Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #72445440 #66537 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat.

    APN-t belőtte magának a telenorhoz hasonlóan (diginél kell külön apn-t beállítani) és ment is a net, de csak max 3G-n, több héten át, tehát a 72 óra vígan letelt.

    Azt sem értettem igazán, hogy a voda boltban elmondtam világosan, hogy havonta megújuló netet szeretnék a feltöltőkártyához, erre kaptam egy A4-as lapot rajta sms számokkal meg kódokkal, azokra meg az volt írva, hogy egyszeri net feltöltések. Viszont annak ellnére hogy egyszerik voltak odaírva, volt külön sms a lemondásra is. Ha egyszer "úgyis egyszeri" akkor minek lemondani? Meg ha havi megújulót kértem, miért adnak egyszeriről A4-es papírt?
    Telenornál pl. értelmesen ott van hogy megújuló, milyen paraméterekkel, amit szépen akár neten tudok aktiválni is, meg lemondani is, nem egy A4-es papírjuk van rajta sms kódokkal.

    Szóval a max 3G meg ez az öszevisszaság egy egyszerű netrendelésben azt eredményezte, hogy úgy döntöttem nem nagyon fogok foglalkozni ezzel a társasággal a továbbiakban. Ja és persze az ügyfélszolgálat se vette fel fél órán keresztül, hogy megkérdezzem mégis mi van. Viszont a SIM kártyát ha már itt van, számhordozással még használhatnám, arra nem válaszoltatok hogy más szolgáltatónál használva a kártyát, menne rajta a 4G? (Magyarán magán a SIM kártyán kell belőniük valamit, vagy csak a központtól függ mit enged?)

Új hozzászólás Aktív témák