- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Szóval amiket a tápra ráírnak értékek nem igazán felelnek meg a valóságnak, ezért kell jóval túlméretezni...''
Én is hallottam ezt az ''urban legend''-et, de nem értem, hogy hogyan hihetsz benne annak dacára, hogy itt a PH!-en a ''Nagy tápteszt'' szerint szinte minden táp bírta még a névleges teljesítmény felett is! (Ha jól emlékszem, a legcikibb eredményt a ''noname'' 400W és a Codegen 400w produkálta: 350 körül véreztek el.)
Köztudottan nem vagyok Coolink-rajongó, de még én sem állítanék olyat, hogy egy 400-as nem ad le legalább 400W-ot.
(Ez a lekapcsolás a gyakorlatban hogy néz ki? Utána hogyan tudod újra ellindítani a gépet?) -
LukE
veterán
megfeleloen erdemes meretezni. (gagyerak tapok ertelemszeruen kilove, de ha a megfelelo teljesitmeny ertekeket tenyleg csak 1 400-as tudja leadni, akkor persze nincs mas hatra, mint megvenni azt...)
megfeleloen erdemes huteni. (lsd. tapot hazon kivulre, vagy direkt hideg levego bevezetesevel konnyen es alacsony hangerovel kellemes homersekleten marad a tap.) -
LukE
veterán
(az egyes fesz. agak terhelhetosegere kell odafigyelni rendesen, nem esz nelkul tulmeretezni. A regebbi tapok 12V-on joval gyengebbek, meg a 400W+ modelleken sem volt 15A feletti terhelhetoseg, ezert ezek kozul polo kenytelen a nagyobbat venni az ember, mikozben a tobbi ag meg nyaral...)
(a dolog masik fele meg, hogy a tapok igen erzekenyek a kornyezo homersekletre: aszem enermax szerver tapjainal fel volt tunitetve, hogy 25°C-on leirt terhelhetoseg 70°C-ig szepen lecsokken 0-ra. Ugyan biztos nem linearis a csokkenes, de 10 fokos homerseklet emelkedes mar jo 20%-kal csokkenti a leveheto teljesitmenyt. Ezert is lehet gazos, ha valaki minimalis szellozes mellett elvarja, hogy a tapja tokeletesen mukodjon egy meleg hazban...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest