- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
VladimirR #89 üzenetére
''es mertel a tap elott is?''
Csak ott mértem.
''tehat mekkora a hatasfoka a tapnak?''
A PH! nagy táptesztje szerint 78%.
''amig nem sugarhajtomu epitesevel foglalkozol a konyhaban, addig nyugodtan elmondhatod, hogy mi is ez a project''
Ha azt építenék, elmondanám.
Egy mérésen törpölök, amellyel kapcsolatban megkérdeztem az erősáramú villamosmérnök ismerőseimet -mondják meg hol a hiba a gondolatmenetemben- és eddig a véleményeik az ''ez életveszélyes''-től az ''nem vagy normális, ha ezt megcsinálod''-ig terjedt.
Ezért nem akarok tippet adni senkinek! -
dearbear
tag
válasz
VladimirR #89 üzenetére
Idezek a #1-bol:
''Szakembereknek, a közös nevező miatt: A tápom felvett teljesítményét mértem. Aktív PFC-s, ezért a teljes mért értéket hatásos teljesítménynek veszem. A PH!-s tápteszt alapján 80%-os hatásfokkal számolom át ezt leadott teljesítményre.''
Ez nagyon idle teljesitmeny meres volt, de azert nem is veletlen hogy brand gepekbe nem nyomatnak ilyen eros tapokat. A #44 mondjuk epp az ellenkezojet az abszolut maximomot adja meg, amit nem valoszinu hogy el lehet elerni a gep normalis hasznalataval. -
Dilikutya
félisten
ha jól emlékszem, az első kérdésre CD+DVD meghajtókkal számolva 255-öt saccoltam, a másodikat nem kezdtem el számolgatni
a másodikra is ugyanez jött ki, bár csak a power supply-jal számolgattam, szal nem 100% korrekt eredmény sztem, mert fejből nem vágom, mi mennyit eszik, ezért számoltam itt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest