Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
En is SilentBlade-et ajanlom.
Szabalyozashoz, meg [L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=898[/L] ezt hasznalom.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
ez lenne az...
[L]http://www.coolink.com.tw/[/L]
products->fan&accessories
ja és csak a színe ilyen, szerencsére nem világít és nem csinál semmi olyan dolgot, amit alapból egy ventinek nem kell:))
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
az én házamba van 2 coolink cfy08b 8 centis tény nem a legolcsóbb asszem 1100 ft körül mozog de nem vészes ár érte, viszont nagyon jól végzik a dolgukat...
hangja csak az általuk keltett légáramlásnak van, légnyomást is csak érzésre tudom megmondani, ugyanis 1ik a táp alatt van, szinte ugyanazt a szintet produkálja, mint a tápventi...
megérte megvenni
www.amp.hu -ról rendeltem -
TeeJay
félisten
hát ja
csak mivel tudom lentebb venni a fordulatot?????????????,
légyszike csak 1 megoldást kérek
köszike -
törölt tag
Nekem bejött a SilentBlade, ezt ajánlom.
-
stoorm
tag
Még egy pötty az SB-re.:)
Alapban 1700-at pörög (picit hallható), leszabályozva 1300-1400-ra még elég jó a levegőszállítása, de nem hangoskodik.
(Mondjuk ha a vasban egy 19 DBa-s alkatrész a leghangosabb, egy idő után ez is idegesíti a kedves csöndre vágyó usert...) :P -
gyufa
tag
varazspalcánál Zalman F1 963ft. Zalman F2 1100. Ezek bruttó árak. Nekem F1 van a tápban. iszonyú csendes
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
hát ja
nekem mihamarabb rendelni kell majd mert ahogy hallom a titan hűtő nem éppen szellőhangú:D
szóval Silent Blade lesz azt hiszem -
petyax
aktív tag
-
zsommi
senior tag
Na az mondjuk tök mindegy h csak fanről műxik, vagy tápról, mert a 12 volt, az 12 volt,akárhonnan is jön.
Kell venni 1 légkondit,és mellé kell tenni!akkor biztos hideg lesz. :))
Hogy lehet azokat a vigyorgó képeket a hozzászóláshoz illeszteni? -
petyax
aktív tag
Én pl. egy teljesen noname 8cm-es ventit tettem a passzív Zalman hűtőre és semmi hangja, mivel FAN ONLY-ról üzemel :)
-
zsommi
senior tag
Hi!
Én mindenképpen olyan ventit vennék ami 9 lapátos, ha 80x80 -as kell, mert annak a telj.-e is jó, és elég halk, mert azok csak 1800-2000 rpm-en forognak.
pl.:nekem most csak a Glaciatech Silentblabe jut eszembe, de van millió. -
TeeJay
félisten
leszabályozom???????
az mi???
még az alapból halk ventit lentebb veszem???
vagy mi???
már azt hiszem az is csak 1600 vagy 1900at pörög
nem fog akkor kevés levegőt szállítani???
pl egy 300W os táphoz akkor még elég lesz????????
meg áruljátok már el mivel lehet leszabályozni??????,
meg hol lehet olyat venni????
köszike -
TeeJay
félisten
a zalmanból van
80 és 92 mm es venti is:D
azt mondták hogy a 8centis is halk
de nem tudom hogy a 9centis hogy megy be házhűtésnek????
szűkítővel vagy hogy????
én megnéztem a Glacialtech Silent Blade-et és hát 19decibeles ami nekem jó is lenne tápba:D
árba 1500
ami meg megfizethető
sajna ettől halkabb nincs???????,
persze aminek van még légszállítása
hát sajna nekem azt hiszem zavaró a gép hangja
a passzív cuccok meg drágák
pl alig várnék egy passzív hűtésű tápot
de tudom hogy nem lesz
mert baromi drága lesz:(
szóval most a silent bladet néztem ki:DDD
tud valaki jobbat??? -
Gismo
addikt
-
duracell89
senior tag
egy pötty a GTSB-nek :)
-
jester_basc
csendes tag
nekem Vantec Stealt 8cmes van duplagolyós, 21 db, és jó, asszem 1600 pénz volt darabja
-
dabadab
titán
Zalmanbol az F1 a nyolc centis, de bazi hangos, meg ''silent'' uzemmodban is. Eleraktam egy ketszer akkor ellenallast, mint a gyari (azt hiszem, egy Coolink potit, de nem tudom teljesen pontosan, mert csak a kezembe nyomtak egy boltban, gratisz), es igy lett nagyjabol elviselheto a hangja.
Mondjuk nem tudom, hogy a Papst meg a tobbi mit tud, bar allitolag azert azoknak is van hangja. -
Gismo
addikt
Hali!
Nekem oan nagyteljesítményű venti kéne am halk(viszonylag) extranagy teljesítményű! A gép elejébe akarom tenni és azért kell nagyteljesítményű hogy a vinyó is kapjon belőle rendesen! Az Arctic-cooling mellett felment 45 fokra és nemlehetett hozzáérni, oan forró volt!
Most SCS van benne, de az behangosodott! Néztem Titant, de nemtom mien hangos! -
TeeJay
félisten
húha
az tényleg halk lenne
csak nem tudom befér e a tápba:(
úgyhogy inkább maradok a 8centisnél és abból is a leghalkabbra gondolok
szerintem egy max 2000fordulatos már tuti halk lesz
:D
szóval nézegetek még hátha lesz jó fajta
és olcsón is -
TeeJay
félisten
okés
ezt e kettő megnézem neten
esetleg linket tud valaki????
elolvasom miket tudnak majd megnézem hol lehet kapni:D
köszönöm szépen -
Sianis
addikt
Ajánlom neked Zalman F2, vagy Glachiatech Silent Blade, ez a kettő veszettül csenes...
-
TeeJay
félisten
tusom hogy sok a topik ilyenből
de engem nem a teljesítmény érdekel
hanem inkább a hangszint:)
sok helyen pl még azt se írják egy ventire hogy mennyit pörög amiből lehetne következtetni
bár épp a példa hogy két ugynaolyan sebességen forgó ventilátor között is van zajeltérés
pl : Spire Whisper 8cm --> Titan 8cm cooler
szóval köszönöm aki ad olyan tippet ami nekem a halk gépet fogja eredményezni -
trbvszkij
tag
Szerintem, ha igazán halkat szeretnél, nézz át ttshez a Swiftech és Thermalright topicba. Van Papst, japán Panaflo és YSTech 8centise is, meg is hallgathatod nála őket, nyakam rá. Nyugis környék, nem kell aggódnod amiatt, hogy a külső zaj miatt hallod majd jónak őket. Baromi drágák a titanodhoz képest, ez tény, de ha a csend a legfontosabb, akár meg is érheti.
-
TeeJay
félisten
A 300W os tápomba kellene egy tuti 8centis ventilátor:)
aki tudja hogy mi az ami könnyen beszerezhető és még nem is drága valamit
a legfontosabb
hogy HALK!!! legyen
ma vettem 520ért egy titan 8centiset
ami úgyanolyan fordulaton megy mint a Spire Whisper Rock hűtőm
csak épp a Spire fele olyan halk:)
szóval légyszi aki tudja hogy mi az ami halk az adjon tippet:D
pl Zalman melyik tipus?
Coolink melyik tipus
Glacial Tech melyik tipusa halk meg ilyenek
köszönöm
kb amúgy 1500-2500fordulatos lenne jó
szóval várnék tippeket
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest