Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    Sziasztok!

    SMS-s mobilparkolásnál figyeljetek oda!
    13.000 Ft-ra sikeredett a legutóbbi.
    Sms-ben elküldtem a rendszámot, ahogy kell, Balatonfüreden. Sétálásból visszatérve a kocsihoz vár a mikuláscsomag. A parkolóőr mutatja, hogy nincs a rendszerükben a parkolás megkezdése.
    Ajánlotta, hogy hívjam a szolgáltatót.
    Felhívom őket, kb. 15 perc után kapcsolt is a rendszer. Elmondom a hölgynek, hogy elküldtem az sms-t, a parkolóőrnél meg nincs a rendszerben a megrendelt szolgáltatás. Természetesen legyek kedves megadni az üf biztonsági kódom. Látja, hogy elküldtem az sms-t, de valamiért nem indította el a rendszer a parkolást!
    (Nem használtam még sms parkolást, így nem tudtam, hogy kellene jönnie egy sms-nek, hogy elindult a parkolás. A parkolóautomatán sem láttam ilyen tájékoztatást. Csupán a rendszámot küldjem és a végén a leállításhoz a STOP szót.)
    Szó - szót követett, a hölgy jóváírásként a büntetés összegét a következő telószámlán jóváíratta a rendszerrel.
    Szerencsére az elbachott hangulaton kívül így kár nem ér, csupán még egy bosszúság (sorbanállás) lesz a csekkel...

    A hölgyet kérdeztem, hogy akkor most el kell-e küldenem a Stop szót vagy hagyjam a fenébe.
    Azt mondta nem kell. Ennek ellenére elküldtem, s milyen érdekes arra az sms-re már kaptam visszajelzést, hogy nincs parkolásom a rendszerben....

    Katyvasz viszont annál inkább...

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák