- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleebrox
csendes tag
válasz MrAdmin #68410 üzenetére
Sikerült az ügyfélszolgálattal kikapcsoltatni a 1080p video akármit, bár eleinte hitetlenkedett - ilyen nincs, de aztán felolvastam neki a tarifa leirásból az idézett részletet.
Erre nagy immel-ámmal elkezdte keresgélni hogy mi lehet ez a beállitás és nagy nehezen megtalálta...
Telefon ujra inditás után minden OK video lejátszási fronton, youtube, netflix normális minőség végre mobilnettel is.A VoLTE kapcsoló hiánya nyilván kifogott rajta - az tuti telefon hiba - mondja. de mindegy ez különösebben nem is érdekel, lényeg hogy maga a szolgáltatás működik.
-
zoleebrox
csendes tag
válasz MrAdmin #68403 üzenetére
A telefon 0 kilométeres volt (apple.com vásárlás), szal első perctől az új Voda eSIM-el lett beüzemelve, kezdettől hire hamva nincs a VoLTE opciónak, de legalább működik. Betettem a Telekom-os céges SIM-et és láss csodát minden ilyen beállitás ott van.
Különösebben nem zavar, nem terveztem ki-be kapcsolgatni, csak azt hittem valami banális egyszerüen orvosolható oka van. ÜFSZ-nél majd próbálkozom alkalom adtán. -
zoleebrox
csendes tag
válasz #72445440 #68399 üzenetére
Hivás közben van 4G, meg net is van hivas kozben.
A furcsa az, hogy van akinek vannak ezek a beallitasok - igaz más és más telefon.
Azt nem tudom hogy nekik milyen dijcsomagjuk van. Valamint kb egy évvel ezelőtt a régi telefonomon is voltak ezek a beállitások, aztán egyszer csak nem voltak... Talán egy frissités után. Ezért gondoltam hogy teló függő a dolog. De átköltözve az iphone-ba sem változott ez a helyzet, szal fura. -
-
zoleebrox
csendes tag
válasz MrAdmin #68302 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok. Botrány hogy a legprémiumabb csomagban nem élvezheted a prémium előnyöket. A szerződásben vajon benne van ez az 'optimalizálás'?
Nem rég váltottam a World+ -ra és iPhone 13pro-ra. Ma délután egy órát vártam három ugyintéző kapcsolás után, de egyik sem volt képben. A negyediket már nem volt türelmem megvárni.
Némileg más...
Nekem a telefon mobil adat beállitásainál hiányzik a VoLTE, ami amúgy be van kapcsolva, hivás közben van net stb. Az előző android-os telefon jelezte is a státusz sávban, de ugye az iphone nem tud ilyet. eSIM a vodafonos, és van egy másik T.komos SIM, aminek a beállitásainál ott van a VoLTE és VoWifi is. Az előző andoid-os (Oneplus 7 Pro) telefonnál is ugyanez volt a szitu.
Nálad látható/állitható a VoLTE?
Ezt is szerettem volna tisztázni, de ezzel sem sikerült olyan ügyintézőhőz kapcsolni akinek bármi fogalma is lett volna. -
zoleebrox
csendes tag
válasz haddent #42030 üzenetére
Nekem full 4G+ van az LG G4-en, meloban XI ker, meg otthon is XIII ker, lakasban is. Mondjuk tavaly nyaron cirkuszoltam egy sort veluk, mert eleinte nem volt csak 3G. Azt mondtak, ja 4G csak RED meg mittudomen milyen elofizusoknak van, nekem meg Flotta tarifam van, szal no 4G. Kiirtam FB oldalukra hogy hagyjakmarmiezahulyeseg, meg micsoda diszkriminacio, 15 eve vagyok Vodas tobb elofizuval, stb. Par nap mulva lett 4G a telomon, miutan kaptam egy sms-t hogy a halozati bellitasokat modositottak, inditsam ujra a telomat.
Azota szuper 4G+ van tobbnyire belteri is, Budapesten. -
zoleebrox
csendes tag
válasz polonic #34998 üzenetére
Na most beszéltem az ügyfélszolgálattal, flottán belül is vannak olyan csomagok, amihez van 4G, ami nekem van, ahoz pont nincs... Pffft. Ezt a hülyeséget...
Váltani meg nem váltok nagyobb kategóriás előfizura, mert ebben a flottában ez az egyetlen amiben 8400.- Ft ért van 10 óra beszélgetés, meg 2GB net... Az összes többi aminél van 4G drágább lenne, kevesebb nettel.
Kissé diszkriminálónak tartom a dolgot... -
zoleebrox
csendes tag
válasz HoaryFox #34982 üzenetére
Szintén flottás előfizum van, engem azzal küldtek el e-mailben, hogy a 4G/LTE jelenleg csak RED és GO+ előfizetésekkel vehető igénybe:
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy jelen elektronikus levelünk keltekor a 4G szolgáltatásunk a GO+ és Red tarifacsomagokkal érhetőek el, azonban arról nem rendelkezünk információval, hogy flottás tarifacsomaggal mikortól érhető el a szolgáltatás.
Szíves megértését köszönjük!Akkor most mi van? Vagy a telefonos ügyfélszolgálaton nem tudják és ad-hoc bekapcsolják?
Vodafone üzletben két hónapja meg azt ondták hogy nem függ az előfizetéstől, biztos régi a kártyám, adtak másikat, de persze azzal sem ment.
Szal azt mondjátok hivjam az ügyfélszolgálatot hátha szerencsém lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.