek a vizuális tuningoláshoz matricázási lehetőséget?
Sztem bőven elférne pár "csupasz" verdán
Másik meg, hogy Mitsubishi eventnél mire érdemes/ lesz érdemes a goldot költeni? Nemrég kezdtem a játékot azt hiszem a silvia event közepén. abban összeszedtem sok blueprintet de gondolom a kocsit azért nem adta oda mert nem játszottam ki az összes chaptert. (lehet hülye kérdés de nekem nem volt világos xD ) -
!drop
tag
Hali. Valaki tud arról valamit esetleg, hogy a Nissan Skyline GTR BNR-34-et meg lehet majd még valahogy szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest