- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donki Hóte
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Csak hogy készüljek még pár linkkel?
Persze, hiszen imádsz linkelni, ugyanis ha elsőre is azt linkelted volna, amit másodikra, akkor nem kellett volna a második

Na jó.. szívesen. Ez a helyes válasz.
-
Donki Hóte
veterán
Ahh... Dehát már nem.
Elfaradok sajnos... [link]
Mennyire követed a dolgokat amúgy? Csak hogy készüljek még pár linkkel?
Következő kérdés még úgyis az lenne, hogy de akkor a Realme miért nem tért vissza?
( Szerintem mert nem versenyképesek a Realme telefonok, a Vivo nyugatabbra is ismertebb lehet.)Csak hogy készüljek még pár linkkel?
Persze, hiszen imádsz linkelni, ugyanis ha elsőre is azt linkelted volna, amit másodikra, akkor nem kellett volna a második

-
Graphics
Jómunkásember
Dehát ebben a szabadalmi mizériában a Vivo is érintett volt

Akkor ők is csak rövid látogatást tesznek nálunk

Ahh... Dehát már nem.
Elfaradok sajnos... [link]
Mennyire követed a dolgokat amúgy? Csak hogy készüljek még pár linkkel?
Következő kérdés még úgyis az lenne, hogy de akkor a Realme miért nem tért vissza?
( Szerintem mert nem versenyképesek a Realme telefonok, a Vivo nyugatabbra is ismertebb lehet.) -
Donki Hóte
veterán
Nem igazán azért nem volt Realme, mert elfelejtettek bármit is küldeni.
Nokia szabadalmi pereskedés miatt. De alapvetően sem érkeztek idén új Realme-k. Tehát nen valószínű, hogy jönnek.
Én beszélgettem nemrég az itthoni volt Realmes forgalmazóval, de nem igazán látható, hogy életképes ajánlattal ismét megjelennének.
Nem igazán vetették meg a lábukat.
Szerintem inkább a Vivo kerülhet előtérbe.
Dehát ebben a szabadalmi mizériában a Vivo is érintett volt

Akkor ők is csak rövid látogatást tesznek nálunk

-
Graphics
Jómunkásember
A GSMArena szerint 7000 mAh-s akku van ebben a telefonban.
Az nem semmi

Egyébként fogják ezt nálunk forgalmazni

Nemrégen nagy gázzal bejött hozzánk a Realme márka, de elfogyott az első konténernyi készlet, aztán elfelejtettek utánpótlást küldeni. Ez nem túl bíztató üzletpolitika

Nem igazán azért nem volt Realme, mert elfelejtettek bármit is küldeni.
Nokia szabadalmi pereskedés miatt. De alapvetően sem érkeztek idén új Realme-k. Tehát nen valószínű, hogy jönnek.
Én beszélgettem nemrég az itthoni volt Realmes forgalmazóval, de nem igazán látható, hogy életképes ajánlattal ismét megjelennének.
Nem igazán vetették meg a lábukat.
Szerintem inkább a Vivo kerülhet előtérbe.
-
Donki Hóte
veterán
A GSMArena szerint 7000 mAh-s akku van ebben a telefonban.
Az nem semmi

Egyébként fogják ezt nálunk forgalmazni

Nemrégen nagy gázzal bejött hozzánk a Realme márka, de elfogyott az első konténernyi készlet, aztán elfelejtettek utánpótlást küldeni. Ez nem túl bíztató üzletpolitika

-
pusszycat
nagyúr
-
István971
tag
-
bepe79
addikt
Hát az a nagy helyzet, hogy a 410-es euró az nem nekünk meg a külföldi rendelgetésnek kedvez most sajnos.
-
yuing
őstag
-
pusszycat
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Magyarán write-only olvasás helyett?
Enyje... Feleslegesen akkor ne koptasd a billentyűzetet, ez nem facebook.
Nagyot ment, tessék, ismert kifejezés... Ha nem tudod, nem ismered, még nem a víz a hülye...
-
István971
tag
Nagyot ment?
Hova ment?
Nem jók már ezek a címek, nem tudom mi lenne ezzel a cél, de a címe alapján nőm olvastam el a cikket. -
bepe79
addikt
Alin amit én eddig láttam az CN verzió volt, még google ökoszisztéma sincs rajta, úgyhogy én is még várok kicsit.
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Ha globál szoftverrel meg lehet rendelni valahonnan, már rendelem is

Úgy nézem 4G sávokból tudja mindet, 5G-ben van egy kis hiányosság.
Szerk. közben nézelődtem, hát 175 ezer lenne aliról... Hmm akkor még türelem.
-
bepe79
addikt
Nekem esélyes következő telónak, pedig a mostani F5-öt is nagyon szeretem.
(Volt már realme-m, egy realme 8 személyében, az nem volt egy erőgép, de tette a dolgát, jó kijelzője volt, és nagyon szép képeket csinált) -
pusszycat
nagyúr
-
szkaroly
őstag
-
kbyte1024
veterán
-
szkaroly
őstag
117 ezer forintnak megfelelő jünaért kínál Dimensity 9300+ szettet 12/256 GB-os alap memóriacsomaggal és 7000 mAh-s teleppel. Erre jön a 80 wattos töltésteljesítnény, az IP69-es védelem, az NFC és az infra vezérlő, illetve a 6,78 hüvelykes 120 HZ-es LTPO AMOLED panel integrált ujjlenyomat-olvasóval.
Így nálunk is nagyot menne. Komoly készlet kellene hogy az ötödik percre is maradjon még belőle.
Szerintem ha kiraknák ennyiért egy üzletben a vevők többsége mégis a középkategóriás Samsung-ot venné.
-
pusszycat
nagyúr
117 ezer forintnak megfelelő jünaért kínál Dimensity 9300+ szettet 12/256 GB-os alap memóriacsomaggal és 7000 mAh-s teleppel. Erre jön a 80 wattos töltésteljesítnény, az IP69-es védelem, az NFC és az infra vezérlő, illetve a 6,78 hüvelykes 120 HZ-es LTPO AMOLED panel integrált ujjlenyomat-olvasóval.
Így nálunk is nagyot menne. Komoly készlet kellene hogy az ötödik percre is maradjon még belőle.
Esetleg rendelj egyet Kínából.

Persze csak global-t.
-
Ixion77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Proxmox VE
- OLED TV topic
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black,független,karcmentes,100% akku, 2 hó apple gari
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13 2022 M2 24GB/512SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest