Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Döntést hoztam a játékban, és gombóccal a torkomban nyomtam neki egy data reset-et. Az volt ugyanis hogy eddig tápoltam össze vissza az autóim, de 35-ös szint körmyékén tarthatatlan volt az az állapot hogy volt egy csomó jó autóm, de igazán ütőképes nem. Csúnyán beszorultam, és rengeteg újrajátszásra lett volna szükség hogy szintre hozzam a fontos autókat, miközben bent állt egy csomó alkatrészem olyan autókba amiket nem is használtam. Hiába NFS, ész nélkül ezt sem érdemes játszani
Úgyhogy még most az elején rendezem inkább soraim és következetesen építem karrierem eztán. Lesz mindig egy aktuális "legjobb autóm" underground-ra, illetve azok az autók amelyekkel a car series-eket be tudom fejezni. Ez a terv...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest